Benim oğlum şu anda iki yaşında. Bu zamana kadar eşimin müthiş desteğiyle geldim ancak sizin düşünce yapısını hala kendi kafamda döndürüp dururum. Aslında bu biraz karakter yapısından kaynaklanıyor. Bebeğimi çok istedim isteyerek hamile kaldım ancak doğumdan itibaren anladım ki bebek sahibi olmak benim kaldırmakta zorluk çekeceğim bir sorumlulukmuş. En basitinden kafana estiği zaman dışarı çıkamıyorsun, eşin oturup tv izlerken sen bebeğin bakımıyla ilgilenmek zorundasın, geceleri uykusuz kalıp emzirirken onun uyuması gözüne batar, gün aşırı duşa girip keyif yapa yapa o banyodan çıkarken şimdi haftada bir belki ikiye düşmesi dakikalarla sınırlı kalıyor olması çok sinir bozucu cidden. Sizin sıkıntınız eşinizle değil zaten, bu sorumluluk ağır gelmiş sadece, bunun annelikle ya da bebeğinizi az sevip sevmekmekle bir alakası da yok aslında. Ben sizi çok iyi anladım ve hemen hemen aynı şeyleri hissettim. Bazen ara ara o kriz anları gelir mesela bana hala. Bu süreç geçecek merak etmeyin, bu tempo ilerleyen zamanlarda biraz yavaşlıyor, sizi rahat bırakıyor ya da siz alışıyorsunuz. Emzirmeye bıraktıktan sonra babada kalma süresi uzuyor, şu an ben koltuğa uzanmış telefonla meşgul olurken eşim oğluma yemek yediriyor sonra da oyun etkinlik saatinde bir saat yine babada ben moladayım. Duş rutinim de eskiye döndü keyif yapa yapa girip çıkıyorum :)) arkanıza yaslanın ve gevşemeye çalışın, bu zamanlar su gibi geçip gidiyor inanın, ben oğlumun bebeklik fotoğraflarına bakınca duygulanırım özlerim, o zamanlar depresyondan eşime takmaktan oğlumla yeteri kadar ilgilenebildim mi onu sorgularım hep. Sıkmayın canınızı. Geçecek