Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar şimdi kargo ücreti almayan nereler wr? bide rosense attım şimdi cvp ne zmn gelir ki.. hotmailden ulaşıorlar dimi sizlerr?

Merakla ixoralarımı bekliyorum eğer ki beğenirsem açık parfüm markamı değiştirebilirim yani...

ya kızlar şimdi kargo ücreti almayan nereler wr? bide rosense attım şimdi cvp ne zmn gelir ki.. hotmailden ulaşıorlar dimi sizlerr?

rosense bana aynı gün cevap verdi. hotmail den gönderdim bende. aft gıda almıyordu ama bana cevap yazmadı.

Fischem Kozmetik numune veriyor,bana dün geldi,el kremleri,vücut sütü,ayak kremi krem deodorant olmak üzere toplam 18 ürün,kargo ücreti onlara ait :)

şimdi dorenin sitesine baktım numune ürünler sanırım para ile veriliyor ama yinede şansımı denicem :hulya:

Fischem Kozmetik numune veriyor,bana dün geldi,el kremleri,vücut sütü,ayak kremi krem deodorant olmak üzere toplam 18 ürün,kargo ücreti onlara ait :)

sen ne yazdın nası gonderdın maılı hangı adrese yolladın ?

fischem e biras önce bende gönderdim umarım dorudur :) ben su sekilde yaptım sitenin iletişim bölümünden mail adresini aldım hotmailden den "merhabalar ürünlerinizi denemek istiyorum ve numune talebinde bulunuyorum."dedim yolladım kızlar dorumudur bu şekil ??

evet canım doğru.bende öyle yapıyorum

bana da dün bioblastan geldi numuneler 2 sampuan 2 balsam 1 derin kırısıklık kremi 1 selülit kremi 1 selülit serumu 2 tüy azaltıcı serum

kargo verdn mi cnm bioblasta? birde resm koya r mısın? boyutlarını merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…