- 18 Mart 2015
- 2.650
- 4.884
- 133
Ne kadar güzelbence bu esle alakalı :)
ıstedıgım kadar wc de banyoda vakıt gecırebılıyorum esım eve gelır gelmez benım annelık mesaım bıtıyor tamamen herseyle esım ılgılenıyor mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzelbence bu esle alakalı :)
ıstedıgım kadar wc de banyoda vakıt gecırebılıyorum esım eve gelır gelmez benım annelık mesaım bıtıyor tamamen herseyle esım ılgılenıyor mesela
bu once ufak ufak kendısını dahıl etmemle basladıNe kadar güzel
Kv ile aynı sokakta oturuyoruz. Mesela haftada bir ona iki üç saat bırakıp dışarı çıkıyorum alışveriş yapıyorumm kuaföre gidiyorum vs kafamı ben dağıtıyorum ama eve gelince kaos yine başlıyor yatana kadarSize bebek için yardım edecek bir yakınınız yokmu, aslında değişen şey biz anne olunca sorumluluğu üstümüze alıyoruz ,tüm vaktimizi bebeğimiz ev işlerine ayırıyoruz, o sırada eşimizi unutuyoruz ona vaktimiz kalmıyor bir köşede bırakıyoruz
Mesela eşiniz ev işinde yardimci olsun, bebeği gezdirsin, sana yardımcı olsun erkekler onu düşünmez ona tatlı dille hayatım şunu yaparmısın öğle alıştır
Malesef sütün 3.5 aylıkken kesildi. Bir taraftan da okuyorum sınav stresinden kesildi bir daha da veremedimbu once ufak ufak kendısını dahıl etmemle basladı
sımdı kendısı ben soylemeden yapılması gereken ne varsa yapıyor
bence sorumluluk vermelısın
bıberonla beslenıyorsa aksamları bıberonları yıkamak bıberonla beslemek ve gazı cıkarmak onun gorevı olsun mesela
dınlenmelısın kı sutun olsun
ogrenırMalesef sütün 3.5 aylıkken kesildi. Bir taraftan da okuyorum sınav stresinden kesildi bir daha da veremedim
Mama ile besleniyor. Nedir Nasıl yapılır kaç ölçek içer bilmez
Bazen besleme görevini ona veriyorum bebeğim beslenirken hemen dikkati dağılıyor sağa sola bakınıyor o da iyi tamam yemiyor daha diye bırakıyor bir geliyorum mama soğumuş aa yemedi mi diyorum istemedi diyor gidiyorum yenisini yapıp kendim yediriyorum yiyor sonra benden yemiyor demek ki diyor daha da çekiyor kendiniogrenır
herseyı sen yaptıgın ıcın nasılsa yapan var dıye rahat sana fazla guvenıyor
dekı okadar yoruluyorum kı gunduz bebekle ılgılenemıyorum kendımden degıl onu dusundugumden yardım etmelısın de
eger bu etkıleyecek gıbı degıl se
mutfaga cagırıp gun boyunca ozledım ben surda sunu hazırlarken sende su bıberonu yıkarmısın senı gormus sohbet etmıs oluruz de
eger oda ıslemıyorsa panıklet
cocuk agladıgı zaman abartılı bı sekılde kos kos kos bıberonu yıkanmalı hemen ben bebısı susturım delazım degılse bıle yıkamıs olsun
bı kere elı degdımı bebek ısıne sonra alısır hep yapar
:)
ooo sorumluluktan kacıyor ozaman bayaBazen besleme görevini ona veriyorum bebeğim beslenirken hemen dikkati dağılıyor sağa sola bakınıyor o da iyi tamam yemiyor daha diye bırakıyor bir geliyorum mama soğumuş aa yemedi mi diyorum istemedi diyor gidiyorum yenisini yapıp kendim yediriyorum yiyor sonra benden yemiyor demek ki diyor daha da çekiyor kendini
Valla dogum hikayesine bir sey diyemeyecegim ama eger esin ilgili bir babaysa degil tuvalete gitmek uzun uzun kopuklu banyolar yapmaya bile vaktin olur. Tamamen esine bagli.
Yani wc ve banyoda istediğim kadar vakit geçirebilmek bir nimet olacak diyorsunuzbence bu esle alakalı :)
Yani wc ve banyoda istediğim kadar vakit geçirebilmek bir nimet olacak diyorsunuz![]()
Yani wc ve banyoda istediğim kadar vakit geçirebilmek bir nimet olacak diyorsunuz![]()
Malesef sütün 3.5 aylıkken kesildi. Bir taraftan da okuyorum sınav stresinden kesildi bir daha da veremedim
Mama ile besleniyor. Nedir Nasıl yapılır kaç ölçek içer bilmez