Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Canlı sperm yok yani

canım benim arkadaşımın kocasının da asla çocuk olmaz dediler kadın şimdi 4aylık hamşle oğlu olacakmış keçi boynuzu bekmezini yapsan yedirsen benim eşimde yokbirşey ama eşim yemişti daha yüksek çıkıyor aşılamada da yemişti

Bana soruyosan canım ben hiç anlamam o işlerden daha önce hiç yapmadım çunku :1no2:

hiç yapmadınmı test ben 5yıllık evliyim bunun 5ayını felan çıkarırsan 52 ay test yapmışşım

Allah iyiligini versin :roflol:
Bende aldatan bir erkek duysam eşime kızıyorum oda ben ne yaptım şimdi diyoo
:roflol:

kız öyle deme benim erkeyim hiç öyle biri değil yapmıyorya onu görünce daha sevesim geliyor içimden ama akşam gezerken arabayla sahilden gidiyoruz oralarda yavaşlıyor eh napalım okadarda katlanalım yani dimi ama

Naagihan hiç yapmadınmı test ben 5yıllık evliyim bunun 5ayını felan çıkarırsan 52 ay test yapmışşım
Canım evlendıgımız ılk yıl ıstemedık zaten benım regl de hıc sasmaz hep duzenlı oluyodu gerek duymadık
sonrada cocuk ıstemeye baslayınca gıttık doktora dırek sperm analızı ve hıc canlı sperm olmadıgını ogrendık ondan sonrada gebelık testı yapmanında bır anlamı yok

Demek hala dıyosunun sız bu işe ben nıye duymadım bunu hıc ya çokmu safım ben laelaelaelaelae

kızlar şimdi kahvemi yaptım cekirdeğimi aldım sigaramıda yaktım oooooo çocukta neymiş yaaaaaaaaaa amaaaann hadi cıyak cıyak onlamı uğraşacağım

aaa hiç nereli olduğunu farketmedim biz şimdi ruslamı konuşuyoruz aaa sosyeteye gidim bende artık

yap yap hadi bekliyorum seni ben türk kahvesini çok severim ama şun vaktim yok neskafe yaptım çekirdekte var malum babam marketçi ordan getirdim çok

kızlar bişi sorcam size bugun benım hem kan tahlıl sonuçlarımı aldım gebelık öncesi dıye yaptırmıştım horman falan dr. birde vajınal istemişit ama onu yaptırmadım geçen gebelıgımde vajınal ultrasyondan sonra düşük yaptıgıma inanılar annemler tabi eşimde etkılendı sakın girme dedi.. dr. da bbütün tahlılere bir bakıyormuş belki sizbilrsiniz yazsam buraya
tanı: intraepitelyal lezyon veya malıgnıte yönünden negatif yayma
yorum : yaymada inflamasyon bulguları mevcuttur.

canım sürekli değil arada içiyorum eşim kızıyor o izin verirse sabah giderken ondan izin alıp aldım canım sürekli değil

aaa hiç nereli olduğunu farketmedim biz şimdi ruslamı konuşuyoruz aaa sosyeteye gidim bende artık

yok ayol ne rusu türküm allahıma bın şukur
aslen kırşehırlıyım eşimle 3 yıldır rusyada yaşıyoruz ama hazıranda izine gelcez çok heyecanlıyım az kaldı özledım turkıyemı

beyazgelincik hiç anlamadım canım kusura bakma ama vajınal sakıncalı diye biliyorum

hııııım tamam eşinden dolayımı gittiniz nasıl oralar güzelmi kızım kocana dikkatet ruslar feamış valla

X