oglum bugün kahvaltida biraz ekmekle beraber kuymak, 2 adet zeytin, 1 tatli ka$igi pekmez, biraz da nesguik icti..
ara ögün olarak kendi mayaladigim yogurtla meyveli yogurt hazirladim 1 kase..yaridan fazlasini yedi..
öglen birkac ka$ik yogurtlu ispanak ve yine birkac ka$ik makarna..
ak$ama dogru yarim kase sulu köfte ve biraz da makarna yedi..
kıymalı patatesli havuçlu kereviz pişirdim
kerevizi yemek olarak sevmediği için çorba halinde veriyorum, 1 kaseden biraz fazla yedi
akşam da azıcık barbunya ve yoğurt yedi bizimle
hafta sonu öğünler şaşıyor hep
Güvenle verebiliyor musun nestquik vs ürünleri.. Ben süt sevmediği için vermek istiyorum ama cesaretim yok..[/QUOTE
bence güvenilir markalardan alinirsa sorun olmaz..onlar zaten cocuklara özel imal ediliyor diye biliyorum..biz pastörize süt icmeye yeni yeni ba$ladik o nedenle sütüne katiyorum cünkü nesquikle beraber icmeyi daha cok seviyor..
Güvenle verebiliyor musun nestquik vs ürünleri.. Ben süt sevmediği için vermek istiyorum ama cesaretim yok..[/QUOTE
bence güvenilir markalardan alinirsa sorun olmaz..onlar zaten cocuklara özel imal ediliyor diye biliyorum..biz pastörize süt icmeye yeni yeni ba$ladik o nedenle sütüne katiyorum cünkü nesquikle beraber icmeyi daha cok seviyor..
Umarım benim oğlumda alışır. Çünkü yoğurtta yemiyor. Kısa kalacak sıpa
sonunda iştahı geri geldi yavrumunkahvaltısını bi güzel yaptı şükür
Umarım benim oğlumda alışır. Çünkü yoğurtta yemiyor. Kısa kalacak sıpa
Peki anne sütü yada mama tarzi bir$ey aliyor mu? Haklisin yogurtta yemiyorsa ne yapip edip süte ali$masi lazim..
sonunda iştahı geri geldi yavrumunkahvaltısını bi güzel yaptı şükür
Anne sütü ağırlıklı besleniyor süt danası kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Nasıl kısa kalacak anlayamadım yani.Bu konuda üzülmen yersiz anne sütü alıyor.Anne sütü insanlar için değilmi?ınek sütüde faydalıdır ama anne sütünün yerini tutarmı?Bizim ülkemizde 2 yaşına kadar emzirmeyi destekliyor doktorlar,bazı ülkelerde özellikle erkek çocukları 3 yaşına kadar emziriliyorki kemikleri kuvetli ve güçlü olsun diye.Benim oğlum beni çok zorluyor ciddi anlamda ıssırıklarından yara içindeyim hemde ciddi bir şekilde buna rağmen emziriyorum iki yaşına kadar emziricem.Umarım benim oğlumda alışır. Çünkü yoğurtta yemiyor. Kısa kalacak sıpa
Nasıl kısa kalacak anlayamadım yani.Bu konuda üzülmen yersiz anne sütü alıyor.Anne sütü insanlar için değilmi?İnek sütüde faydalıdır ama anne sütünün yerini tutarmı?Bizim ülkemizde 2 yaşına kadar emzirmeyi destekliyor doktorlar,bazı ülkelerde özellikle erkek çocukları 3 yaşına kadar emziriliyorki kemikleri kuvetli ve güçlü olsun diye.Benim oğlum beni çok zorluyor ciddi anlamda ıssırıklarından yara içindeyim hemde ciddi bir şekilde buna rağmen emziriyorum iki yaşına kadar emziricem.
Sevhan'ım kısa kalacak endişesi bana aitti. :) Genetiğinin üzerine çıkamayacağını ama beslenme ile genetiğine yetişebileceğini biliyorum. E benim ki aç. Genetiği 1.85 nasıl gelecek bu boya.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
muhallebi veriyormusunuz kızlar veren varsa ne kadar veriyorsunuz miktar olarak??
Oğlum doktorumuza göre kilolu olduğu için izin vermiyor doktorumuz obez usta olmasın diye