canım ulaşım adresini yazdınmı
ben yazmadım
geri dönmediler daha bana adres için fisfisfis
ay deli olcam göndermedi. yani geri geldi. hata diye. offfffffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ulaşım adresini yazdınmı
ben yazmadım
geri dönmediler daha bana adres için fisfisfis
saol cnm yardımların için. başka nereler wr bakimm kaydirigubbakcemile3
hadi ya banada hiç bişe gelmedi benimki gittimi acabafisfisfisay deli olcam göndermedi. yani geri geldi. hata diye. offfffffffklava:
ben yahoo dan gönderdim.aynı gün gönderdik diye mail geldi.ve bugünde kargom geldibunun sitesinde iletişimde doldurulan form yok. kendi bilgisayarımda değilim şu an işyerimde outlook göndermiyor bende. hotmailden de gönderemedim. beceremedim senağlama
ben yahoo dan gönderdim.aynı gün gönderdik diye mail geldi.ve bugünde kargom geldi
sayfaları yazıları takip et bebeğim :teselli:rosense iptal o zmn cnm burda çok wr subesipeki siz şimdi neyi denediniz denizcek ben yapım 8)
ben yahoo dan gönderdim.aynı gün gönderdik diye mail geldi.ve bugünde kargom geldi
banada dün aft gıdadan numuneler geldi ama hala daha darecine ve loft kozmatikten haber yok:1no2:
bilmiyorum ama ikisinede mail attım 2 hafta oldu dedim gelmedi diye yazdım geri dönerlerse sizede yazıcam kaydirigubbakcemile5aynen ya vazmı geçtiler talep cogalınca falan
güle güle kullan canım.kargo ücreti sen mi ödedin firmadanmı ???