Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
p_renses cnm sn bu dedklerinin hepsine basvurdn mu

ayrıca kızlar dün tv de gördüm yanlıs duymadıysam colgate de numune gönderio gerçi onu denemeyen wrmmıdır ama sölim dedim yinede

Osmanlı Tarihinin en nadide parçalarından esinlenerek hazırladığı mücevherlerle tanınan Boybeyi, doğal taşlarla hazırladığı koleksiyonunu KadınlarArası üyeleri ile paylaşıyor. Boybeyi Mücevherin kendine özgü tarzı, yenilikçi dokusu, mükemmel sunumu ile hazırladığı kaplan gözü ve firuze bilekliklere iki üyemiz sahip olacak.

25 Ekim tarihine kadar aşağıdaki bilgileri bilgi@kadinlararasi.com ve kadinlararasi@gmail.com adreslerine ileterek bu eşsiz ürüne sahip olabilirsiniz.

Ad-Soyad:

Üye kullanıcı adı:

Doğum Tarihi:

E-mail:

Tel:

Meslek:

*Kargo bedeli kişiye aittir.

Kadinlar Arası - Anne, Çocuk, Eğitim, Girişimcilik, Sağlık, Moda, Diyet

cikolop önce bulduklarımı paylaşıp sonra basvuruyorum genelde ikisini bir arada yapınca hangisine basvurtup basvurmadıgımı unutuyoırum

buna da basvurdm :)

NTV'de artık hafta içi her gün 23.30- 00.00 arasında canlı yayınlanan yeni bir haber yarışma programı var.

Sedat Küçükay'ın sunduğu 'Haberin Var mı?' adlı programda, 24 saat boyunca yayınlanan haberlerin ve programların içeriğinden derlenenen sorulara cevap aranıyor.

Yarışmacılara ilk 4'ü seçmeli olmak üzere 5 soru soruluyor. 5 soruyu da doğru bilenler Canon Powershot SX10 IS, Nokia N97 veya Sony Playstation 3'den birini kazanıyorlar.

KATILMAK ıÇıN...
Yarışmaya katılmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ntvmsnbc'ye başvurmaları ve haberinvarmi@ntv.com.tr adresine ad, soyad ve telefon numaralarını yazmaları gerekmektedir ..Başvuranlar arasından 5, 10, 15, 20 ve 25. sırada yer alan isimler yarışmaya katılma hakkı kazanıyorlar.

arkadaşlar daha yeni yarışma akşam denk geldi ntv de çıkıyor ama sorular bayağı zor gözüktü gözüme

diye birşey buldum ilgilenen olursa =)

Dardenne kardeşlerin senaryosunu yazıp yönettiği LORNA’NIN SESSıZLıĞı filminin teması nedir?
Kadın

Göç

Mafya

Uyuşturucu

Aşk
http://www.istanbulfilmhouse.com/index.asp?page=soru

bil­has­sa Fa­tih Akın, Ken Lo­ach, Lu­kas Mo­ody­sson gi­bi yö­net­men­le­rin “göç­men­le­rin yer tu­ta­ma­yış­la­rı”nı ir­de­le­yen fil­mog­ra­fi­le­ri üze­rin­den bir “göç si­ne­ma­sı” kav­ram­sal­laş­tır­ma­sı bi­le ya­pı­la­bi­li­yor.
Da­ha ön­ce L’En­fant ve Ro­set­ta gi­bi film­le­rin­de Bel­çi­ka’nın ke­nar­da kal­mış ha­yat­la­rı­nı hi­ka­ye­le­yen Bel­çi­ka­lı Dar­den­ne kar­deş­le­rin, son fil­mi Lor­na’nın Ses­siz­li­ği de göç­men so­ru­nu­na de­ği­nen film­ler ker­va­nın­da ye­ri­ni alı­yor.
Anlayış Dergisi / Bürokratım, Doğruyum, Çalışkanım!

sanırım cevap göç

Ayın Sorusu
31 Ekim-8 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Tüyap ıstanbul Kitap Fuarı'nın bu yıl kaçıncısı düzenlenecektir?

21
34
25
40
28
Altın Kitaplar

28.

canım ya nasıl aldın banada anlatabilirmisin rica etsem bu salyangoz kreminden kullanmak istiyorum çok çatlaklarım var şimdiden teşekkür ederima.s.

canım ne deyipte istiyorsunuz ya banada anlatın :kedi:
ben sayfayı o kadar aradım dolaşım numune adına birşeye rastlamadım:roflol:

p_renses cnm sn bu dedklerinin hepsine basvurdn mu

ayrıca kızlar dün tv de gördüm yanlıs duymadıysam colgate de numune gönderio gerçi onu denemeyen wrmmıdır ama sölim dedim yinede

bende gördüm onu yazdım colgateye mesaj ama numune ürün gönderimimiz yok dediler sonra internetten biraz bakındım gönüllü diş hekimlerine gidiyormuşsun hem bedavaya diş kontrolü yaptırıp hemde diş fırçası ve numune macun alabiliyormuş:icecream:

kızlar sağolun yaa, dün farkettim bu topiği öylesine bakiym dedim, sonrasında öylesine msj gönderdim, rosenseye, burda bayileri olmadığı için göndericeklerini söylediler, ixorayada gönderdim, oda 2 hafta içinde gelicekmiş, valla iyiymiş bu iş kaydirigubbakcemile3 neyse şimdi çok gülmiyeyim, elime geçsinde o zaman konuşurum buyrunnnnnnnnn

rosenseye 3.mailim ama damarları tuttu yollamıolar...

ixora yolladı 5 bayan 4 erkek parfümü ayrıyeten 5 tane salyangoz kremi fischemdende mail geldi kargonuz yola çıkdı die...

:hulya:

rosenseye 3.mailim ama damarları tuttu yollamıolar...

ixora yolladı 5 bayan 4 erkek parfümü ayrıyeten 5 tane salyangoz kremi fischemdende mail geldi kargonuz yola çıkdı die...

:hulya:

ixora kargo ücreti alıyomuydu??

Bioblas ın sitesine girip şampuandan memnuniyetimi dile getirdim , birkaç gün sonra bir mail geldi " memnuniyetinizi ilettiğiniz için teşekkürler , lütfen el yazınızla yazıp aşağıdaki adrese de postalar mısınız?" yazmışlar. Ben de yazıp yolladım , yak. 2 hafta sonra kullandığım şampuanın orjinal boyu geldi kargo ile :)

kızlar bu fischem kaç gün sonra döndü size.ben 3 4 gün önce mail attım.hala cevap yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…