yazık ya gerçekten üzüldümkızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı
haberiniz olsun dedim :1ninca:
ya adam nerden duydunuz diye mail atmış bide tel num istemiş maili attım 2dk içinde aradı şok oldum adam başladı anlatmaya işte alanyadayım şuan falan die ne bilim telefonda konuşmamız çok garipti sanki uzun yıllardır tanışıyoruz da hal hatır sormaya aramış gibi bi halı firmasına yollamış ilk numuneleri sonra herkes istemişte ben küçük numune yollamıyorum normal boyutlarda yolluyorum falan die anlattı son olarak size yollucam dedi kafamçokkarıştı
kızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı
haberiniz olsun dedim :1ninca:
kadınlar klubunden duydum bne de ıstıyorum dıye kım soyledı allasen kaydirigubbakcemile
Alanya benim memeleketım ,delikafadulden
yazık ,üzüldüm adama .:sinifsinif:
ama adrsste İstanbul yazıyor ,baska yere mı yolladınız yoksa sız numune ıstedıgınızı yoksa kız ,Alanya ne alaka ..
ayy gerçekten gülermisin ağlarmısın adamın haline ha
senide düşünüyorumda o anda bi anda bi telefon sana dert yanıyo isticene pişman olmuşsundur akannehir
evet ya haklılar küçücük bişe de değilkikızz benide o adam aradı. hahay batacaklar bizim yüzümüzden valla. yazık yaaaaa. haklılar bir yandan da numuneleri küçük değil diğerleri gibi. kısslar fix deterjanı azatmı etsek ne:))
iletişim kısmında e-posta adresi var.o adrese kendi msn adresinden gönderebilirsin ben öyle yaptım
evet Melodi, aynen xl1 in dediggi gibi o adresi kopyala mailinden o alıcıya yolla
kızlar bugun flormar ve rosense den tester istediginde bulundum sonuc olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?