Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz lahana yemeği yapan var mı kuzucuklara
nasıl yaptınız tarif verebilir misiniz
Bol miktarda B, C ve E vitamini ve potasyum içeren lahananın,
şeker ve romatizma hastaları için de çok faydalı olduğunu belirten
uzmanlar, bol arsenik, kükürt ve vitaminleri ile kanı temizleyip cildi
güzelleştirdiğini, bol idrar söktürdüğünü, vücuttaki suyu ve zehirli
maddeleri idrarla dışarı attığını bildiriyor.
Uzmanlar, lahananın kansızlığı giderdiğini ve kansere karşı
etkili olduğunu da kaydediyor.
Uzmanlar, sadece lahana çeşitlerinde bulunan U vitamininin,
mide ve bağırsakların iç yüzeyini koruduğunu, oralardaki
yaraların iyileşmesini sağladığını da vurgulayarak, bu sebzenin,
yaşlanmayı önleyici ve kalp krizine karşı koruyan
bir mineral kabul edilen selenyumun kaynağı olduğunu hatırlatıyor.
akşam için kapuska yapıcam ceylinede bundan mı yedirsem acaba yoksa farklı bişey mi yapsam
benim tarifde netten alıntıdır uzun uzun yazmaya üşendim kusura bakmayın
Prensesin hastalıkdan kurtulmasına sevindim evet hasta olunca düzenleride bozuluyor hiç bişey yemiyorlar ama her zmaanki öğünlerinde yemese bile teklif etmek gerekiyormuş birde sevdiği şeyleri azar azar da olsa verirsen eskiye dönmesi daha da kolaylaşırgülce bugün yine aç gezdi hastalıktan kurtuldu gibi ama iştahı gelmedi yarım elma yarım kase yogurt yedi sabahtan bu yana kahvaltı yemedi zorladım yumurta peynir verdim ağzına çıkardı ya o kadar da enerjikki aç aç nasıl böyle oluyor anlamadım akşama bir zamanlar sevdiği kıymalı şehriye çorbası yaptım bakalım yiyecek mi umuyorum yer eslem canım iyiki hatırlattın bende daha vermedim kızıma ama bizimki hala gazlı bide gaz yaparsa ne yaparım
sarımsak verebilirz di mi?
ben hiç vermedim daha
xenom bugün bu başlığa yazacak birşeyin yok galiba
sanırım çın çın gene yemedi
bu arada bugün 7 aylık kızının yemediğini anlatan bir arkadaşıma senden bahsettim, benim bir arkadaşım var, oğlu yemiyor aylardır uğraşıyor kadın falan diye
internetten olduğunu falan belirtmedim ama direk arkadaşım dedim:)))
Prensesin hastalıkdan kurtulmasına sevindim evet hasta olunca düzenleride bozuluyor hiç bişey yemiyorlar ama her zmaanki öğünlerinde yemese bile teklif etmek gerekiyormuş birde sevdiği şeyleri azar azar da olsa verirsen eskiye dönmesi daha da kolaylaşır
ceylin 28 martda 1 yaşına girecek biz bu ayına kadar hiç gaz sorunu yaşamadık birazda bu beni cesaretlendiriyo umarım gazsız bi gece olur meleğim rahatsız olmaz
herkese iyi akşamlar kızlar
kuzucukları öpüyorum
Enes çok hastalandı gece 39.6 derecediydi ateş düşürücüyü veriyoruz ateşi düşüyo etkisi geçince gene yükseliyo birde isal oldu neyse doktora gittik kan idrar ve kaka tahlili istedi idrar tahlili temiz çıktı kan tahlilinde ise CRP değeri çok yüksek çıktı antibiyotik verdi ve bi dozda iğne iğneyi hemen yaptırdık çok canı acıdı yavrumun öle bi ağladıki nefessiz kaldı
içim parçalandı sanki ( eve geldik 1.5 saat kesintisiz ağladı ne yaptıysak susturamadık sonunda ağlamaktan bitkin düştü sızdı 20 dakka uyudu uyandığında daha iyiydi tarhana çorbası içti bütün gün yediği tek yemekti bu şimdi uyuyo bakalım gece ne olcak