Bebekten sonra evliliğim,ruh halim..

Hahaben sorunluyum ama sen cok tatlıymışsın cümlelerinden tatlılık akıyor,bayıldımmm sanaSeni idolüm seçeyim de toplum beni dışlamasın

ego tatmini uğruna bunları bir lohusaya yazmak ancak zavallılıkla açıklanır. Ciddi anlamda çok üzüldüm bunları okuduğuma.

kendi kurduğun bu cümleleri de sana iade edelim.Yıldız TİLBEnin de dediği gibi tutarsa tutarım tutarsızsa tutmam

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...Aynı düşünceler bende de oldu.Ben bebeğimle ayrı odada oturuyordum babası çay kahve film spor keyfi yapıyordu,hava alacam diye çıkıyordu ,ben hava alicam diye çıksam yarım saat sonra aranıyordum gel çocuk ağlıyor susmuyor diye taksiyle dönüyordum eve,vs vs vs .
Lohusa kafası bunlar Allah yardımcınız olsun

Güzel kardeşim senin sorunlu olman genel bir problem lohusalıkla bir ilgisi yok ki. Stalkını tam yaptın mı, zamanında o mide bulandırıcı (yani böyle kelimeler de kullanmak istemiyorum ama öyleydi) yorumları aynı senin gibi biri yazmıştı lohusa bir hanıma cevap olarak az bile yazmışım. Sen zamanında lohusa olan o hanımın çeyreği kadar ol öyle gel. Neyinden ego tatmini yapayım da senin nesin ki yani, gördüğümü söylüyorum sadece, sağlığın sihhatin yerinde ailen yanında güzel güzel cıvıl cıvıl yaşamak varken her konuda mık mık mık yapmaktan zevk alıyorsan sen bilirsin evladım. Unutma yeni arkadaşlar edinmek yok.

Haha anlamadım ki sen niye bu kadar hırslandın bana yanında olsam boğacaksın herhaldeöpüyorum canım çok görüşürüz

Tek bu kitap için kargo ödemek istemedim almışken bu tarz önereceğiniz birkaç kitap daha var mı acaba? burcak86 Tabi burcakcım bana kırılmadıysa sen de önerebilirsen

Şu foruma eskisi kadar sık girmesem de ne zaman girsem sizin aynı içerikli konularınızı görüyorum. Sonunda da milletin yazdıklarını beğenmeyip saldirganlaşıyorsunuz. Hiçbir söylenene aldirmiyorsunuz. Sizin ruh haliniz lohusalıktan değil ki. En başından beri hangi böylesiniz. Allah çevrenizdeki insanlara sabır versin.

Tek bu kitap için kargo ödemek istemedim almışken bu tarz önereceğiniz birkaç kitap daha var mı acaba? burcak86 Tabi burcakcım bana kırılmadıysa sen de önerebilirsen

Seve seve önerebilirim bu aralar en sevdiğim Nihan Kaya, iyi birer ebeveyn olmadan önce aslında çocukluk acılarımıza odaklanmamızı söylüyor. Çocukluğun büyüklerin sevgisine/ilgisine muhtaçlık anlamında nasıl bi cehennem olduğunu öyle güzel anlatıyor ki. Nihan Kaya - İyi Aile Yoktur. İnstagram hesabı da var yazarın orayı da bi incele ben tarzını da beğeniyorum.

Son yazılanlara baktım bu haftalık polemik ihtiyacını fazlasıyla karşılamışsın aslında o yüzden ben kırıldım filan demiycem bana da sarma diye Zaten an meselesi banlanman geleni gideni gömmüşsün bazen canın bu kaotik ortamı arıyor di mi böyle öfkeni yönlendirecek bişe arıyorsun kızkardeşim söyledi mesela, abla annem bizi hep çok gergin büyüttü ya dedi bazen hiç problem yokken bile nişanlıma sarasım geliyor o duyguyu arıyorum diye. Normali oymuş gibi geliyor. Bizim annemiz çok eleştirip hep kızdığı için bazen kaosu arıyoruz kaostan besleniyoruz mesela. O yüzden ben mesela bunu çocuklarıma yapmamak için büyük bi savaş veriyorum kendimle ,kitap bu bağlamda daha çok.

