• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli evlilik yıldönümü kutlaması☺️

Valla anne olmadıgım için bu annelerin kafasını anlamıyorum ama sonucta 2 gün bi zaman ve kv bakıyormus yani o da aslanlar gibi cocuk büyütmüş sonucta bakabilir yani ;)

gidin keyfini cıkarın azıcık ates harlansın bacılar dkddmdödö su forumdan anladıgım kocalara böyke vakit ayırmayınca hrpsi raydan cıkıyor aman ha

Ben bebegimle giderdim zorda olsa anı.
4 aylik ek gida zamani da degil bence rahat olur

Kızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık 🥰
Yakın bir zamanda da evlilik yıldönümümüz olacak.. Biz doğum günü, sevgililer günü falan böyle günlerde sürprizli, hediyeli kutlamalar yapmayız..Sadece evlilik yıldönümümüzü şaşalı olmasa da kendimizce kutlarız..Birbirimizden bağımsız sürprizli şeyler yapmayız genelde birlikte plan yapar, kendimizce güzel vakit geçiririz..Bu zamana kadar bebeğimiz yoktu hep dışarıda bulunduk..

Eşim bu yıl arkadaşımızın bir işletmesi var çok hoş gerçekten sadece bulunması bile insanı ruhen tatmin eden bir yer , arkadaşı ile yıldönümümüz için görüştüğünü, kendisinin bize güzel bir evini ayırabileceğini falan anlattı..
Bebeğimizle birlikte gitmek ne kadar mantıklı bilemedim.. 🙄 Her ne kadar yaz gelmiş gibi görünsede bahsettiğimiz mekan biraz yükseklerde bir yer illa ki soğuk olacak hasta olmasından çok korkuyorum bir de ancak onu uyutup yalnız kalabiliyoruz☺️ Kızım mızmız bir bebek değil bizi aşırı yormuyor aslında ama sonuçta bebek.. Şöyle güzel bir akşam yemeği, ardından bir kahve sigara keyfi, biraz muhabbet gecenin ilerleyen saatlerinde aksiyon 😏😏 kulağa çok hoş geliyor fakat kızımla bu kadar rahat geçmesi zor.. Ya acıkıyor ya da uykusu geliyor, uyusa bu sefer ne zaman uyanacak belli değil minnoşum da ilgi istiyor.. Bilirsiniz işte..

Eşim kızımızı 2 günlüğüne kayınvalideme bırakabileceğimizi söyledi.. Ama ben hem kızımı bırakmak istemiyorum hem de çok gitmek istiyorum.. Bu arada kızım mama ile besleniyor emzirmiyorum o yüzden eşim sorun olmayacağını düşünüyor ama nasıl ayrı kalırım kızımdan aklım hep onda olacak bu sefer zevk alabilir miyim 2 gün tatil yapcaz diye onu bırakıp gitmek???

Diğer taraftan evde de kutlayabiliriz ama bedenen ve ruhen hamilelikti lohusalıktı bebek bakımı derken yoruldum.. Aslında uzuuunca bir tatile ihtiyaç var ama malum pandemi.. bende isterim ki yemeğimiz hazır gelsin, bizim için özenle masalar hazırlansın falan 🙈 organizasyon işine benim zahmet etmediğim 2 gün geçireyim.. 😂😂 Ama sanırım çok şey istiyorum..

Siz olsanız ne yapardınız?? Bir de evde farklı neler yapılabilir?? Hem akşam hem gece 😏 için fikirleriniz neler olur acabası??🤔😂
Kızını gotur. Çok küçük annesiz durmaz. Bebekli de olsa iki gün tatil çok iyi gelir. Güzelce giydirirsin. Gece uyku tulumu giydir. Bişey olmaz . Yanına ağrı kesici ateş düşürücü fitil . Ateş ölçer burun iicn fizyolojik serum al mutlaka. Bebekler hiç olmadık yerde bi anda hasta olurlar. Bence gidin.

