Afiyet bal şeker olsun Bilge'ye oğlumun adaşına.evet öğretmek için uğraşmasakta kendi kendilerine öğreniyorlar hele benimki çay manyağı vermiyorum belki bir kaç kaşık vermişimdir oda çok istediği için ancak suyada çay diyor susasa çayyyy diye bağırıyor.sağol sevhancım.
sabah rafadan yumurta sarısı.10 gibi 2 danino.
öğleye tarhana corbası,z.yaglı pırasa ve ev yapımı makarna hazırlıyorum su an.
akşama Allah Kerim.tavuk çıkardım bakalım.
uyandı ben yazarken
kediye ne diyor ya,ne alakaysa
saat 5 itibariyle öğlen yemeğini ancak yedi.
meyve suyu içti,çikolata yedi azbu saate kadar aç gezdi.
gülcecim pipetle içemiyor mu?
bu tavukla ne yapılır ki değişik.şehriye ve terbiyeliden başka.patatesli yemek de hariç :)
ya isiliğe ne sürüyoduk ki geçen yaz.unutmuşuz.<
Canım ben hergün yıkıyorum hemen beş dakkada bir şampuan yetiyor sonra bebe yağı sürüyorum isilik olmadı.Dün milupanın kahvaltı mamasını aldım değişiklik olsun diye sabah az kahvaltı maması yedi yarım saat sonra 2 zeytin azda kaşar peyniri öğlen köfteli sebze çorbası yoğurt tabii minik porsiyonlarda akşamada tavuk yapayım diyorum bu sıcaklardada hiç yemek yapasım yok tembelim bu aralar gülceye meyve suyu içirme denemeleri yaptım yine içmedi ne olacak bu çocuğun hali ya su dışında hiçbirşey içmiyor ama tam bir su delisi sabah akşam su biberonu elinde geziyor. ya boynunda isilik oldu bu ara çok terledi sıcakladı sanırım ne kullanabilirm bir öneriniz varmı
Havuç koyabilirsin,semizotu yada bezelye ben ayrıca mutlaka tavuk çorbasına bulgur ekliyorum.Ama öyle çorbanın tadını değiştiricek kadar değil ona yetecek günlük alması gereken vitaminleri alacağı kadar.saat 5 itibariyle öğlen yemeğini ancak yedi.
meyve suyu içti,çikolata yedi azbu saate kadar aç gezdi.
gülcecim pipetle içemiyor mu?
bu tavukla ne yapılır ki değişik.şehriye ve terbiyeliden başka.patatesli yemek de hariç :)
ya isiliğe ne sürüyoduk ki geçen yaz.unutmuşuz.<
enginar ömrümde pişirmedim,bir adet alıp dedğin usul çorba yapayım bari mayalıhamur.
havalr çok sıcak ya batuhan hiçbişey yemek istemiyo sürekli su içiyo ve emiyo