Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben istiyeli baya olmuştu meğer ups gelmişte evde yokmuşum :bbo:sonra rosense mail atıım olumlu cvp verdiniz ama görünürde numune yok diye onlarda saolsun cvp yazmış gelmiş ama siz yoktunuz diye neyse uzun lafın kısası kanımca 2 defa yollamışlar kargo da çok tutar sandım ama 2.500 ödedim darısı başınıza:teytey:

kargo az almış hemde ups şanslısın valla. güle güle kullan cicilerini.

ixora dan numune geldi bana da
4 erkek, 5 bayan parfümü
5 tane de salyangoz kremi :)

rosensenin web sitesinde satış ağımız-bayilerimiz kısmı var burda haritada göstermişler hangi illerde bayileri olduğunu...ben muğladayım burda var diye göndermediler...annem istanbulda onun adına mail attım aynı şekilde kabul etmediler... haritaya göre çanakkalede bayileri yok...eşimin ailesi çanakkalede bende onların adresini verip deniycem bakalım ne olucakzemuszemuskaydirigubbakcemile3

kızlar bende sizden gürdüm rosenseye mail attım dün akşam
hemen bugün ban adönmüşler. ve bölgenizde bayimiz yok ancak bayimiz olan yerlere gönderiyoruz..
eğer 3 tl lik kargo ücretini öderseniz ürünlerimzden 5 er millik yollarız diyolar..
napim sizce 5 ml çokmu az..
yada tek ürünmü gelii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…