Bebegi ne kdr disariya alistirirsaniz o kdr rahat edersiniz onuda alip gidin nasil adapte olduguna nasil buyudugune algisinin acildigina inanamayacaksiniz. Tabiki eski hayat yok ama tum tedbirleri alirsaniz iciniz rahat olmali merak etmeyin cok keyif alacaksiniz

Kardesimin bebegi 2 aylikken kartepeye gittik, 6 aylikti kas a gittik. Evet kavimler gocu gibi olabiliyor ama degiyor ya.
Son 2 haftadir cadir kampi yapiyorlar, 3 gece kaliyorlar. Su an 1.5 yasinda. Gelisimi cok cok iyi. Bence denemeye deger.

4 aylık mamayla beslenen bir bebeği bırakmak için çok çok uygun bir zaman.
Büyüdüğünde durmama, anneye yapışma dönemleri başlayacak.
Hem böyle böyle alıştırmak da sizin elinizde, 2 gün uzun süre her zaman olmaz ama normal zamanlarda da ayda bir iki sefer yatıöı bırakın, siz de nefes alın.

Kizimi su zamana kadar bir saat bile kayinvalimde birakmadim,aklim kalirdi yapamazdim.Gittigim doktora bile kizimizi beraberinde götürdük.Onsuz birseyin tadini alamazdim ben.Onu da goturur eglendirirdim.Siz nasıl hissederseniz o sekilde yapin bence ama anne kokusundan mahrum etmeyin kucucuk bebek.

1 aylık bebekle dünya turuna çıkanlar var bence bebenizi de alın gidin .o da temiz hava alsın :)) mutluluklar :)

Kızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık 🥰
Yakın bir zamanda da evlilik yıldönümümüz olacak.. Biz doğum günü, sevgililer günü falan böyle günlerde sürprizli, hediyeli kutlamalar yapmayız..Sadece evlilik yıldönümümüzü şaşalı olmasa da kendimizce kutlarız..Birbirimizden bağımsız sürprizli şeyler yapmayız genelde birlikte plan yapar, kendimizce güzel vakit geçiririz..Bu zamana kadar bebeğimiz yoktu hep dışarıda bulunduk..

Eşim bu yıl arkadaşımızın bir işletmesi var çok hoş gerçekten sadece bulunması bile insanı ruhen tatmin eden bir yer , arkadaşı ile yıldönümümüz için görüştüğünü, kendisinin bize güzel bir evini ayırabileceğini falan anlattı..
Bebeğimizle birlikte gitmek ne kadar mantıklı bilemedim.. 🙄 Her ne kadar yaz gelmiş gibi görünsede bahsettiğimiz mekan biraz yükseklerde bir yer illa ki soğuk olacak hasta olmasından çok korkuyorum bir de ancak onu uyutup yalnız kalabiliyoruz☺️ Kızım mızmız bir bebek değil bizi aşırı yormuyor aslında ama sonuçta bebek.. Şöyle güzel bir akşam yemeği, ardından bir kahve sigara keyfi, biraz muhabbet gecenin ilerleyen saatlerinde aksiyon 😏😏 kulağa çok hoş geliyor fakat kızımla bu kadar rahat geçmesi zor.. Ya acıkıyor ya da uykusu geliyor, uyusa bu sefer ne zaman uyanacak belli değil minnoşum da ilgi istiyor.. Bilirsiniz işte..

Eşim kızımızı 2 günlüğüne kayınvalideme bırakabileceğimizi söyledi.. Ama ben hem kızımı bırakmak istemiyorum hem de çok gitmek istiyorum.. Bu arada kızım mama ile besleniyor emzirmiyorum o yüzden eşim sorun olmayacağını düşünüyor ama nasıl ayrı kalırım kızımdan aklım hep onda olacak bu sefer zevk alabilir miyim 2 gün tatil yapcaz diye onu bırakıp gitmek???

