Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım biliyorum ama alıntıdan alıntı yapıca böyle oldu işte.Gelir tatlım ya en son bunu dert et inan çevremde öyle örnekler varki bunun için erken endişeleniğini düşünüyorum.Sevhan'ım kısa kalacak endişesi bana aitti. :) Genetiğinin üzerine çıkamayacağını ama beslenme ile genetiğine yetişebileceğini biliyorum. E benim ki aç. Genetiği 1.85 nasıl gelecek bu boya.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
xeno ya, ben anlamıyorum, bu çınarcık nasıl hiçbirşey yemiyo da doktora göre kilolu oluyo. anne sütü hala bu kadar kilo aldırıyor mu bu bebişlere?
benim oğlumda çok güzel yiyor maşallah ama kilosu daha 10 olamadı.9750 gr.
bende yatmadan önce kaşık maması veriyorum.ama yinede kalkıyor.emmek için kalkıyor sözde ama fırt fırt sabaha kadar defalarcadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:tomato:
hep aynı seyler kızlar ya.peynir, yumurta, cici bebe,pekmez ıhlamur daha yaratıcı olamaz mıyız ben bile sıkıldım valla.her gece düsünüyorum yarın ne yedirsem diye yine aynı seyler oluyor:uhm:
ya hakkaten bana da gına geldi aynı şeylerden.Uras'ada geldi belli 3 gündür kahvaltı yapmıyor. uyuyor aç aç kalkıyor yumurtasını yiyor öğlene doğru. 10 tane versem yer çok fena yımırtacı.
yabancı kitaplardakahvaltı çeşitleri okuyorum ama hiçbirini yapamıyorum.bulamıyorum varmıdırda bilmiyorum .
mesela şekersiz katkısız reçel, bebek mısır gevreği, organik kurutulmuş meyvelerden karışım.
arada kumpir yapıyorum.
ınsallah sutun olur emzırebılırsın 2 yasına kadar sevhancım.sızı boyle duydukca nasıl ımrenıyorum.keske benımde sutum olsaydı da emseydı oglum.Nasıl kısa kalacak anlayamadım yani.Bu konuda üzülmen yersiz anne sütü alıyor.Anne sütü insanlar için değilmi?İnek sütüde faydalıdır ama anne sütünün yerini tutarmı?Bizim ülkemizde 2 yaşına kadar emzirmeyi destekliyor doktorlar,bazı ülkelerde özellikle erkek çocukları 3 yaşına kadar emziriliyorki kemikleri kuvetli ve güçlü olsun diye.Benim oğlum beni çok zorluyor ciddi anlamda ıssırıklarından yara içindeyim hemde ciddi bir şekilde buna rağmen emziriyorum iki yaşına kadar emziricem.