Bebeklerimiz ve Biz

cnm gecmiş olsun
dikkat edin kedinize we br an once toparlanın
acil sifalar diliyorum

Bence bezini atmasi çok normal canim ellerini yikiyoruz sonuçda...
Deniz henüz çöp kovasi komutunu bilmediği için ben sadece babasina götürmesini söylüyorum arkasindanda takip ediyorum
baba babaaa diye götürüp veriyor aynen senin anlattiğin gibi yaptiğin her bişeyin
ardindan alkiş yapiyor...

Paylaşimin için teşekkürler cnm

canım ya çok sağol.kürdan kebabınbı hiç yapmadım daha önce.ama biizm yemeklerde çok çıkar işyerinde normal yaptığım köfteyi uzunca kızarttığım patlıcana saıyorum dimi birde biberle domates konduyorum aslında süper bir fikir bencede ya çok sağol deneycem hemen.
et soteyğ çok yaptım bu aralar onlara hepaynı yemeği yapıyor demesinler.birde bu frıında çukur hale getirdiğin köfteyi kızartıyormusun yoksa direkt mantar soteyi koyup fırnamı atıyorsun tepsiye su konuyormu yada salçalı karışım falan???biliyorumçok sordum ama buda iyi bir fikir gibi geldi hazırlanışı çbuk olmalı benim içinde.eve çünkü iftardan yarım ssat çnce varıyorum ön hazırlığı bir gece önceden yapıp anneme sadece fırına atmak kalsın istiyorum.

aynen cnm patlicanı we kofteleri kizart sar susle kurdanı tak salçalı su yap ,ertesi gun fırına atsın annen,
diger cukur olan da cok kolayonuda bir gece onceden hazırlayabilirsin ,onu kızartmıyorsun,direkt fırına....
meze olarakta hawucu kawur az yağda(rendelenmiş tabi),serwis tabagına al we uzerine sarımsaklı yogurt dok
tabi kawururken baharat ta at,bu da cok guzel oluyor
aynı şekilde kabagı rendele we suyunu cekene kadar pişir,yine yogurt
hhmm aşka geldim bak simdi
gecen eda cim solemişti milfoyleri dorde bol muska sekli wer fırına at,minik minik börekçiler cok şık olur

Canim deniz epeydir birakti bulamaci veya püreyi..
Ben evde sütünü içiriyorum 1 saat sonra normal kahvaltisini yapiyor peynir zeytin domates vs vs... Yaninda meyve suyu ile..
Akşamda biizmle beraber sofrada tek başina diyor eller bütün yemekde salataya
daliyor felan ama çok mutlu oluyor kendi yiyince..

selam cnm
nasılsın ?

bende bisküwili weriyorum cnm hem biraz tutsun gece diye...
ayrıca sutun içinde toz haline geliyor bisküwi geciyor delikten merak etme zaten cok az kullanıyorsun 3-4 tane

kızlarr herkeze mrblar..
gerilere hızlı hızlı baktım....
hasta olanlara acill şifalar diliyorum..
Zehra'cım zeyno'cuğumda yürüyormuşş.. hayırlı olsun cnm.. çok sevindim..
en tembel bizimki yahuu.. Ama 2 gündr kıçını yerden kaldırıp tay tay duruyor.. çok korkuyor ama bikaç saniye durup çöküyor..

rica ederim kızlar ne demek
biz bunları derinle yapıyoruz
kurdanları bizzat kendisi batırıyor :)

bu ara saklambaça taktık bizde ewde saklambaç oynuyoruz dışarda da top we araba suruyoruz:)
sıcak hawalar bitmek uzere keyfini cıkarmak lasım....

canım çok sağol gerçekten çok pratik tarifler ana yemeklerden birini mutlaka deneyeceğim inşallah.birde kırmızı biber haşlayıp kabuklarını soyup dilimleyeceğim sirkeleyip hafif zeytinyağı ile ortaya koyarım salata yanında altarnatifolur.milföyü zaten düşünüyrdum ama 4 parçaya bölünce çok ufak olmuyormu bayağı minik yani denemeey değer amakaydirigubbakcemile2
canım havuçu yğda kvurup hangi baharatları tercih ediyorsun daha çok.birde kabağı rendeleyip yağsızmı tencereede çevirecez??yoksa havuçla aynı mantıkmı yapacağız.
benim annemde kabağı uzun uzun doğrayığ hafif zeytinyağı ve karabiberle kavururdu süper olurdu oda.