Diğer taraftan evde de kutlayabiliriz ama bedenen ve ruhen hamilelikti lohusalıktı bebek bakımı derken yoruldum.. Aslında uzuuunca bir tatile ihtiyaç var ama malum pandemi.. bende isterim ki yemeğimiz hazır gelsin, bizim için özenle masalar hazırlansın falan 🙈 organizasyon işine benim zahmet etmediğim 2 gün geçireyim.. 😂😂 Ama sanırım çok şey istiyorum..

Siz olsanız ne yapardınız?? Bir de evde farklı neler yapılabilir?? Hem akşam hem gece 😏 için fikirleriniz neler olur acabası??🤔😂
Seni çok iyi anlıyorum. Kızım o aylarda iken bırakıp markete bile gidesim gelmiyordu. Kvdenin bebeğe bakma potansiyeli varsa hiç düşünme bırak bence emmiyormusta. O fırsatı kacirma derim. İlerde pişman olursun neden bırakmadım diye🤪

4 aylık mamayla beslenen bir bebeği bırakmak için çok çok uygun bir zaman.
Büyüdüğünde durmama, anneye yapışma dönemleri başlayacak.
Hem böyle böyle alıştırmak da sizin elinizde, 2 gün uzun süre her zaman olmaz ama normal zamanlarda da ayda bir iki sefer yatıöı bırakın, siz de nefes alın.
Çocukta travma falan oluşur diyor arkadaşlar.. Bunu da duyduktan sonra artık hiç göze alamıyorum.. Aslında kulağa çok hoş geliyor insan düşününce bile dinleniyor.. 🥰 Ama işte bebeğimi olumsuz etkileyecek birşey de yapmak istemiyorum.. Zaten onu bırakıp gitmeye gönülsüzdüm şimdi böyle şeyleri de duyunca tam oldu yani..

Kızımızı da alıp gitme fikrini eşime açtım ama eşim hiç rahat olamayacağımızı söyledi deneyelim en azından çok huzursuz olursan döneriz hemen diyor ama pek olacak gibi durmuyor

14 aylık bebek sahibi biri olarak yazıyorum, kesinlikle kayınvalidenize bırakın ve gidin.Bir daha böyle bir şansınız uzun süre olmayacak.
Bebeği küçük olanlar bırakma diyor.. Bebeği biraz büyüyenler bırak diyor ☺️

Allah bağışlasın bebeğinizi.. Zor dimi yaa bilmiyorum ne olacak🙈🙈

Çocukta travma falan oluşur diyor arkadaşlar.. Bunu da duyduktan sonra artık hiç göze alamıyorum.. Aslında kulağa çok hoş geliyor insan düşününce bile dinleniyor.. 🥰 Ama işte bebeğimi olumsuz etkileyecek birşey de yapmak istemiyorum.. Zaten onu bırakıp gitmeye gönülsüzdüm şimdi böyle şeyleri de duyunca tam oldu yani..

Kızımızı da alıp gitme fikrini eşime açtım ama eşim hiç rahat olamayacağımızı söyledi deneyelim en azından çok huzursuz olursan döneriz hemen diyor ama pek olacak gibi durmuyor
:)
Ne diyeyim ki, içiniz rahat etmedikten sonra aksini iddia etmemin anlamı olmayacak.
Ama şunu bilin, ailelere alıştırmazsanız çocuğu, 5 yaşında olsa bile 1 saat siz olmadan kalmak istemeyecek başkalarının yanında.
Şahsen ilk çocuğunda bu hatayı yaptım, ceremesini de misliyle çekiyorum.

