Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipek akşam yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası
4/3 parça bonfle,1 dilim patates
2 kaşık tavuk göğsü(tatlı)
130cc mama içti ve yattı
amma yemiş cadı yaaaa
Günaydın..
Biz az önce yumurta,peynir,ceviz,zeytin ve ıhlamurdan oluşan kahvaltımızı yaptık..Bugün doğumgünümüz:)bir sürü hazırlığımız var,o yüzden foruma giremeyiz sanırım..öğlen balık çorbası yiyecek yiğit..akşamada bakıcaz artık..pastasından da tattırıcam oğluşuma..herkese güzel bir gün diliyoruz...
Günaydın..
Biz az önce yumurta,peynir,ceviz,zeytin ve ıhlamurdan oluşan kahvaltımızı yaptık..Bugün doğumgünümüz:)bir sürü hazırlığımız var,o yüzden foruma giremeyiz sanırım..öğlen balık çorbası yiyecek yiğit..akşamada bakıcaz artık..pastasından da tattırıcam oğluşuma..herkese güzel bir gün diliyoruz...
yap yap ben de çok severimayyy füsfüs bulgur pilavı dedin benim canım çekti walla
yapiim da yiyim bari:))))
:roflol::roflol:ver annesi o da yesin yazık, üzmeyecekmiş bir daha seniipeğe de veririm belki naniknanik
beni üzmezse...
Günaydın..
bak çınara yaaaa
o kereviz yenmez mi klava:
hem de portakallı
gönder annesi ben yerim walla
ben de dün acıdım ipeğe de bulgur pilavı verdim :)))))))))))))))
yemedi...