begen tuşu kayboldu

beğen tuşu olsunmu

• o ne ki?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    200
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar smilleyleri öyle bol keseden kullanmayın. Sonra sistem çöküyo... Zamanında bol bol beğendiniz bak ne oldu.

Biraz duyarlı olalım canım! Aaaaa...

beğen tuşu geri gelsin hatta yanında bide iğren tuşu olsun
bazen iğrendiğim msjlar oluyoda:97:

Mesajını Beğendi..............
Beni beğensinlerr ben beğeniyimm.. Bu ne yaaaaaaa...??
Nerde benim tuşuuuuuuummmmmmm...:99::99::99:
Tuşumu veriinn banaaaaaaa....

kaybolmayan begen tusu istiyoruz....:86::86::86::86:

Ben de tam bunu diyecektim manasında ya da arkadasım süpersin vs

olmalı hemen geri dönmeli

iflah olmaz bağımlılar gibisiniz, gözünüz dönmüş resmen ceza veriyoruz size, buton muton yok, çok krize girerseniz pc başında oturduğunuz koltuklara birer buton ekleyin ara sıra basar, mutlu olursunuz

iflah olmaz bağımlılar gibisiniz, gözünüz dönmüş resmen ceza veriyoruz size, buton muton yok, çok krize girerseniz pc başında oturduğunuz koltuklara birer buton ekleyin ara sıra basar, mutlu olursunuz

:84::84::95::95::95::18::18:

Tüh umudumuz gitti

desenıze 1 bardak soğuk su içelim begen tuşunun üstüne:113::113::117::117::95::95::84::84::83::83:

bende beğen tuşunu istiyommmmmmmmmmmmm mune arkadaşımız ceza veirrirz demiş ama neden önce alıştırdınız beğen tuşunada sonra geri aldınız bizdennnnnnnnnnnnnnnnnn madem :44::44::44::44:
beğen tuşunu geri istiyozzzzzzzzzzzzz

baya alışmıştık bizzz güzeldi valla :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…