Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

geldim canım baktım sen görünmüyorsun bende dolaşıp geldim biraz
tamam akşam bulgur pilavı yerkenbeni hatırla bende seni kaydirigubbakcemile3

ben bulgur pilavı yapacağım dometezli tavsiye ederim yanın da tavuk var benim
saol canım ya benım içinde ıyı oldu bı fıkır yarına ne yapcagımı karar verememiştim sizinde dediğiniz gibi yapmak değil bulmak zor valla:)))siz bulun ben bı gece sonradan arkanızdan geliyorum oh valla ne iyi oldu bu iş bugunku memunu benım yarınkı menum olucak seız yarını bulunda benimde pazar gunuku menum hazır olsun :)))

geldim canım baktım sen görünmüyorsun bende dolaşıp geldim biraz
tamam akşam bulgur pilavı yerkenbeni hatırla bende seni kaydirigubbakcemile3
aaaa ama benıde unutmayın haaa kızarım bak .....
maşallah iyi kaynatmışsınız yanı pess kac sayfa yaptınız öyle kızlar maşallah allah muhabbetımızı arttırsın yanı ben hastane köşelerinde sürünürken bugun siz iyisiniz maşallah yarında yokum ama gece var olabılırım malum yaz ya benım cok arkadasım oluyor bana gelen yada ben gıdıyorum yarın gunduz de doluyum ama gece kesın değil evde olursam eger 9 dan sonra burdayım gırmezsem bılınkı yokum cıktım yıne :))) en kotu ıhtımal ben 12 30 en gec burdayım ama o zmanda kımse yok uyuyun sız uyuyum ben burda koca bekleyım bu saatte sız uyuyun ohhhh bulgurlar şişti göbekte uyku yaptı dımı :))))
öpüyorum ıkınızı de özlemişim ya bol bol yazmayı bırde bulusabılsek tam olucak ama nerde ..... zamanları uyduramıyoz kızlar neyce cok yazdım galıba sıkmayım sızı ama olsun ben sızınkılerı okurken sıkılmadım kı sızde sıkılmazsınız umarım öpüyorum cokkkk.......

tramissu1986
aaaa ama benıde unutmayın haaa kızarım bak .....
maşallah iyi kaynatmışsınız yanı pess kac sayfa yaptınız öyle kızlar maşallah allah muhabbetımızı arttırsın yanı ben hastane köşelerinde sürünürken bugun siz iyisiniz maşallah yarında yokum ama gece var olabılırım malum yaz ya benım cok arkadasım oluyor bana gelen yada ben gıdıyorum yarın gunduz de doluyum ama gece kesın değil evde olursam eger 9 dan sonra burdayım gırmezsem bılınkı yokum cıktım yıne :))) en kotu ıhtımal ben 12 30 en gec burdayım ama o zmanda kımse yok uyuyun sız uyuyum ben burda koca bekleyım bu saatte sız uyuyun ohhhh bulgurlar şişti göbekte uyku yaptı dımı :))))
öpüyorum ıkınızı de özlemişim ya bol bol yazmayı bırde bulusabılsek tam olucak ama nerde ..... zamanları uyduramıyoz kızlar neyce cok yazdım galıba sıkmayım sızı ama olsun ben sızınkılerı okurken sıkılmadım kı sızde sıkılmazsınız umarım öpüyorum cokkkk.......
:1hug: unutmayız seni merak etme ama alıştık artık gündüz yokluguna ne yapalım şekerim
oohhh ne ala menüyede çare buldun sende bu akşam pilav yerken bizi hatırla :)))
ben sadece cumartesi akşamları geç yatıyorum bu akşam karşılaşırız belkı canım
ya aslında 12'den önce imkansız yatmıyoruz ama işte ev işlerinden fırsat bulup giremıyorum.
haa ne hastanesi kızz ne oldu hayırdır hastamısın yoksa aman Allah korusun.

tramisu canım neoldu geçmiş olsun ne hastanesi
benim de aksine hiç misafirim gelmez bende gitmem 1 arkadaşımla çok samimiyiz başka var ama ben gitmiyorum zti burda da yaban cıyım herkesi tanımıyom iyisin hadi sana kolay gelsin tatlım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerimseniben

:1hug: unutmayız seni merak etme ama alıştık artık gündüz yokluguna ne yapalım şekerim
oohhh ne ala menüyede çare buldun sende bu akşam pilav yerken bizi hatırla :)))
ben sadece cumartesi akşamları geç yatıyorum bu akşam karşılaşırız belkı canım
ya aslında 12'den önce imkansız yatmıyoruz ama işte ev işlerinden fırsat bulup giremıyorum.
haa ne hastanesi kızz ne oldu hayırdır hastamısın yoksa aman Allah korusun.
bu egce de jarsılasamadım valla cnm ya kısmet değilmiş evde değildim malesef ki :KK43:(
menum hazırdı ama yapamadım gec geldım ve sabah mısafırım vardı ogleden sonra günüm vardı e yapılınca sıcak sıcak yemek gerek onuda yanı yarın belkı menemene talıptık bu gece ama oda cok guzelde zaten yaz aylarının vazgeçilmez menusudur :)))

tramisu canım neoldu geçmiş olsun ne hastanesi
benim de aksine hiç misafirim gelmez bende gitmem 1 arkadaşımla çok samimiyiz başka var ama ben gitmiyorum zti burda da yaban cıyım herkesi tanımıyom iyisin hadi sana kolay gelsin tatlım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerimseniben
canım hasta değilim allah şükür ki adet düzenleyıcı ılaç yazdırmaya gıttım saglık ocagına ama yazmadı kabul etmedıler kadın dogumcu yazmalıymıl dr da yoktu yazdıramadım cnm bırde denızde cok yandı cildim onu gösterdım canım krem verdi canım ...
görüşmek üzere yıne tatlım öpüyorum sizi....

arkadaşlar kusura bakmayın 2gündür giremedim :kedi:nette sorun vardı şimdi hallettik girdim
nasılsınız bakem iyimisiniz bencede randevulaşalım

arkadaşlar kusura bakmayın 2gündür giremedim :kedi:nette sorun vardı şimdi hallettik girdim
nasılsınız bakem iyimisiniz bencede randevulaşalım

Merhaba canım bende diyorum yine kayboldu nagiş diye,ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım keyfin nasıl herşey yolunda mı?
Gece kuşu sen nasılsın şekerim anlat bakalım gece biz uyurken KKde neler olup bitiyo mirmirmirmir

iyiyim saftirikcim canım benim valla sinirden öldüm giremeyince bende sabahtan giremiyorum öğlen kalktığım için senle gene görüşemiyoruzzemuszemusopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaa çok ayıp kimse girmemiş olmuyor :eek:lmaz:böyle haaaaaaaaaaaaaa :eek:klava::eek:klava:

Bende sabah kuşu hergün işe gelince bilgisayarı açınca ilk işim KK girip bakmak
yalnız kızlar dıkkatinizi çektimi bilmem uzun zamandır bizden başka kimse birşeyler yazmıyor buraya
çok ilginç,kimse bebeksiz mutlu degil mi?kanımca-tatlicadiarzu-

X