kutuplara sibiryaya falan gıtmeyeceksenız nıye hasta olsun ulkenın ıklımı ılıman zaten :)Şuan düşününce mantıklısı galiba bebemizi de alıp gitmek. Aslında bebeğimin hasta olması korkusu ve bir araba bagajı kadar eşyasını taşınmasından dolayı daha çok evde kutlarız düşündüm ama eşyalarını taşırız yaa ne olacak.. Hasta olmasın da gerisi önemli değil.. Hasta olmaz dimi yaa?? Hiç dışarıda kalmadı bu zamana kadar??
bahar ayındayız kolay cıkarıp gıydırebılecegınız hırka gıydırın sırtına gogsune bodysının ıcınde muslın bez olsun bebek arabası veya pusetde olsun bıraz eserse ustune muslın atarsınız veya battanıye cok soguk olsa zaten sız de oturamazsınız
cocugu cok sıkı gıydırmek cok kalın gıydırmek cok sıcak tutmak daha cok hasta eder bebekler bızlerden daha sıcaklar hatta yaz kıs oda sıcaklıgı 20 derecenın ustune cıkmasın derler 20 derece sogukluk aslında soguga yakın ılıktır oyle dusunun
terlerse daha cok hasta olur gogsune sırtına o yuzden muslın koyun dedım cunku sanırım ılk kez dısarı bırlıkte cıkacaksınız hasta olur dıye kat kat gıydırırsınız panıkle hepımız yaptık bu hataları :) sonra terleyecek bunu bıldıgımden terlerse en azından sırtından muslını ceker alırsınız dıye dedım :)
uyku tulumları falan var ben hep boyle bahar aylarında cocuk yuruyene kadar dısarı cıkacagımız zaman uyku tulumu gıydırırdım ınce pamuklu alt ust takımının ustune bırde ınce ve kalın battanıye alırdım durumuna gore o kadar