canım saç serumuyla ilgili
marieclair dergisinin bi yarışması vardı ona mı katıldın acaba fisfisfis
ben kullandım o şeç serumune kıyamadım az az kullandım hatta süper bişe ya yerimseniben
kıyamadım 6 ayda anca bitirdim zemuszemus
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişey söyliyecem..Gerçekten Almayı düşündüğünüz ve öncesinde denemek istediğiniz ürünleri isteyin.Diğer türlüsü sizden çıkar, harama girer.benden söylemesi..Ben bu tür şeylerden çok korkarım..amacım sizi eleştirmek değil.Hatırlatıyorum sadece canlarım..
Tekin Acar Cosmetics sitesine üye olup anasayfada bulunan estee lauder advanced night repair resmine tıklayın, bilgileri girin
ve gönderin.Kampanyaya katılıp doğru cevabı veren ilk 20 kişi orjinal boy advanced night repair ürününü kazanacak.
Soru : Estee Lauder Advanced Night Repair'in içindeki hangi teknoloji cilt onarımını baştan yaratmıştır?
Cevap : Chronolux Teknolojisi
Başarılar arkadaşlar...
Tekin Acar Cosmetics sitesine üye olup anasayfada bulunan estee lauder advanced night repair resmine tıklayın, bilgileri girin
ve gönderin.Kampanyaya katılıp doğru cevabı veren ilk 20 kişi orjinal boy advanced night repair ürününü kazanacak.
Soru : Estee Lauder Advanced Night Repair'in içindeki hangi teknoloji cilt onarımını baştan yaratmıştır?
Cevap : Chronolux Teknolojisi
Başarılar arkadaşlar...
DW-WORLd ü yapın kzlar ben onu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?