Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Arkadaşlar ama merak ettim ürünleri ve aft gıda ya mail atım ürün numunesi rica edecektim ki siteye" numune gönderimimiz sona ermiştir" tarzında birşey yazmışlar bende tabiki vazgeçtim zaten çekinerek yazıyordum. :kedi:

bende info yazdım gönderdim ama hata olarak geri geldi. offfffff hiç bişey beceremiyorum yaaaaa deli olcam. mynet ve hotmailden gitmiyor bakalım outlooktan deneyim maile kendi mail adresimi yazayım bakalım.
outlook ta göndermemiş baktım. yarın sabah kendi yerimden göndermeyi deneyeceğim belki gider.

Son düzenleme:

ben isteyeli kaç gün oldu cevap ta yazmamışlar. üründe göndermediler.
adamaları bıktırdık galiba -tatlicadiarzu-

kızlar benim ürünlerim geldi rosense den 40 adet gelmiş aft den de geldi eski ve yeni gelenlerin fotolarını eklemek istiyorum ama beceremedim nasıl eklicem bi yardım lütfen:çok üzgünüm:

benn hihoyyyt
güzel ama benim cildim karma yağlı ciltlerde nasıl olur onu bilemem
yağlı gibi yani kremler
ama kokusu çok güzel
peeling kreminide 2 defa denedim daha pek bişe anlamış değilim
Kızlar rosensenin ürünleri kullanıpta memnun kalan varmı?

mail attım canım uzun bi süre gelmedi meğer ups gelmiş evde yokmuşum sanırım 2 defa yollamışlar kargoda 2.500 ödedim foto eklemeyi becersem ekliyecem:sm_confused:

serseri cnm fotoyu su sekilde ekleyebilirsin yükle diye yaz google e ordan yukarıda gözat wr ordan resmini seç ekle çıkan ekrandan forum için olan kısımdan küçük boyutlu olanı kopyala siteye yapıştr bu kadar bekliormm resimleri

kıslar ben rosense nin göz kreminden ve peelinginden memnun kaldım cildim kuruya dönuk normal
marak eden arkadaslar vardı onlar için yaziim dedim

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $kk1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
sabahtan beri yüklemeye çalışıyodum anca oldu bunlarda benim numunelerkaydirigubbakcemile2zemuszemus

Eklentiler

• $kk2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $kk3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $kk4.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $kk5.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 50
serseri süperler valla. güle güle iyi günlerde kullan.
kıskandım azcık amaaaaa!
bakalım benimde eşimin kardeşi göndermiş ne cevap gelecek. gönderirlerse o da bana yolayacak.
kendisi köyde ve rosense nin r si yok.

canım ixorayı istedinmi?

sabahtan beri yüklemeye çalışıyodum anca oldu bunlarda benim numunelerkaydirigubbakcemile2zemuszemus

o kadar rosense ürününü rosense mi yolladıdelikafadulden
bende kıskandım istesem mi ki. kargo ücreti veridiniz veridiyseniz ne kadar verdiniz acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…