Ben kriz zamanlarından bahsetmiyorum, günlük mutlu olmaktan ve o yük hissinin gitmesinden bahsediyorum. İlla ki nasıl eşinle ailenle çatıştığın oluyor çocukla da olur, dişi çıkar, tuvalet konusu olur, inatlaşır vs... Ama genel anlamda varlıpından mutlu olmak istiyorum kihayatım çekilebilir olsunGecti derken diyorum ya tabikide bizim gibi insanlarda tamamen gecmez. Su an nasi kotusun hergun mutsuzsun. Buyudukce sadece zorladigi gunlerde dahada buyudukce zaten cok bi zorlugu kalmio cok ekstrem durumlarda dersin off bulduk basa belayi. Benim mesela cok cok nadir oluyor artik. Oda eşim bildigi icin hemen olaya mudahale ediyor. Ben sana demiyorum ki ayy geciyo koalina asik oluyosun :)) yo gecmiyo iste ama cok nadir geliyor ve eskisi gibi acitmiyor. Cunku alisiyosun o sana yuk gelmiyor artik ve sewiyosun konusuyor cunku. Derdini söylüyor. Sevgi karsilikli sen onu sewiyosun o seni seviyor. O seni sewince sen onu daha cok seviyosun. Boyle boyle hersey duzeliyor.
Olacak kolainaBen kriz zamanlarından bahsetmiyorum, günlük mutlu olmaktan ve o yük hissinin gitmesinden bahsediyorum. İlla ki nasıl eşinle ailenle çatıştığın oluyor çocukla da olur, dişi çıkar, tuvalet konusu olur, inatlaşır vs... Ama genel anlamda varlıpından mutlu olmak istiyorum kihayatım çekilebilir olsun
Oda zamanla olucak iste sen hemen su an olsun istiyosun. Olmuyo daha da mutsuz oluyosun. Biraz zaman koalina zaman. Birax zaman ver kendine doktoruna git tedavi ol. Zamanla hersey oturucak hemen keske istedigiz hersey olsa. O annelik yükude omuzlarindan paylasmadikca gitmez. Paylaski azalsin yükünBen kriz zamanlarından bahsetmiyorum, günlük mutlu olmaktan ve o yük hissinin gitmesinden bahsediyorum. İlla ki nasıl eşinle ailenle çatıştığın oluyor çocukla da olur, dişi çıkar, tuvalet konusu olur, inatlaşır vs... Ama genel anlamda varlıpından mutlu olmak istiyorum kihayatım çekilebilir olsun
Evet bahsedilen sevgi bu. Onun için karşılık beklemeden tırnak kesmek :) Kıyamam çok tatlı.Yanş bilemiyorum o bahsedilen sevgi bu mu, bir kaç hafta önce kafasını ani çevirince tırnağım yüzüne battı ve çizildi. Çok üzüldüm ve ağlaya ağlaya tırnaklarımı dibinden kestim ki ben tırnak uzatmaya ve ojeye bayılan biriyim. Yani hem kesiyorum üzülüp ağlıyorum hem tırnak bile uzatamam artık diye ağlıyorum... Böyle karmaşadayım.
Ben kriz zamanlarından bahsetmiyorum, günlük mutlu olmaktan ve o yük hissinin gitmesinden bahsediyorum. İlla ki nasıl eşinle ailenle çatıştığın oluyor çocukla da olur, dişi çıkar, tuvalet konusu olur, inatlaşır vs... Ama genel anlamda varlıpından mutlu olmak istiyorum kihayatım çekilebilir olsun
Ben kriz zamanlarından bahsetmiyorum, günlük mutlu olmaktan ve o yük hissinin gitmesinden bahsediyorum. İlla ki nasıl eşinle ailenle çatıştığın oluyor çocukla da olur, dişi çıkar, tuvalet konusu olur, inatlaşır vs... Ama genel anlamda varlıpından mutlu olmak istiyorum kihayatım çekilebilir olsun
Umuyorum.son guncellemeni okudum. hersey daha da guzel olacak.