everyday minerals de bedava makyaj kit(3 pudra, 1 allık,1 concealer)i veriyor, ama kargo parası varyerimseniben
boyutları küçük cnm, yani dışardan baktıgımızda küçük ama mineral ürünler çok yoğun olduğu için aldıkların seni uzun bir süre idare eder yerimseniben bir de cnm bu yurt dışından bir siteden alınıyor kargo olarak pttyle geliyor ama yanlış hatırlamıyorsam 4 küsür dolar kargo ücreti ödüyorsun yani kartından çektiriyorsun , hani elden para verme olayı olmuyor yerimseniben
boyutları küçük cnm, yani dışardan baktıgımızda küçük ama mineral ürünler çok yoğun olduğu için aldıkların seni uzun bir süre idare eder yerimseniben bir de cnm bu yurt dışından bir siteden alınıyor kargo olarak pttyle geliyor ama yanlış hatırlamıyorsam 4 küsür dolar kargo ücreti ödüyorsun yani kartından çektiriyorsun , hani elden para verme olayı olmuyor yerimseniben
balımmmm taylor ın kendi sitene girip oncelikle ürünleri seciyorsun sonrasında tasıma sekilini adres bilgilerini giriyorsun bu kadarcık seker
everyday minerals de bedava makyaj kit(3 pudra, 1 allık,1 concealer)i veriyor, ama kargo parası varyerimseniben
canım önce üye oluyorsun , sonra free sample make up kit göreceksin onu add to cart diyerek alışveriş sepetine ekliyorsun sağ tarafta görürsün eklediklerini, daha sonra yukardaki menüdeki base bölümünden cilt tonuna uyan 3 tane pudra seçeceksin seçtiğini sürükleyerek alışveriş sepetinin üstüne getireceksin.. sonra concealar bölümünden sonra da blush bölümünden aynı işlemi yapacaksın .. alacakların bittiyse burdan sonra yukarıda shopping bag yazısına tıklayacaksın yeni bir pencere açılacak orda da alta inip check out diceksin.. daha sonra da bilgileriniz girip ödemeyi yapacaksın.. böyle anlattıgımdan büyük ihtimalle birşey anlamadın cnm çünkü karışık anlatmış olabilirim ..ama eğer alacaksan başla seçmeye takıldıgın yeri söyle ona göre anlatayım sana olur mu?
livim bu taylorlar internet haricinde satılmazmı?mağzası falan yokmudur
kızlar ben 10 hazıranda siparıs verdim everyday mineralse ve hala gelen giden yok.bundan sonrada gelmez diye düşünüyorum.ne yapayım sizce? senağlama
kızlar ben 10 hazıranda siparıs verdim everyday mineralse ve hala gelen giden yok.bundan sonrada gelmez diye düşünüyorum.ne yapayım sizce? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?