• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben kullandım o şeç serumune kıyamadım az az kullandım hatta süper bişe ya yerimseniben
kıyamadım 6 ayda anca bitirdim zemuszemus

evet canım
bende internetten araştırdım kaliteli bir ürüne benziyor.ben kapalıyım ve saçım uzun.bu günlerde saçım bakım istiyordu.tam zamanında geldi

Sahil Güvenlik Komutanlığı ana merkezi hangi ilimizdedir ?

a - Ankara (doğru cevap)
b - ızmir
c - Mersin
d - Samsun

cevaplarınızı iletişim bilgileriniz ve kısa özgeçmişinizle birlikte : savastabarista@tsk.mil.tr adresine
göndererek Nacar marka kol saati çekilişine katılın.

Bol şanslar.

hotmail adreslerini kabul ediyormus ama sanırım

Doğan Egmont Çocuk Kulübü Ekim Ayı Soruları

Doğan Egmont Barbi Ekim Ayı Soruları

Doğan Egmont Miço Ekim Ayı Soruları

Doğan Egmont Mk Ekim Ayı Soruları

Her gün CeBIT'e 10 davetiye kazanma şansı
CeBIT Bilişim Eurosia'ya davatiye kazanmak için yapmanız gereken Best Jenerasyon'u takip etmek

3 - 4 - 5 - 6 - 7 Ekim tarihleri arasında her gün bu sayfada yayınlanacak olan soruya doğru cevap veren her 10.kişi bizden CeBIT Bilişim Eurosia davetiyesi kazanacak.

Eğer siz de davetiye kazanmak istiyorsanız Best Jenerasyon'u takip etmeye devam

Best FM

ekim ayı boyunca 5 farklı hediye MUTLAKA BAKIN KIZLAR )

EbidEbi

26 Eylül – 26 Ekim tarihleri arasında en çok puanı toplayan (en çok beğenilen) EbidEbi nin yazarına Orjinal Nike Milli Takım Taraftar Forması..

Ne ki bu Ebidebi?

Hepimizin başından neredeyse her gün onlarca olay gelip geçiyor. Önceden bu komik, ilginç, üzücü ya da bizi mutlu eden olayları sadece çevremize anlatabiliyorduk ama artık EbidEbi var. Sanal alemin ve kullanacağınız nick in de verdiği rahatlıkla dökün içinizi gitsin.

--------------------------------------------------------------------------------
Kampanya sayfasını ziyaret etmek isterseniz

EbidEbi Bu ay ki hediyeniz

Kayıt olmak ve bir anı nızı paylaşmak için

EbidEbi Kayıt formu

Tekin Acar Cosmetics sitesine üye olup anasayfada bulunan estee lauder advanced night repair resmine tıklayın, bilgileri girin
ve gönderin.Kampanyaya katılıp doğru cevabı veren ilk 20 kişi orjinal boy advanced night repair ürününü kazanacak.

Soru : Estee Lauder Advanced Night Repair'in içindeki hangi teknoloji cilt onarımını baştan yaratmıştır?

Cevap : Chronolux Teknolojisi

Başarılar arkadaşlar...

Tsk cnm yaptım bklm :)) valla heryere bişiler yapıoz bi sakatlık cıkmaz inş :d
DW-WORL OLANI YAPTM

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişey söyliyecem..Gerçekten Almayı düşündüğünüz ve öncesinde denemek istediğiniz ürünleri isteyin.Diğer türlüsü sizden çıkar, harama girer.benden söylemesi..Ben bu tür şeylerden çok korkarım..amacım sizi eleştirmek değil.Hatırlatıyorum sadece canlarım..

haram hırsızlıktır çalmaktır karşındaki insanın rızasız vermesidir
firmalar ürünlerini denetmek tanıtmak amaçlı satışları yükseltmek amaçlı
böyle proposyonlar hediyeler verirler
kimse zorla bişe istemiyo veriyoruz diyolar insanlarda başvurup istiyolar
beğenip ürünü alıp denemek
veya beğenmeyip almamak kişiye kalmış bişe
örn:rosense ixora bunlar insanlara ürünlerini tanıtmak reklamını yapmak amaçlı veriyor
bu ürünleri daha önce duymadım
geldi kullandım beğendiysem aaa ben bunun numunesini kullanmıştım güzeldi diyip tereddüt etmeden alma şansım var
sayın 25tuba siz hiç bir ürünün eşontiyonunu kullanmıyosunuz sanrım yani hediyeli ürünleri almıyosunuz
aman almayın harama girer tamam mı:kahve:

Tekin Acar Cosmetics sitesine üye olup anasayfada bulunan estee lauder advanced night repair resmine tıklayın, bilgileri girin
ve gönderin.Kampanyaya katılıp doğru cevabı veren ilk 20 kişi orjinal boy advanced night repair ürününü kazanacak.

Soru : Estee Lauder Advanced Night Repair'in içindeki hangi teknoloji cilt onarımını baştan yaratmıştır?

Başarılar arkadaşlar...

teşekkürler..

Başarılar arkadaşlar...

cnm siteye girdim ama sanırım tarihi geçmiş bunun belki yanlış görmüşümdür sende bi bakar mısın kaydirigubbakcemile2

evt sonuç ne zman açıklanack kimbilir.. evt bide öle bi yazı vwrdı ama ben sadece ad soyad bide maili yazdım adres yok :D alltta öle yazıodu * olan yerler zorunlu diildir die demek ki mailden ulaşıcaklar önce ;)

Back