Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu bir kaç sebzeyle buharda haşlayıp öyle yediriyorum oğluma.Ama kerinin yaptığı gibi yapabilirsin.bende semizotu yapmak istiyorum dün babamız almış yemeğini yapmadım hiç sadece yoğurla yapıyordum şimdi gülce için yemek yapmam lazım nasıl yapacağım
şulecim yaaa bizim doktorumuz öyle küplerdeki meyveli yoğurtları falan hiç önermiyor
Evet acayip tuzlu bişey,ilk olarak sirkeli suda beklettim yarım saat sonra kaynamış suya soktum ama kaynatmadım tariflerde öyle diyor diye tek bir dal yemeğine koydum ne olur ne olmaz ilk defa veriyorumben normal börülceye bayılırım deniz börülcesi hiç yemedim ama o daha güzel diyorlar
tuz koymamak gerekiyormuş, kendinden tuzluymuş
semizotunu ben de keri gibi yapıyorum, güzel oluyor geçenlerde 2 kere yaptım sıkıldım
eşim de yemiyor zaten bi de ona yemek uyduruyorum
bugün bulgur yiyeceğiz
su çiçeği aşımızı da olduk geldik, geç uyudu yemek gene sarktı
canım verebileceklerin bunlar zaten şimdilikarkadaşlar
benim kzızm 5 aylık ve ekgıdalar geçtim önce meyve suyu sebze suyu muhallebi yoğrurt verdim yoğurt yemedi sonra deniyecem
sizin önerileriniz neler 5 aylık bebeğe neler verbilirirm biraz kızızmın kilosu düşük
Bende bugün taze fasulye pişirdim.birde dün deniz börülcesi diye bişey aldım bişey diyorum çünkü hep geleneksel bildiğimiz sebzeler dışında pek sebze tanımıyordum netten nasıl tüketiliceğini araştırdım bugün onuda deniceğiz.Enginar var burada her köşede temizlenmişte hiç yemedim daha önce o açıdan almamıştım ama siz o kadar çok bahsettinizki denicem onuda.