ay biz bulamaçtan gına geldik artık ama adam yeme istemiyordu daha doğrusu çiğnemek halada aynı ama düzeliyor yavaş yavaş.
biizmkide sofrada kendi yesin içsin istiyor ama ortalık tabi er meydanına dönüyorÇok üzgünüm çoook

bende bisküwili weriyorum cnm hem biraz tutsun gece diye...
ayrıca sutun içinde toz haline geliyor bisküwi geciyor delikten merak etme zaten cok az kullanıyorsun 3-4 tane

canım valla hiç denemedim ya sizde duyuyorum ben ilk defa ama bugün az bir süte ilk önce deneyeceğim bakalımnasıl tepki verecek:jeyyar:

berra uyuyorken ütülerimi yaptım ama fena yoruldum.
afacanlarımız maşallah canım çok akıllılar
biizmkinede annem bisiklet aldı bindiriyorum ona kendi sürmek istiyor,süremeyince sinirleniyor.
bu sıralar memelere taktı memelerimi gösteriyo ıh ıh diyor.
bir yere saklanıyor kimse onu farketmezse bağırarak cee diyor.gözlerini burnunu ağzını sorunca gösteriyor.
en ufak duyduğu müzikte ellerini kıvırmaya başlıyor.

mavice dert etme hallolur okul düzeniniz.ailenin inatlaşmasından kaynaklanıyor.daha bilinçli olmaları gerekiyor aslında.ama onlarda normal çocuklarla kaynaşsın istiyorlar sanırım.

jege kürdan kebabını yarın akşam yapıcaktım bende.yarın akşam iftarda misafirlerim var ama cçtesiden daha çok korkuyorum.hem iftar arkasından doğum günü daha ağır gelecek bana.cumarteside hasanpaşa köftesi yapmak istiyorum kısmet olursa.yavaş yavaş düşünüyorum daha tariflere karar veremedim.

Son düzenleme:
:jeyyar::jeyyar:
olabildiğince çok kadına göndereyim dedimkaydirigubbakcemile2
ERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR (Yakarış)

* Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.

* Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın???' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!

* Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!

* Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.

* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.

* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.

* 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız.

* Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.

* Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

* Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir.

* Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.

* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın.

* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.

* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.

Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili. Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte! Lütfen bizi zorlamayın..?

* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.

* Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!

* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır.

* Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.

* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır.

* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar. Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz. Bizi zorlamayın..!

* Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.

* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin.

* 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

NOT: Bunu tanıdığınız tüm kadınlara yollayın; bir kere de olsa erkekleri anlasınlar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğe de yollayın ki, onlar da yalnız olmadıklarını bilsinler.

slm kızlaaaaar nasılsınız dun gıremedım yıne accayıp yogundum ..yıne sabahın korunde kalktık bero yuzunden tabıkı onu bıcı bıcı yaptırdım bıraz uyudu ..bende sımdı namaz kılıcam sonra gorusuruz hepınzıııııı opuyorum ama ama onca fındıkları

müücm ben kabağı hiç haşlamadan rendeliyorum ve yoğurtluyorum.istenirse sarımsaklı yoğurtla karıştırabilirsin.

canım merhba,
hoşgeldin maşallah albinaya sıralamıyormu peki tutunarak çünkü artık tay tay yapıyorsa yürümesiçok yakındır

oyuncu berra demekki bak sen zilliyekaydirigubbakcemile2 biizmkininde bisikleti var babanesi almıştı doğumgününde ama pedallere yetişmiyorki ayaklarısositososito

selam kızlarrrr
birtürlü oturamadımm yaa malum 2 çocuk olunca daha zor oluyor herşey
nazı okula yolladım nazı uyuttum naza çorba yapıcam şimdide

ben ezgiye 4yaşından sonra eline bez veriyordum cxanım toz alıyordu
şimdide yaptırıyorum gerçekten ilerde çok fazydası oluyor
bulaşıklarda bazen yardım ettiriyorum çamaşır katlamada
kendi odasını yatağını hep kendi düzenliyor güzelde yapıyor yavrum

naz cadısıda şimdiden elinde bez yerleri siliyor
yerde bişi bulsun kağıt vs gibi çöpe götürüp atıyor
geçen gün evin anahtarınıda çöpe atmış benim delü arıyom anahtar yok naz kzım dedim anahtar nerde nereye götürdün dedim gitti çöpün yanına açtı kapağı attım dedi ne güldüm
çok zilli oluyorlar bunlarr

delüüüüüüüüüüüüüüüüü oruç başına vurdu demi sonunda:mymeka: nazı okulamı yolladın uyuttunmu karar vir çabıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:jeyyar:
kızları buldıun yaptırıyon dimi temizlikleri sende oh yat devir ancaksırnaşık şey
anahtarımı atmış ben uzun zamandır çöpü kontrol etmeden vermiyorumm kapıcıya:lepi:
gelinime çok iş yaptırma nan:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…