Ben de aynen izin problemi yüzünden...ne diyelim allah hayırlı iş kapıları da açsın bizeben tedavi surecinde ayrilmak zorunda kaldim izinler problemdi cunku simdi cocuguma bir oyuncagi cok begenip alamadigim zamanlar oluyor nasil ariyorum calisma hayatini cebimdeki dolulugu
esime soylesem evet alir o oyuncagi ama kim bilir neyden kisacak diye dusunmekten kendimi alamiyorum calismak gibisi yok gercekten maddi ozgurlugun varsa daha iyi annesin bence
ben cok gordum cocuguna 50 krs a cikolata alamayan ama eli calismayada gitmeyen birde ustune ikinciyi ucuncuyu yapan insanlari
Hayır hayat felsefem bu değil aksine ön yargıdan nefret ederim.Sizin de dediğiniz gibi tedaviyle anne olmaya çalışan evlat hasretiyle yanıp tutuşan ne insanlar tanıyorum.Ama isinamadim deyip kesip atması çok saçma bana göre...Ben cok erken yasta anne olmama ragmen boyle seyler hissetmedim ay bakamam mi ay yetemem mi diye.Allah zaten o annelik duygusunu veriyor bu yaradilista var ha bazılarında olmuyor adını " lohusalik depresyonu " diye değiştiriyorlar ... O zaman bu durum polemiğe dönmeden konu sahibine adı "lohusalik depresyonu "olan bu durumdan kurtulmasını dileyeyim.sizinde calismayi teecih edenleri yargilamaya hakkiniz yok maddi durumu yoksa cocukta yapmasin diyerek hemde soz konusu sizin dusunceleriniz olunca yargilamayin ama ben herkesi yargilayayim hayat felsefeniz bu sanirim
bayanin cocuguna isinamamis olmasi belki hormonal belki lohusalik buhrani belkide gercekten isinamayacak ilerde de kendimi anne gibi hissetmiyorum diyen bir cok insan var bu hayatta sonucta bundan 3 5 ay sonra hala pismanim vs derse ozaman niye yaptin bu cocugu diyebilirim ama suan demem
elinize bir canli veriyolar al bakalim yasatacaksin bunu diyorlar
ben tedavi ile anne oldum gitmedigim dr denemedigim yontem kalmadi cocugum yok diye agzimdaki disleri curuttum saclarimi beyazlattim ama bu dusunceler bende bile oldu ilk zamanlar napicam nasil olacak şaskindim bundan sonraki hayatim hep boyle gecelerce katila katila aglayan bir cocuklami gececek rahat yemek hic yiyemeyecekmiyim dedim tuvalete hasret kaldim her anne gibi zamanla tecrubeyle boyle olmadigini anladim etrafimdan guya lohusa bakmaya gelenler cekildikten sonra rahatladim bunlari yasamayan insan cok azdir ben inaniyorum bayanda bu durumu asacak suan yargilamak icin cok ama cok erken
amin insallah.Ben de aynen izin problemi yüzünden...ne diyelim allah hayırlı iş kapıları da açsın bize
Teşekkürler ne güzel iyi niyetle samimiyetle yazılmış mesaj, keşke herkes fikrini böyle ifade etse. Ben cidden hiç anaç değilim.. Yine de Hayırlısını diliyorum kendim ve herkes için, eğer ki iyi ki olmuş diyeceksem o istek o his içime yumurta rezervim bitmeden gelsin,ha yok tüh vah diyeceksem toplumun gazına gelmeme müsaade etmesin tanrim. Çünkü bence olup pişman olmak olmayıp pişman olmaktan kötü.Konu sahibinin yaşadığı geçici bir durum.yeni hayatına alışacak...Insallah bir gün kendinizi hazır hissettiğinizde yumurta rezerviniz için geç kalmamış olursunuz.kesinlikle tenkit ya da eleştiri değil bu yazdığım.belki de bildiğiniz birşey ama kendimi sorumlu hissettim...5 aşılama 2 tüp bebek sonrası ogluöa kavuştum.kimse o zorlu surecte yasadıklarımı yaşasın istemem.sevgiler
onuda yapar baksana ısınamamiş cocuguna.. 2 aylık cocuk birakıp işe mi gidilir allah akıl fikir versin.Yazıktır... herşey para değil hayatta. Evlat acısından yanan onca insan var yavrusu olsun diye senelerce tedavi olan... hanım benege ısınamamış.... daha neler duycagiz