Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba bende öyle olucam :))))))
inşallah olmam bi bebeğim olur ama olmazsada napalım hayatın tadını cıkartmaya devam.......
selam verdim kimse selamımı almamış aşk olsun
canım bence bu biz türkler için geçerli değil illede çocuk hele başında kayınvalideler varkenlmaz:
unuturmuyum bacım giriyom kimse yazmıyor buraya nasılsın canım sende gelmiştin oraya niye girmedin birdaha
Hoşgeldin aramıza canımlayd_pacino
çok süper olmuş topic böylede mutlu olunabilir Allahın sonuçta bi bildiği var..olmauyosa bunda vardır bi hayır deyip ilahi kadere saygı duymakta marifettir.zordur ama ahirette kat kat ödülü fazladır emin olun:)
slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? :) uzun süredir giremıyorum nete nasılsınz? güzel haberlerınız varmı? nagihan saftırık tiramısu ? benim başım ağrılarla dertte bel fıtgım vardı o da şimdi ayagıma vuruyor onla ugraşıyorum .. hepinizi öpüyorumm
Bana tesekkür eden arkadaslara burdan cok tesekkür ederim
Kizlar inanin sizlerle cok gurur duruyorum böyle bir topigin acilmasida cok güzel ve yerinde olmus hepinizin ellerine saglik a.s.
çok süper olmuş topic böylede mutlu olunabilir Allahın sonuçta bi bildiği var..olmauyosa bunda vardır bi hayır deyip ilahi kadere saygı duymakta marifettir.zordur ama ahirette kat kat ödülü fazladır emin olun:)
unuturmuyuz canım ya zaten cook az kişiyiz burda :)))slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? :) uzun süredir giremıyorum nete nasılsınz? güzel haberlerınız varmı? nagihan saftırık tiramısu ? benim başım ağrılarla dertte bel fıtgım vardı o da şimdi ayagıma vuruyor onla ugraşıyorum .. hepinizi öpüyorumm
yani sankı bız istemiyoruz allaha şükürler olsun yınede atlatmayı başarabılen nadir kadınlardanız sabrımız sonsuz ve cok şükür ki inaçlı insanlarız ve isyan atmiyoruz dimi ama canım herseyın hayırlısı ne yazıldıysa onu yaşayacagız sonucta .......hoş geldin canım aramıza böyle düşünenler az bize pek hak vermiyorlar sanki biz bebek istemiyormuşuz gibi düşünüyorlar konu iyice anlayıp yassalar gam yemem birden dalıyorlar konuyo tekrar hoş geldin sizzin gibilerini aramızda görmek büyük şeref
kızlar meraba nasılsınız
slm canım ben iyiyim
senin kedin mı var.Avatarında resmi varda.benımde kedim vardı bir zamanlar iran kedisiydi