kızlar bi ara evybaby ninmi ne 1 günlük hayal gibi bi kampanyası vardı şifre gönderiyosun sürpriz hediyeler diye ben inanmam pek çıkacağına bi tanıdığa çıkmış;
gelip limuzinle almışlar :) yanında bi arkaşını da getiriyosun
diş bakımı cilt bakımına götürmüşler
akşama kadar hatırlamadığım bi çok yere gidilmiş
en son alış veriş merkezine gidilip 1000 tl lik alış veriş yapmaları sağlanmış
hakketen hayal gibi ya duyunca çok şaşırdım hemde bu kampanyayı kazanan kişi zengindüşünün
bende fix deterjanı yeni bir marka diye düşündüm. memnun kalınca alma şansımız yok mu? internette siteleri var. ve baya güzel tanıtmışlar. alamayacaksak numune isteyip adamları zora sokmaya gerek yok.
halı yıkama fabrikasıyla fason çalışıyoruz dedi.sitesindeki ürünlerede dikkat ettiysen hep gramajı yüksek ürünler.oteller,çamaşır yıkama fabrikaları,kuru temizlemecilere falan toptan satıyolar diye düşünüyorum.
mrb arklr bu numune olayı nedir biras okudum yazdıklarınızı fakat sizde bilgi verirseniz nedir nasıldır diye sevinirim. bu arada ben biras önce ixora daki iletişim formunu doldurdum fakt kargo bedeli fln dio o konuda bilgim yok?
o adresi mail adresinin kime butonuna yazbunun sitesinde iletişimde doldurulan form yok. kendi bilgisayarımda değilim şu an işyerimde outlook göndermiyor bende. hotmailden de gönderemedim. beceremedim senağlama
gönderirler canımtskler denizcek. yalnız suanda sehrimde subesi wr bunun gönderirlermi ki? yoksa olmayan sehirlere mi gönderiolar? :)
canım ulaşım adresini yazdınmıdenizcek sonunda becerdim. kaç defa yazdım adresi gönderemedim. az önce gitti. bakalım ne cevap yazacaklar. sağol canım. uğurlu geldin bana.
cvp ne zamn gelir ki denizcek yada ürün ne kadar sürede elime gelir ? ayrıca oradaki mesaja ne yazdın denizcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?