ceylinde gereksiz ne bulursa ağzına götürüyor özelliklede kağıt peçede felan dr kansızlık olabilir dedi ölçtürdük kansız çıktı isterseniz sizde ölçtürün belki kansızlık sebeb oluyordur ama şimdi keşif zamanı onlar için oral yolla keşfediyorlarkızlar yemek sorunu benimde derdim mesela eline bişey versem ekmek meyve kraker vs.kesinlikle ağzına almaz inceler sonra hooop yere atar.ama cep telefonu kumanda kağıt peçete doğru ağıza.elinde bişeyleri yediğini veya anne ben acıktım demesini hayal bile edemiyorum.yemek saatlerinde resmen hamama girmiş gibi sinirden terliyoruz.ne olcek böyle bilmiyom.takmıyım diyorum ama takmadanda olmuyorki anacımkaydirigubbakcemiledelikafadulden
Çok haklısın bebeklerin toprak vb.. şeyler yemesi onlarda demir vb..eksikliğini gösterirmiş.ceylinde gereksiz ne bulursa ağzına götürüyor özelliklede kağıt peçede felan dr kansızlık olabilir dedi ölçtürdük kansız çıktı isterseniz sizde ölçtürün belki kansızlık sebeb oluyordur ama şimdi keşif zamanı onlar için oral yolla keşfediyorlar
Bu konuda en çok sıkıntıyı sen çektin,mamalar annesütüne göre daha hazmı zordur gaz sıkıntınız daha yeni azaldı yıprandın bende bazen böyle patavatsız davranıp daha bir üzülmene neden oluyorum.Derin i en iyi ve sağlıklı şeklide beslemek için çırpınıp durduğunu ve Derin in en ufak eksiği olmadığını biliyoruz.O kıpır kıpır parlayan gözlerine hayranım bebeğinin.Üzülme olurmu çünkü Derinin senin gibi annesi var.ınsallah sutun olur emzırebılırsın 2 yasına kadar sevhancım.sızı boyle duydukca nasıl ımrenıyorum.keske benımde sutum olsaydı da emseydı oglum.
Her noktasına kadar sana katılıyorum derin konusundaBu konuda en çok sıkıntıyı sen çektin,mamalar annesütüne göre daha hazmı zordur gaz sıkıntınız daha yeni azaldı yıprandın bende bazen böyle patavatsız davranıp daha bir üzülmene neden oluyorum.Derin i en iyi ve sağlıklı şeklide beslemek için çırpınıp durduğunu ve Derin in en ufak eksiği olmadığını biliyoruz.O kıpır kıpır parlayan gözlerine hayranım bebeğinin.Üzülme olurmu çünkü Derinin senin gibi annesi var.
Bu konuda en çok sıkıntıyı sen çektin,mamalar annesütüne göre daha hazmı zordur gaz sıkıntınız daha yeni azaldı yıprandın bende bazen böyle patavatsız davranıp daha bir üzülmene neden oluyorum.Derin i en iyi ve sağlıklı şeklide beslemek için çırpınıp durduğunu ve Derin in en ufak eksiği olmadığını biliyoruz.O kıpır kıpır parlayan gözlerine hayranım bebeğinin.Üzülme olurmu çünkü Derinin senin gibi annesi var.
canım boyle dusunme sakın.ben emzırebıldıgınız ıcın sızın adınıza mutlu oluyorum.bır sekılde bugune geldı bızım oglanda.sutun varsa tabıkı yettıgı yere kadar emzır.artık uzulmuyorum cunku ben elımden gelenı yapmıstım o donem sutum olsun dıye.sende sakın yazdıklarınla benı uzdugunu dusunme.
canım boyle dusunme sakın.ben emzırebıldıgınız ıcın sızın adınıza mutlu oluyorum.bır sekılde bugune geldı bızım oglanda.sutun varsa tabıkı yettıgı yere kadar emzır.artık uzulmuyorum cunku ben elımden gelenı yapmıstım o donem sutum olsun dıye.sende sakın yazdıklarınla benı uzdugunu dusunme.
Zaman zaman denk geldikçe sıkıntılarına bende şahit oldum. Çırpınmalarına. Emin ol ben senin kadar cesaretli ve sabırlı olamazdım. Derin bebek gerçekten çok şanslı..
efendim bu sefer gerçekten BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.evimizdeyiz,internet bağlantımız tamam.
hemen bugün ettiklerimiz ve iade ettiklerimizi yazayım:
malum kahvaltı,yarım armut,mercimek çorbası (iade) ,azıcık yoğurt,yarım ölçü muhallebi.
son 1 haftadır vitamini öğürüp duruyor rüzgar.anlamadım neden olduğunu.tadından mı sıkıldı acaba?
Bu sabah güzelce kahvaltımız yaptık,sonra gittik aşılarımızı olduk.iki kolundan birer aşı oldu.biri kkk biride prevenar son doz..şimdi uyuyor kuzum..uyansın kereviz yediricem..süreklide ateşini takipteyim.inşallah çıkmaz..
Bu sabah güzelce kahvaltımız yaptık,sonra gittik aşılarımızı olduk.iki kolundan birer aşı oldu.biri kkk biride prevenar son doz..şimdi uyuyor kuzum..uyansın kereviz yediricem..süreklide ateşini takipteyim.inşallah çıkmaz..
Aman efendim hoşgeldiniz. Gözlerimiz yollarda kalmıştı.. Kaderdaşım... Ben Çınçın'a vitamini ( Minadex ) şırıngayla veriyorum. İadeyi başaramadı henüz. Siz ne kullanıyorsunuz Rüzgar paşam sevmiyor???
Efenim bugün Çınar'ın borsadaki iştah hisseleri tavan yaptı. Oğlumu ek gıdaya başladığımızdan beri ilk kez bu kadar iştahlı gördüm. Rüyadamıyım sana geliyorum Allah'ım moduyla mutlu ve mesudum... Sabah çeyrek yumurta sarısı, 2 kaşık süt, çay kaşığı kadar peynir yedi. Arada çeyrek armut yedi. Öğlen 1/2 köfte eşliğinde 3 tatlı kaşığı kadar portakal suyu, akşam üstü çeyrek muz yedi, akşam kıymalı ıspanak yaptım taaaam 1 yemek kaşığı ondan yedi ve iade etmedi. Çoookk mutluyum :)))))