Bebegim suan 10bucuk aylik yakinda bizim evlilik yildonumumuz. 2gunluk gidermiydim bilmiyorum ama bebegime bakacak birisi olsunda biraz rahatlayio isterdim, cok sanslisiniz. Annem dibimde olmasina ragmen cocuga bakma isini 2kez yapti 3.kez bahane uretincz bende bidaha teklif etmedim

:)
Ne diyeyim ki, içiniz rahat etmedikten sonra aksini iddia etmemin anlamı olmayacak.
Ama şunu bilin, ailelere alıştırmazsanız çocuğu, 5 yaşında olsa bile 1 saat siz olmadan kalmak istemeyecek başkalarının yanında.
Şahsen ilk çocuğunda bu hatayı yaptım, ceremesini de misliyle çekiyorum.
Aynısını eşim de söylüyor.. Sürekli değil ayda yılda bir iki kez bırak ne olacak çocuk babaanne dede bilsin Allah korusun hasta olursun birşey olur sana yapışık kalır zor duruma düşersin diyor.. Aslında hak veriyorum vermiyor da değilim ama bilmiyorum işte.. Eşim beni ikna etmeye çalışıyor kayınvalideme söylemiş o da gözüm gibi bakarım hem biraz kaynaşırız bizde.. Yarın öbür gün bir işin çıktığında için rahat bırakırsın diyor.. 🤔

Bebegim suan 10bucuk aylik yakinda bizim evlilik yildonumumuz. 2gunluk gidermiydim bilmiyorum ama bebegime bakacak birisi olsunda biraz rahatlayio isterdim, cok sanslisiniz. Annem dibimde olmasina ragmen cocuga bakma isini 2kez yapti 3.kez bahane uretincz bende bidaha teklif etmedim
Allaha şükür o sorunum yok. Ben evdeyken bile kayınvalideme gelip bakar mısın desem koşa koşa gelir.. 3 kere bırakmışlığım da var ama 2 3 saat kadar

Aynısını eşim de söylüyor.. Sürekli değil ayda yılda bir iki kez bırak ne olacak çocuk babaanne dede bilsin Allah korusun hasta olursun birşey olur sana yapışık kalır zor duruma düşersin diyor.. Aslında hak veriyorum vermiyor da değilim ama bilmiyorum işte.. Eşim beni ikna etmeye çalışıyor kayınvalideme söylemiş o da gözüm gibi bakarım hem biraz kaynaşırız bizde.. Yarın öbür gün bir işin çıktığında için rahat bırakırsın diyor.. 🤔
Kesinlikle haklılar.
Emen bir bebek olmadığı için çok daha rahat olacak.
Ayrıca çok küçük, uyanık kaldığı süre kısıtlı.
1 yaşında iki gün bırakamazsınız bebeği, yaşının rakamı kadar en fazla kalabilir ama şuan o dönem değil.
Bence deneyin, ara ara birkaç saatlik bırakmalar yaparsınız, ayda bir akşam yatılı bırakırsınız, inanın size ve ilişkinize çok iyi gelecek.
Bebeğiniz büyürken bunun faydasını acayip göreceksiniz.
Ben çok çektim, çekiyorum ve başka anneler yaşamasın diye birkaç kelam yazmayı doğru buluyorum.
Elbet karar sizin.

Daha önce birkaç saatlik falan uzak kaldı mı bebeğiniz sizden. O zaman huysuzluk yapmış mı? Ben emzirdiğim için 3 saatten fazla hiç uzak kalamadım bebeklerimden, 2 gün çooook uzun, ne olursa olsun kokunuzu arar, bırakacağınız kişiye alışıksa belki bir ihtimal ama sanmıyorum.ama bırakacağınız biri varsa etrafınızda şimdiden 2,3 saat bırakarak alıştırın ki geleceğe yatırım olsun. Bizimkiler kimsede durmuyorlar maalesef 😞 Bebekle gitmenizi önermem, yerini yadırgayabilir, uyumayabilir, değişiklikten hoşlanmayabilir vs bebekler rutini sever. Ya bırakın gidin ya da bebekle gitmeyin, evinizde program yapın

Çocuğumu da alir giderim.

Back
X