Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Como

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
85
313
Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?

Kosullar belli. Alan razi, veren razi. Evlendikten sonra eski eş marka giyerken ben pazardan giyinmeyi sorun etmme diyorsaniz evlenin. Bu maddi kısım
Diger kisim ise 37 yasina gelmis bir kadinin eski iliskilerini sorgulayip, ithamlarda bulunmak neyin kafasi anlamadim. Evlenince emin olun her tartismada eski iliskilerinizi yuzunuze vuracak. Maddi sebepleri 2.plana atin, alkol alip size kotu davranmasi bile ayrilmaniz icin yeterli.

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Doğru insan olduğundan emin misiniz?Tekrar bir gözden geçirin bence.

Canım kusura bakma ama adamın kendi bütçesi var, bu bütçesinin yarısını çocuklarına ayırıyorsa bunu eleştiremezsin. Bir diğer şey sana kötü davranan adamla neden görüşünüyorsun?

Sen bu adamın böyle bir adam olduğunu en başından beri biliyorsun. 2 çocuğa 3. Çocuk eklenince ne olacak diye düşününce üçününde öyle harika yaşamı olmayacak. İnsanlar evliyken 2.yi yapmaya çekiniyor bakamam diye. Seninki büyük cesaretmiş.

Çocuklu biriyle evlendim, bu saydıklarınızı bile bile evlenirseniz saçlarınızı teeeek tek yolarsınız sinirden söyleyeyim.

herkes çocuğu için elinden gelenin en iyisini yapmalı evet ama şartları da göz önünde bulundurmak lazım, onlar memnun halinden, olan size olur.

Ayrıca 2 çocuklu adam da kimsenin geçmişini deşmesin bir zahmet

Boşanmış çocuklu insanlarla evlilik zor. Ama burada esin duruşu çok önemli.

Mesela ben Boşanmış çocuklu adamla evlendim çok şükür mutluyum.

Senin anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki, vazgeç.

Eski eş sorunu olabilir, çocuklar ile anlaşma anlasamama olabilir. Eş adayının senin arkanda duracağını sanmıyorum. Sinir hastası olur çıkarsın. Kendine bunu yapma.

Günlerdir burada eski eş olan bir üyeye laf anlatmaya çalışıyoruz. Siteyi kapattığınız anda hayatımızda yok. Senin ki evliliğin boyunca hayatında olacak. Ona göre karar ver.

Adamın bir evliliği olmuş.
ilişkiyi geçtim evlenmiş boşanmış ve çocukları var. Bunlar bence bir adamla evlenmek için durup düşünülmesi gereken şeyler ama seni manipüle etmek için eski ilişkilerinden vurmaya çalışıyor.

Bunu bilinçli yaptığına o kadar eminim ki.

Senin geçmişte ilişkin olduysa oldu. Bitmiş gitmiş. Maalesef onun geçmişteki ilişkisi geçmişte bırakılamıyor bilmem farkında mı tercih edilecek bir erkek değil benim gözümde.

Ama sen 37 yaşında bekar bir kadınsın. En güzel en olgun kendini bilen yaşlarındasın. Yanlış kararlar verecek vaktin yok. Ama hala güzel ilişkilerin olabilir buna geç kalmadın. Çocuk doğurmak istiyorsun yumurtalarını dondurabilirsin. Bunun için panik yapma lütfen.

X