enginar ömrümde pişirmedim,bir adet alıp dedğin usul çorba yapayım bari mayalıhamur.
Ne çok ilerlemiş sayfalar. Hasta olan kuzularımıza geçmiş olsun. Çınar malum((((( dün sanki çok yiyecekmiş gibi babam dondurucuya koyalım da kışın yedirelim Çınar'a diye enginar almış . Annemle Çınar'ı oyun parkına koyduk yayıldık bir güzel onları ayıklamaya başladık. Bu arada Çınar şarkılar söylüyor sırtı bize dönük. Allah dedim bu işte bir iş var neden bu çocuk bu kadar uslu. Eşim baktı ve sen buna elmamı verdin bu hatur hutur birşey yiyor dedi. Bir döndüm ne göreyim Çınar dünya topunun kuzey kutbunu yemiş yutamamış. Çıkartmış. Yüzü gözü üstü başı felaket ve ağlamıyor. İş becerdi ya sırtı bize dönük. Korktuk tabi barsakları tıkanır diye. Dün bol bol erik verdim tuvaletini yapması için. Çocuk o kadar açki dünyaları yedi mide fesatı oldu. Sonra dışarıya gitmiştik arkadaşlarla. Garson bizimkine lolipop verdi.Elinden alamadım. Hımmmm hıımmm Allaahhh allah diye diye yedi. Yarısında zor kurtardım. Böylece lolipopla tanışmış oldu oğlum ben hiç istemesemde. Aslında kurtarırdım ama arkadaşların Çınar'la aydaş çocukları da yiyince alamadım elinden. Yan masada bir doktor vardı benim katkı maddeli bu vermeyelim haykırışlarıma şahit olan. Yapmayın Allah aşkına koruyamazsınız ki. Aşırı olmadıktan sonra maalesef yieyecekler. Siz böyle yaparsanız daha çok merak edip yiyecek. Birşey olmaz deyip beni sakinleştirdi. Ay ne çok yazdım. Hepinizi çok özledim.
Enes bugün daha ii yemeside öle ama uykusu beni çıldırtıyo bugün bi kere uyuttum gece uykusunu erken yatsın diye ama az önce zorla uyudu babasının kucağında benim sinirlerim tepeme çıkınca babası aldı
gündüz hiç uyutmamak lazım herhalde adam gibi bi saatte uyuması için
sizde uyku ne durumda kızlar bizim gibi olan var mı
Ya bende öyle gözünü sevdiğimin brokolisi,karnıbaharı...sabah bizimkide minik doğranmış domates azcık kaşar iki tanede zeytin yedi birde çok az yumurta az öncede yoğurt yedi uyudu çorbasını içmek istemedi bende zorlamadım uyudu ben tıkandım arkadaşlar ya ne yemek yapayım bilmiyorum kış sebzelerine alışmıştım şimdi ne pişireceğimi şaşırdım akşama ne yapsam off
Enes bugün daha ii yemeside öle ama uykusu beni çıldırtıyo bugün bi kere uyuttum gece uykusunu erken yatsın diye ama az önce zorla uyudu babasının kucağında benim sinirlerim tepeme çıkınca babası aldı
gündüz hiç uyutmamak lazım herhalde adam gibi bi saatte uyuması için
sizde uyku ne durumda kızlar bizim gibi olan var mı
Ohh Anıl gibi uyuyan bebek dostlar başına maşallah.Yanlız tarifi çok beğendim bende denicem.Uydurmasyon şeyleri çocuklar daha çok seviyorbu sabah ben taze soğanı kavurdum içine dereotu,maydanoz,kaşar.narmal peynir koydum yumurta kırdım çok güzel oldu anıl yedi.öğlende kıymalı erişte yaptım birazda yoğurtla ondan yedi.gündüz 2 kez uyuyor akşamda 10 da uyuyor.allaha şükür.
ha bide vitamin( minadeks) bizde uykuyu kaçırıyor.gece yatmadan önce verdim bir iki kez 1100 e kadar oynadı.