• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bi ara evybaby ninmi ne 1 günlük hayal gibi bi kampanyası vardı şifre gönderiyosun sürpriz hediyeler diye ben inanmam pek çıkacağına bi tanıdığa çıkmış;
gelip limuzinle almışlar :) yanında bi arkaşını da getiriyosun
diş bakımı cilt bakımına götürmüşler
akşama kadar hatırlamadığım bi çok yere gidilmiş
en son alış veriş merkezine gidilip 1000 tl lik alış veriş yapmaları sağlanmış

hakketen hayal gibi ya duyunca çok şaşırdım hemde bu kampanyayı kazanan kişi zengin :( düşünün

kızlar bi ara evybaby ninmi ne 1 günlük hayal gibi bi kampanyası vardı şifre gönderiyosun sürpriz hediyeler diye ben inanmam pek çıkacağına bi tanıdığa çıkmış;
gelip limuzinle almışlar :) yanında bi arkaşını da getiriyosun
diş bakımı cilt bakımına götürmüşler
akşama kadar hatırlamadığım bi çok yere gidilmiş
en son alış veriş merkezine gidilip 1000 tl lik alış veriş yapmaları sağlanmış

hakketen hayal gibi ya duyunca çok şaşırdım hemde bu kampanyayı kazanan kişi zengin :( düşünün

para parayıı çekiyomuş cnmm kaydirigubbakcemile3

bende fix deterjanı yeni bir marka diye düşündüm. memnun kalınca alma şansımız yok mu? internette siteleri var. ve baya güzel tanıtmışlar. alamayacaksak numune isteyip adamları zora sokmaya gerek yok.

halı yıkama fabrikasıyla fason çalışıyoruz dedi.sitesindeki ürünlerede dikkat ettiysen hep gramajı yüksek ürünler.oteller,çamaşır yıkama fabrikaları,kuru temizlemecilere falan toptan satıyolar diye düşünüyorum.

halı yıkama fabrikasıyla fason çalışıyoruz dedi.sitesindeki ürünlerede dikkat ettiysen hep gramajı yüksek ürünler.oteller,çamaşır yıkama fabrikaları,kuru temizlemecilere falan toptan satıyolar diye düşünüyorum.

evet haklısın. büyük ambalajlar peki buradaki arkadaşlara 750 ml lik ambalajda numune göndermişler. bende bu boy var sandım.
kızlar fischemin sitesine girdim ama nereden form dolduruyoruz göremedim.
gliss aft gıda derecine den ses yok hala maile cevap bile gelmedi.
birtek ixora gönderdi.

fischem adres bumu kıslar bende acılmıoo
sayfada hata dıyo
ayrıca banada hıc bıse gelmedı babystar dısında :(

mrb arklr bu numune olayı nedir biras okudum yazdıklarınızı fakat sizde bilgi verirseniz nedir nasıldır diye sevinirim. bu arada ben biras önce ixora daki iletişim formunu doldurdum fakt kargo bedeli fln dio o konuda bilgim yok?

mrb arklr bu numune olayı nedir biras okudum yazdıklarınızı fakat sizde bilgi verirseniz nedir nasıldır diye sevinirim. bu arada ben biras önce ixora daki iletişim formunu doldurdum fakt kargo bedeli fln dio o konuda bilgim yok?

canım bazı markalar ürünlerinin numunesini örneklerini falan yolluo..bizde başka istelerden bu yollayan firmaları buldukça paylaşıoz mail atıp adres tel verip numune istiyoruz..

tskler denizcek. yalnız suanda sehrimde subesi wr bunun gönderirlermi ki? yoksa olmayan sehirlere mi gönderiolar? :)

bunun sitesinde iletişimde doldurulan form yok. kendi bilgisayarımda değilim şu an işyerimde outlook göndermiyor bende. hotmailden de gönderemedim. beceremedim senağlama
o adresi mail adresinin kime butonuna yaz
gönder de ben öle yaptım
bende yanlışmı yaptım acaba bendede outlook göndermiyoakannehir

denizcek sonunda becerdim. kaç defa yazdım adresi gönderemedim. az önce gitti. bakalım ne cevap yazacaklar. sağol canım. uğurlu geldin bana.

cvp ne zamn gelir ki denizcek yada ürün ne kadar sürede elime gelir ? ayrıca oradaki mesaja ne yazdın denizcek

canım ürünlerinizi denemek için mümkünse numune ürün talebinde bulunuyorum yazmıştım..klasik numune isteme yöntemim :smiley-cool:
onlar sana dönüyolar canım 2 hafta içinde veya 2 3 hafta sonra falan yolluyolar ama belli olmuyo genede
ben istedim 3 hafta sonra gelmişti
cvp ne zamn gelir ki denizcek yada ürün ne kadar sürede elime gelir ? ayrıca oradaki mesaja ne yazdın denizcek

Back