Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

bencede canım ya sen istersen bizim topingimiz var oraya takıl geyik orası çok güzel mizah görsellik diyor orayı tıkla bende ordayım

Selam kızlar uğrayamadım bayadır memlekete gittik yeni geldik...
Siz napıyonuz???
Keyifler iyi inşallah...
Walla bizde bi değişiklik yok gelecek yaza olmassa tüp bebek yaptırabiliriz diye düşünmeye başladık...
Şimdilik böyle biraz daha devam edicez...
Hem de o süreçte biraz kilo verem diyorum...

Siz napıyonuz???
Keyifler iyi inşallah...
Walla bizde bi değişiklik yok gelecek yaza olmassa tüp bebek yaptırabiliriz diye düşünmeye başladık...
slm cnm hoşgeldin bende aynen senın gıbı düşünüyorum hadi hayırlısı artık ınşallah gerek kalmadan kavusuruz bebeklerimize.......

ee kızlar buluşalım valla benım dun dogum gunumdü de bı kez annemlerle bı kez kocişle kutlayınca uzun sure gıremedım ama cok guzeldı hersey....
gece ne olsun canım ya hep aynı işte kk mukemmel yetısmıyor valla herseyı okuyamıyorum bu aralar kız neyse bız en ıyısı randevulaşalım yoksa boyle gıdıcek bu konulmalar yanı .......

Siz napıyonuz???
Keyifler iyi inşallah...

Hoşgeldin canım bizde yaz geldi kimsecikler kalmadı dıye yakınıyordukkı
eski arkadaşlar tek tek gelmeye başlıyor.
tramissu1986
ee kızlar buluşalım valla benım dun dogum gunumdü de bı kez annemlerle bı kez kocişle kutlayınca uzun sure gıremedım ama cok guzeldı hersey....
gece ne olsun canım ya hep aynı işte kk mukemmel yetısmıyor valla herseyı okuyamıyorum bu aralar kız neyse bız en ıyısı randevulaşalım yoksa boyle gıdıcek bu konulmalar yanı .......

Canım benim
Dogum günün kutlu olsun iyiki dogdun a.s. :1hug: Aslan burcusun ha
Ben bogayım kızlar sizlerin burcu ne ?aslında pek ınanmıyorum ama inanılmaz dercede burcumun özelliklerini taşıyorum ben ya
valla naagihan başka topıklere davet etti benı aksam bi girdim herkes kocasıyla nası tanıştıgını anlatmıs ayy çok hoştu
bizim naagıhanın tanışma hikayeside film gibi anacım demi nagişş
ben anlatmayın hadı sen burda bidaha anlat hihoyyyt

saol canım benım .......
evet canım aslan burcuum ve bende tum özelliklerini taşıyorum canım ....
ya bı link atında bızde bı bakalım şu topiğe birazcık aaa merakda bırakmayın insanı :)))

saol canım benım .......
evet canım aslan burcuum ve bende tum özelliklerini taşıyorum canım ....
ya bı link atında bızde bı bakalım şu topiğe birazcık aaa merakda bırakmayın insanı :)))

canım ben link girmesini bilmiyom ama mizah görselik yazan yere tıkla geyik bölümü var
hadikızlar buda bizim topink olsun yazıyor beklerim canım

Canım benim
Dogum günün kutlu olsun iyiki dogdun a.s. :1hug: Aslan burcusun ha
Ben bogayım kızlar sizlerin burcu ne ?aslında pek ınanmıyorum ama inanılmaz dercede burcumun özelliklerini taşıyorum ben ya
valla naagihan başka topıklere davet etti benı aksam bi girdim herkes kocasıyla nası tanıştıgını anlatmıs ayy çok hoştu
bizim naagıhanın tanışma hikayeside film gibi anacım demi nagişş
ben anlatmayın hadı sen burda bidaha anlat hihoyyyt

aycanım ya çokmu hoşuna gitti benim tanışmam evet canım aynen film iyiki ofildeyim

slm cnm hoşgeldin bende aynen senın gıbı düşünüyorum hadi hayırlısı artık ınşallah gerek kalmadan kavusuruz bebeklerimize.......

İnşallah canım.. Umutlarımız o yönde:)
Doğum günün kutlu olsun nice nice güzel yıllara inşallah:)

tiremusucum doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara mutlu huzurlu yaşarsın inşallah :nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Çocuksuz kadın da mutlu olabiliyor muş
ABD'deki Florida Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma "Çocuksuz kadınlar mutsuz olur" düşüncesinin tamamen yanlış olduğunu ortaya çıkardı.

6 bin kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, orta yaşlı kadınlar için maddi güvence ve sağlıklı olmak mutlu hissetmek için yeterli oluyor ve bunlara sahip olan çocuksuz kadınlar da anneler kadar hayattan keyif alabiliyor. Araştırmadan çıkan bir başka sonuç ise genç yaşta anne olanların depresyona girdiği, buna karşın orta yaşlarda çocuk sahibi olan kadınların anneliğin keyfini daha iyi çıkartabildiği oldu.

Cevremde bütün yasamini cocuksuz geciren kisiler taniyorum inanin diger insanlar gibi mutlular yani onlar artik cocuklari olmayacagini biliyorlar

Son düzenleme:
ABD'deki Florida Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma "Çocuksuz kadınlar mutsuz olur" düşüncesinin tamamen yanlış olduğunu ortaya çıkardı.

6 bin kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, orta yaşlı kadınlar için maddi güvence ve sağlıklı olmak mutlu hissetmek için yeterli oluyor ve bunlara sahip olan çocuksuz kadınlar da anneler kadar hayattan keyif alabiliyor. Araştırmadan çıkan bir başka sonuç ise genç yaşta anne olanların depresyona girdiği, buna karşın orta yaşlarda çocuk sahibi olan kadınların anneliğin keyfini daha iyi çıkartabildiği oldu.

Cevremde bütün yasamini cocuksuz geciren kisiler taniyorum inanin diger insanlar gibi mutlular yani onlar artik cocuklari olmayacagini biliyorlar

paylaşım için saol cnm .....
evet önemli olan kabullenebılmek galıba cunku olmuyo dıye kendımızı her harap ettıgımızde snırlerımız o kadar cok bozuluyor bende artık oyle yapıyorum ve allaha sukurler olsun kı mutluyum bır cok arkadaşım gıbı .........

Demek ben bosuna ugrasmiyormusum demek kanitlanmis bu cocuksuz insanlarda mutlu olabilirmis .Duyunn kizlar kendinizi harap etmeyin.:lepi:
tesekkurler canim

canım bence bu biz türkler için geçerli değil illede çocuk hele başında kayınvalideler varken:eek:lmaz:

buna katılıyorum eşimin akrabası olan bir abla var 45 yaşında falan çocukları yok ama gayet mutlu geziyor tozuyor hala genç onun yaşındakiler vah çocuğumun sınavı vah okulu derken ablam çastır çastır geziyor sırnaşık şeysırnaşık şey

buna katılıyorum eşimin akrabası olan bir abla var 45 yaşında falan çocukları yok ama gayet mutlu geziyor tozuyor hala genç onun yaşındakiler vah çocuğumun sınavı vah okulu derken ablam çastır çastır geziyor sırnaşık şeysırnaşık şey
galiba bende öyle olucam :))))))
inşallah olmam bi bebeğim olur ama olmazsada napalım hayatın tadını cıkartmaya devam.......

X