Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yazık ya gerçekten üzüldüm
saolsunlar bana yolladılar teşekkür maili bile atmıştım
ama sormuşlardı nerden duydunuz diye ben yazdım kadınlar kulübü ve başka bi site daha vardı onu yazdım
sayın fix ürünleriniz zaten güzel kendinizi sıkıntıya sokmayın yollayamaıyosanız yollamaya mecburiyetiniz yokki :teselli:

ya adam nerden duydunuz diye mail atmış bide tel num istemiş maili attım 2dk içinde aradı şok oldum adam başladı anlatmaya işte alanyadayım şuan falan die ne bilim telefonda konuşmamız çok garipti sanki uzun yıllardır tanışıyoruz da hal hatır sormaya aramış gibi bi halı firmasına yollamış ilk numuneleri sonra herkes istemişte ben küçük numune yollamıyorum normal boyutlarda yolluyorum falan die anlattı son olarak size yollucam dedi kafamçokkarıştı

ayy gerçekten gülermisin ağlarmısın adamın haline ha
senide düşünüyorumda o anda bi anda bi telefon sana dert yanıyo isticene pişman olmuşsundur akannehir

Son düzenleme:

kızz benide o adam aradı. hahay batacaklar bizim yüzümüzden valla. yazık yaaaaa. haklılar bir yandan da numuneleri küçük değil diğerleri gibi. kısslar fix deterjanı azatmı etsek ne:))

valla kısslar ben sölemiştim mailde de belittim kadınlar kulübünden duyduğumu. yazık yaaaaaa. batırdık adamı be((

ayy gerçekten gülermisin ağlarmısın adamın haline ha
senide düşünüyorumda o anda bi anda bi telefon sana dert yanıyo isticene pişman olmuşsundur akannehir

benimlede öle konuştu, ne olduğunu anlayamadım önce. oje sürüyordum aradığında. telide çekmiyormuş herhalde.sonradan benim şarjım bitti. aradıysada heberim yok:...

kızz benide o adam aradı. hahay batacaklar bizim yüzümüzden valla. yazık yaaaaa. haklılar bir yandan da numuneleri küçük değil diğerleri gibi. kısslar fix deterjanı azatmı etsek ne:))
evet ya haklılar küçücük bişe de değilki
halı numunesidir yazıyo zaten onlara yollarken bi kaç isteyene de verelim demişlerdir
eee tabi taleb çok olunca yollayamadıkları için üzüntü duydu demekki açıklama yapıyo
ayy ikide beni aramadı
eşim zorlamı istiyon adamlardan diye tepeme binerdi he:mymeka:

Pfff duygusallaştımmı ne?
Nedense içim br garip oldu bu duygusallığımdan nefret ediyorum..:gitme:

Fix deterjan banada sordu kimden duydunuz beni die ben bi siteden dedim isim vermedim.Banada geldi ürünler güzel ve numuneleride büyük..

fix deterjan bol kepçeden dağıtmış herkes isteyince zor duruma girmişler yazık gerçekten. küçük numune yapıp daha çok kişiye gönderselerdi keşke. ben bir türlü iletişimde formu dolduramadım. sayfa görüntülenmedi.

kızlar bana fix deterjan mail atmış, adresi verin diye başkada bişi yazmamış...
Keke mail falan atmasaydım ya üzüldüm adama şimdi...

kızlar bugun flormar ve rosense den tester istediginde bulundum sonuc olumsuz

rosense bana maille dönmüş şekerler zemuszemus
şubelerimizin olduğu illere numune göndermiyoruz ama araştırmalarımız sonucunda bulunduğunuz ilde satış noktamız yoktur numuneleriniz adresinizine 3 milyon tl karşılığı kargo ücreti kabul ettiğiniz taktirde gönderilecektirrr bilginize şeklinde geldi

daha sonraki alışverişlerim içinde bir alışveriş sitesi adresi verilmiş istersem bu adresten beğendiğim numuneleri sipariş edebilecekmişim :hulya:

kızlar fix deterjan bana mail attı.marketlerde yada sanal ortamda yapmış oldukları bir satış yok.bir halı yıkama fabrikasıyla fason olarak çalışıyolarmış.bayanın biri o halı yıkama fabrikasında halı yıkatmış ve ona eşantiyon olarak bir kaç ürün vermişler.o bayanda bunu internet aracılığıyla yaymış.ve bu bilgi bize gelene kadar numune dağıtıyor denmiş.ve buna rağmen size yinede numune gönderelim dediler.memnun kaldığım taktirde ürünü bi daha edinemeyeceğime göre numune almaya gerek yok bence.teşekkür edip istemediği bildirdim.adamları zor durumda bıraktık.

bende fix deterjanı yeni bir marka diye düşündüm. memnun kalınca alma şansımız yok mu? internette siteleri var. ve baya güzel tanıtmışlar. alamayacaksak numune isteyip adamları zora sokmaya gerek yok.

kızlar yenı bı sıte daha buldum
kargosu ucretlımı bılmıyorum
kremler falan yolluyolarmıs
fischem
googleye yazarsanız hemen cıkıyo
ıletısım boulumnden maıl atıyosunuz eger telefon numrası verırsenız gerı arıyolarmıs bı kac soru soruyolarmıs ben no vermedım sadece adresımı yazdım yolladımm

4 kucuk paket tek kullanımlık ayak kremı 3 vucut nemlendırıcı
krem deodorant numunesıde var 4 tane
4 kucuk numunede el kremı hepsı bu 3 tanede brosur

alınttıdır..
bı uyeye bunlar gelmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…