Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

unuturmuyum bacım giriyom kimse yazmıyor buraya nasılsın canım sende gelmiştin oraya niye girmedin birdaha

canım bence bu biz türkler için geçerli değil illede çocuk hele başında kayınvalideler varkenlmaz:

kayınvalideye hiç bi şey düşmez valla..bunlar gelinleri oğullarına hayat arkadaşı olsun diyemi yoksa çocuk içinmi aldılar hem iki kişi memnunsa 3. ye ne düşermiş acaba:lepi:

çok süper olmuş topic böylede mutlu olunabilir Allahın sonuçta bi bildiği var..olmauyosa bunda vardır bi hayır deyip ilahi kadere saygı duymakta marifettir.zordur ama ahirette kat kat ödülü fazladır emin olun:)

unuturmuyum bacım giriyom kimse yazmıyor buraya nasılsın canım sende gelmiştin oraya niye girmedin birdaha

İyiyim canım sagol
bugunlerde pek fazla girmiyorum nete girdigimdede kendı actıgım konulara ancak cevap verebılıyorum o yüzden fazla dolaşamıyorum son günlerde sitede

Hoşgeldin aramıza canım
ne güzel yazmışsın bizde aynen öyle düşünüyoruz a.s.

slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? :) uzun süredir giremıyorum nete nasılsınz? güzel haberlerınız varmı? nagihan saftırık tiramısu ? benim başım ağrılarla dertte bel fıtgım vardı o da şimdi ayagıma vuruyor onla ugraşıyorum .. hepinizi öpüyorumm

Hatırlamaz olurmuyuz canım sende hamiş olup topigimizden uçan kuşlardansın :)
Hamılelık nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi bebegin canım.
Bizde bir degişiklik yok bıraktıgın gibiyız.
Çok geeçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

beyaz gelinciğim çok geçmiş olsun seni burda görmek ne güzel annelik nasıl gidiyor bebiş nasıl bakem

saftirik canım bende öğleden sonra anca açıyorum burada kimse olmuyor sonra öbür tarafta biraz yazışıp çıkıyom

Bana tesekkür eden arkadaslara burdan cok tesekkür ederim

Kizlar inanin sizlerle cok gurur duruyorum böyle bir topigin acilmasida cok güzel ve yerinde olmus hepinizin ellerine saglik a.s.

Son düzenleme:
Bana tesekkür eden arkadaslara burdan cok tesekkür ederim

Kizlar inanin sizlerle cok gurur duruyorum böyle bir topigin acilmasida cok güzel ve yerinde olmus hepinizin ellerine saglik a.s.

hoş geldin canım aramıza böyle düşünenler az bize pek hak vermiyorlar sanki biz bebek istemiyormuşuz gibi düşünüyorlar konu iyice anlayıp yassalar gam yemem birden dalıyorlar konuyo tekrar hoş geldin sizzin gibilerini aramızda görmek büyük şeref

bu lafa bayıldım canım gercektende öyle allah bu sabrımızı boşa cıkartmaz ve inşallah allah bu çabalarımızıda boşa cıkartmasın ve bizlere hepimize nasıp etsın inşallah canım ......

unuturmuyuz canım ya zaten cook az kişiyiz burda :)))
geçmiş olsun canım ya allah şifa versin inşallah atlatırsın canım bende de saftırıkcim gibi aynı durum bi değişiklik yok malesefki napalım ama hamiş oldun dıye gırmemezlik yapma gel arada canım öpüyorum .....
yani sankı bız istemiyoruz allaha şükürler olsun yınede atlatmayı başarabılen nadir kadınlardanız sabrımız sonsuz ve cok şükür ki inaçlı insanlarız ve isyan atmiyoruz dimi ama canım herseyın hayırlısı ne yazıldıysa onu yaşayacagız sonucta .......

Slm kızlar nasılsınız ramazanda geldı çattı zaman cok cabuk gecıyor gercektende allah ramazan ayı boyunca veher zaman yaptıgımız duaları bu ayın hurmetıne kabul etsın inşallah allah nıce ramazanlar görmeyı nasıp etsın hepımıze ınşallah bebeklerimizle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…