Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

saol cnm olsun belki bilrisiniz dıye sordum canınız sağolsun aslında netten arştırdım bişi olmaz dıyorlar ama eşime söz geçiremedım

saftirik canım arkadaşlar çoğalıyor heralde okuyorlar bizim sohbetimize katılmıyorlar

kızlar bişi sorcam size bugun benım hem kan tahlıl sonuçlarımı aldım gebelık öncesi dıye yaptırmıştım horman falan dr. birde vajınal istemişit ama onu yaptırmadım geçen gebelıgımde vajınal ultrasyondan sonra düşük yaptıgıma inanılar annemler tabi eşimde etkılendı sakın girme dedi.. dr. da bbütün tahlılere bir bakıyormuş belki sizbilrsiniz yazsam buraya
tanı: intraepitelyal lezyon veya malıgnıte yönünden negatif yayma
yorum : yaymada inflamasyon bulguları mevcuttur.

Canım hıç bir bilgim yok bu konuda bizde eşimde sorun oldugu için hep erkek infertilitesi konusunda aratırdık üzgunum ama yardımcı olamıcam

saftirik sen antarnetif tıbba baktınmı burda orda hep erkek sipermeleri için bilgiler var bende 1ay önce buldum orayı

saftirik canım arkadaşlar çoğalıyor heralde okuyorlar bizim sohbetimize katılmıyorlar

Evet okuyan çokta yazan yok neyse herkes farklı düşünceları olabılır
Kız haklısın valla burda natasaların arasında kıskanc oldum çıktım sırnaşık şey

kızlar bugün biyer okudum ve paylşamak istedim .duanın kabul olmasıyla ilgili. ve tamda knedimi buldum .okadar çok dua ediyorumki bebiş için ve tüm isteyenler için. mübarek günlerde.ezan okunurken ve vs, vs.ama 1yıldır bebişim gelmiyor.ve okuduğum yerde ALLAH katında tüm duların kabul olduğunu öğrendim ama Rabim bu duanın karşılığını kimisine burada kimisinede öteki dünyada çOk daha güzel bi şekilde verirmiş.yani dua kabul olmadı diyemeyiz en güzel şekide kabul oluyor.bu beni çok rahatlattı gerçekten.duaya devam isyana son..Rabim hepimize bu imtihanda kolaylık versin inşaallah
AMıN

Evet baktım nagıhan bir ara kecıboynuzu kuru denedık falan okadar baska bısıde denemedık
burda bulmak cok zor çunku

kızlar bugün biyer okudum ve paylşamak istedim .duanın kabul olmasıyla ilgili. ve tamda knedimi buldum .okadar çok dua ediyorumki bebiş için ve tüm isteyenler için. mübarek günlerde.ezan okunurken ve vs, vs.ama 1yıldır bebişim gelmiyor.ve okuduğum yerde ALLAH katında tüm duların kabul olduğunu öğrendim ama Rabim bu duanın karşılığını kimisine burada kimisinede öteki dünyada çOk daha güzel bi şekilde verirmiş.yani dua kabul olmadı diyemeyiz en güzel şekide kabul oluyor.bu beni çok rahatlattı gerçekten.duaya devam isyana son..Rabim hepimize bu imtihanda kolaylık versin inşaallah
AMİN

Aminn canım Allahıma şükür hiç isyan etmedım Ne güzel inşallah allah bu dunyada yada öbür dunyada duamızı kabul eder :teselli:

canım ben 15 20 kadar incir diye aç karnına içiliyor diye biliyordum açkarnına içmiştim 8,9 tane diyor adam

X