- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.261
Tam kedi cnm sorma önce yatakdan iniyor elimi tutup benide kaldırıyor..doğru mutfağa..arada bir bana alttan bakıp gülüyor hehe nasıl kaldırdım diye :) mutfakda prizi gösteriyor aç diye , açıyorum buzdolabını
gösteriyor sütü alıyorum ocağı gösteriyor cezveyi koyuyorum ocağa,biberonu gösteriyor veriyorum eline,bisküvi istiyor atıyorum 2-3 tane içine sütü istiyor sütü koyuyorum biberona veriyor bana çalkalıyorum sonra tekrar geri istiyor oturuyor yere içiyor yada yatak odasına doğru yürüyerek içiyor... bunların hepsini parmağıyla gösterip konuşarak yapıyor ( çince) :)
tam tamına 14 tane dişi var daha yeniler var sanırım :)
Aman cnm dikkat et kendine allah muhafaza kadının biri su içmediği için böbrekleri islaf etmiş
okumuşsundur sende…vücudumuzun % 70 i su.. Umarım h.sonuna kadar hiç bir şeyin kalmaz.
ooo herkes hasta ya....
zaten bi salgın olduğu zaman ben direk bizim topikten ve miniklerimizden anlıyorum...
allahım hepinize şifa versin...
çokoma eşine çocuklarına...
münişime..denoya soytarıya..zeynebe...
herkese.....
soytarı bayılıyorum senin şu kızına....
ne kadar akıllı maşallah....
Egemede maşallah cnm bende aynanin karşisinda öğretmeye çalişiyorum ama
aynada kendini görünce denom öpmeye kalkiyor..sanirim bizim birazdaha vaktimiz
var...ama ayaklar eller onlari çok iyi biliyor komutlari çok rahat uyguluyor..
Sütü cezvede isitiyorum cnm zaten bebe bisküviside sütlü olduğu için
hemen eriyor..biberonuda ben dele dele kamiş gibi oldu zaten ucu artik
paklamiyor ince delikler yoruluyor içerken...kocaman delik var ucunda..
Biraz etrada döktüğü oluyor ama rahat içiyor neticede...
cnm merhaba,mavice canım sağol.dişini çektirdinmi peki sen??
jege hoşgeldin canım ne pişireceksin cumaya iftar verecem bende annemlere bu hasta halimlefisfisfis ama yapmak istiyorum neler yapsam ya az yemek istiyorum ama herkes doysun ve güzel olsunkaydirigubbakcemile3
ewet cnm zaten ay olarakta cok yakınlartenzie hoşgeldin bende yeliz gibi düşünüyorum deno ile derin benziyorlr sanki birbirlerine tip olaraka.s
CANIM BENİM AY NEDE TATLI OLUYORDUR..MAŞALLAH EGEYE
SEN SÜTÜ SADECEMİ VERİYORSUN CNM?
hay allah ya gececek insallah sibelcim uzulme sakın , iyi düşüncanlarım mrb nasılsınız uzun bı sure gıremedım esım gecenlerde semdıllıdekı operasyona katıldı moralımız çok bozuktu hatta bılırsenız bır ast tegmen sehıt ve bırsuru asker sehıt oldu şimdide safak sayıyorum 4 gunluk daha semdıllıye operasyona gıtcek ondan sonra allah nasıp ederse gelce
efeyı sorarsanız çok fena sırf cene kesınlıkle oturmuyor sureklı yuruyor koşuyor
durduranmıyoz hıç
daha bırsuru yaramazlık işte sızlerden naber
degışık gelışmeler varmı
bılıyormusunuz hala dışlerımız cıkmadı
çıkmadan yurudu dışsız dedem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?