Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bana ixoradan mail geldi 2 hafta içinde gönderilecektir diye =)
size neler gelmiştii

kızlar dün ixoralarım geldi 5 tane bana 3 tanede eşime:)) 5 tanede salyangoz kremi geldi bayan parfümlerinin iki tanesi baya ağır 3 taneside çok hafif ben çok beğendim eşime gelenlerde çok güzel o kadarda küçük değil bana bayaaaaa gider bunlar:)

ben bi önceki sayfada fischem e nasıl gönderdiğimi allatım oradan bakabilirsn catpower..

zoia ixora senin mailinden ne kadar süre sonra cvp attı ??

ben mail gönderirken alta adımı ve adresimide yazdım bana direk kargom geldi

hıı anladım cnm.. ben adres fln yzmadım sadece ürünlerinizi denemek istiorm ve numunelerinizi bekliorm dedm umarım dönerler bana bu arada kargo ücret alıorlarmı?

sen ne yazdın nası gonderdın maılı hangı adrese yolladın ?

kusura bakma anca gördüm :) info@fischem.com adresine direk mail gönderebilirsn.mail atarken,numune isteğinizi belirtin,alta adres ve telefonunuzu yazın,size geri dönüyorlar telefon ile,adresini yazmayanlar merak etmesin arayıp adresi soruyorlar,bana 2 günde geldi,gercekten çok ilgililer :)

ben bi önceki sayfada fischem e nasıl gönderdiğimi allatım oradan bakabilirsn catpower..

zoia ixora senin mailinden ne kadar süre sonra cvp attı ??

[B]4gün kadar oldu herhalde cnm tam ne zman attığımı bilmiyorum ama ya 3 yada 4gün önce attım [/B]

cnm ben sadece numune istediğimi belirttim adres ve tel yazmadım maille ulasırlar die inş maile cvp verirler :))

koptum yalnız kaydirigubbakcemile3

bana bugün john frida frızz-ease saç serumu geldi.nereye ne doldurdumda geldi anlamadım.zarfın üzerindede bişey yazmıyor.artık numune istediğim yerleride karıştırdım

bana bugün john frida frızz-ease saç serumu geldi.nereye ne doldurdumda geldi anlamadım.zarfın üzerindede bişey yazmıyor.artık numune istediğim yerleride karıştırdım
canım saç serumuyla ilgili
marieclair dergisinin bi yarışması vardı ona mı katıldın acaba fisfisfis

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişey söyliyecem..Gerçekten Almayı düşündüğünüz ve öncesinde denemek istediğiniz ürünleri isteyin.Diğer türlüsü sizden çıkar, harama girer.benden söylemesi..Ben bu tür şeylerden çok korkarım..amacım sizi eleştirmek değil.Hatırlatıyorum sadece canlarım..

ben kullandım o şeç serumune kıyamadım az az kullandım hatta süper bişe ya yerimseniben
kıyamadım 6 ayda anca bitirdim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…