Kitap tükenmiş aldığım sitede.Ama mutlaka okuyacağım yorumları da çok güzel.
Banlanacağımı sanmıyorum haddini aşanlara bile gereken cevabı vermedim.Sen nesin ki?sen sorunlusun arkadaş edinme toplumdan kendini dışla diye saçmalayanlara bile güldüm.Benim için büyük başarı
Kırıldım dediğinde niye sana sarayım ki,ben o kadar kötü müyüm aşk olsun
Evet annem beni çok eleştirip sürekli bağırırdı sonra da boncuğum diye severdi.Çocukken tabi pısıyorsun şimdi karşılıklı çemkiriyoruzSonra diyor ki sen niye bana böylesin..
Çocuklarına yapmamak için büyük savaş mı veriyorsun??Ben de çocuğuma asla annem gibi olmak istemiyorum.Umarım öyle bir savaş vermek zorunda kalmam.

Haha anlamadım ki sen niye bu kadar hırslandın bana yanında olsam boğacaksın herhaldeöpüyorum canım çok görüşürüz
Birazcık önemsenmek için ölüyosun gerçekten üzücü bu durumun, burçak arkadaşımız güzel özetlemiş halini o kitapları oku.

Kendi yetiştirilme tarzımız çocuğumuzu yetiştirirken iç ses oluyor hiç susmuyor aneksa, heran ensende oluyor biliyor musun. Çocuk bi hareket yaptığında ilk olarak kendi azarlandığın gibi kızmak istiyorsun, sürekli yutkunuyorum çocuklarımla konuşurken ilk aklıma gelen annemin sesi çünkü. Bayağı iyiyim ama bu konuda farkındalığım çok yüksek çünkü eşim de kontrol ediyor beni, ona çok anlattım çünkü. Çocuk yokken eleştir beni gerekirse diye.

Çocuk yetiştirirken kendi çocukluğunu bi kez daha yaşıyorsun.

Eşimin annesi inanılmaz hoşgörülü ve çok sabırlı bi kadın mesela, kesinlikle küsmez öfkelenmez kolay kolay. Eşine olan hırsını çocuklardan çıkarmaz, eşimin ruh sağlığı daha iyi bana göre. Kayınvalidemi kayınvalide olarak sevmem pek ama anneliğine çok özeniyorum.

YaaaAnnemin babama olan tavırlarını yapmıyorum gerçi böyle arada kaçıyor ama bunun sorumlusu benim tabi.Umarım çocuğuma da yapmam.Yani annem beni öyle her şeyde eleştirmezdi usluydun beni yormadın der.Sadece yemek yememe takılırdı yiyemezdim kusardım yiyim diye çenemi tartaklardı bazen tokat da atardı.Hiçbir şey yemiyormuşum saatlerce aç kalsam acıktım demiyormuşum zayıfmışım zaten bayağı.Bence evdeki huzursuzluktan yemiyordum.Bir de bana hiç iş yaptırmayıp sonra bir şeyleri fark etmememe kızıyordu öğrenmek istediğimde de bırak ben yaparım sen ders çalış derdi.Hiç unutmam yumurta kırmayı öğrenmek istemiştim yapamıyosun öyle mi yapılır diye bağırdığı için korkarak öğrenmiştim.Ya da şunun kızının dersi şöyle iyiymiş şu şu notu almış dedikleri benle kıyasladıkları şuan hicbir yere gelemediler ben geldim.Onun dışında bir şey kırsam döksem kızmazdı hiç unutmam ortaokuldayken yatağa çişimi yapmıştım çok utanmıştım ama kızmamıştı utandırmamıştı.Öyle hem iyi hem kötü

Ne güzel.Benim eşim annesini 7 yaşındayken kanserden kaybetmiş.Şimdiki kv 23 senedir annesi.Onlar da huzurlularmış iyiylermiş ama eşim tabi annesi konusunda yaralı.Anneme bile çok düşkün annelere çok önem veriyor annem olsaydı ayağının altını öperdim diyor.Eşimin de ailesi eşime hep sen sus sen bilmezsin çocuksun derlermiş.Eşimde de onaylanma isteği var.Sürekli iyi bir şey yaptığını duymak istiyor ben de bu eksiğini karşılamaya çalışıyorum

Her insan değişir,olgunlasir , akilli insanlar da hatalarindan ders cikarir bu surecte ve kendilerini törpülerler , annenin degismesi bu kadar sasilasi bir durum degil kuzucum

ah ya son mesajlari okudum gulumsedim:) keyfini cikar bebeginin bu donemlerinin. inan bana cok ozleyeceksin buyudugunde:)

31 sayfa yazacak kadar nasıl uzadı konu?

Konu sahibi doğum yapacağı günün bir öncesi akşamı da eşine saçma sapan bir konuda trip atıp buraya konu açmıştı. O zaman da doğum stresi denmişti. Şimdi de lohusa psikolojisi olmuş adı.

Seneye de çocuğu 2 yaş sendromunda onun stresi denir. Ama bence basbayağı ilgi çekmeye çalışan, çevresindekilere hayatı dar eden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…