Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay deli olcam göndermedi. yani geri geldi. hata diye. offfffffffklava:
hadi ya banada hiç bişe gelmedi benimki gittimi acabafisfisfis
anlayan biri varmı başına info yazdım ben oulookadresi gibi
yanlış bişe mi yapıyoz acaba öle gitmiyomu
ama ben o şekilde katılımlar yapmıştım:sm_confused:

bunun sitesinde iletişimde doldurulan form yok. kendi bilgisayarımda değilim şu an işyerimde outlook göndermiyor bende. hotmailden de gönderemedim. beceremedim senağlama
ben yahoo dan gönderdim.aynı gün gönderdik diye mail geldi.ve bugünde kargom geldi

baktım şimdi maillerime dönmüşler adres istemişler
melodi tekrar dene istersen
canım rosense bayisi olduğu yere göndermiyo büyük şehirlerde bayileri var
bende ist dayım ama şans heralde yolladılar bana 27 tane
geldi 2.700 kargo parası ödedim

evet canım kapıda ödeniyo
numune istediğin yerlerde bazıları kargo ücreti almıyo
alan yerlerede kapıda kargocuya veriyosunuz parayı

rosense iptal o zmn cnm burda çok wr subesi peki siz şimdi neyi denediniz denizcek ben yapım 8)

banada dün aft gıdadan numuneler geldi ama hala daha darecine ve loft kozmatikten haber yok :1no2:

Son düzenleme:
1)
ekolay > Sinema - Kadın Aklı Erkek Aklı filmine özel hediyeler!

Columbia TriStar Marketing Group ve sinema.ekolay.net size,"Kadın Aklı Erkek Aklı" filminin çok özel hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor!

cvp
d) Katherine Heigl

2)
FALIM
Manimatik kampanyasına katılarak her ay 5 adet 3'lü Falım Stick kazanacak 20 kişiden biri olma şansı yakalayabiliyorsunuz
bi sakıza değermi bilmem ama eğlenceli olabilir

3)
Erkekler Bayanların ev işlerine yardım etmeli midir ?
hayat müşterek midir ?

Bayan çalıştığında / çalışmadığında VE YA Erkek Çalıştığında ya da iş bulamadığında Ev de ki Ev İşleri ve Çocuk Eğitimi en fazla kimin üzerinde daha fazla sorumlu olduğunu ?

Konu 20 Gün Sürecektir ..

Bitiş Tarihi : 20 Ekim 2009
Asla alıntı bir yazı eklemeyiniz. Sadece kendi düşüncenizi paylaşmanızı istiyoruz.

Sponsor : TVshopSatis.Com

Erkekler Bayanların işlerine Yardım Etmeli midir ? - Zayıflama Diyet

Hediyeyi yönetim belirleyecek.. hiç kuşkunuz olmasın eminimki güzel bir hediyedir..

4)

İki Adam Dondurma Yiyor. Biri Yalayarak Diğeri Isırarak.

Bunların Hangisi Evlidir ?

Bu etkinliğe Tüm Üyeler Katılabilir (Yöneticiler Dahil)
Cevaplama Süresi : 48 saat

doğru cevap veren üyeler arasında yapılan çekilişle Hediye Kazanan Üyemiz Belirlenecektir.

Hediye : Emotion 3'lü Set Kalpli Kutuda ( Parfüm + Deodorant + Göz Farı )

Sponsor : TVShopSatis.com

Bilmece Etkinliği Hediyeli - 5 - Zayıflama Diyet

--------------------------------------------------------------------------------
Unutulmaz bir transfer sezonu geçirdiğimiz bu yıl Süper Lig takımları birbirinden flaş transferler yaptı... Beşiktaş her sezon olduğu gibi bu yıl da transfer sezonunun en gözde takımlarından oldu.

Ferrari, Nihat Kahveci, Fink, Tabata gibi birbirinden yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekibin formasını siz değerli futbol severlere hediye ediyoruz...

Transfer döneminin adeta son çalımını Gaziantep'ten Brezilyalı kapan Beşiktaş'ta Tabata'nın forması sizin olmak istiyor...

Şimdi sorumuza doğru yanıtı veren 500., 1000., 1500., 2000., 2500., 5000., 7000., 10000., 15000. ve 25000. şanslı üyelerimiz, Ekolayspor'dan, "Tabata" yazılı forma kazanacak.

SORU: Araçatuba doğumlu Brezilyalı oyuncu Tabata'nın, bir başka vatandaşlığı bulunan ülke daha var. Bu ülke hangisidir?

a) Arjantin
b) Kolombiya
c) Japonya
d) Türkiye
e) Fas

ekolay >Spor >Tabata'lı Beşiktaş forması sizi bekliyor!

bu da japonya olmalı

Unutulmaz bir transfer sezonu geçirdiğimiz bu yıl Süper Lig takımları birbirinden flaş transferler yaptı... Beşiktaş her sezon olduğu gibi bu yıl da transfer sezonunun en gözde takımlarından oldu.

Ferrari, Nihat Kahveci, Fink, Tabata gibi birbirinden yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekibin formasını siz değerli futbol severlere hediye ediyoruz...

Transfer döneminin adeta son çalımını Gaziantep'ten Brezilyalı kapan Beşiktaş'ta Tabata'nın forması sizin olmak istiyor...

Şimdi sorumuza doğru yanıtı veren 500., 1000., 1500., 2000., 2500., 5000., 7000., 10000., 15000. ve 25000. şanslı üyelerimiz, Ekolayspor'dan, "Tabata" yazılı forma kazanacak.

SORU: Araçatuba doğumlu Brezilyalı oyuncu Tabata'nın, bir başka vatandaşlığı bulunan ülke daha var. Bu ülke hangisidir?

a) Arjantin
b) Kolombiya
c) Japonya
d) Türkiye
e) Fas

ekolay >Spor >Tabata'lı Beşiktaş forması sizi bekliyor!

bu da japonya olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…