Bebeklerimiz ve Biz

canım tahlilerinin temiz cıkmasına sevindim bende iğnedin cok korkarım hamileliğimde bile yaptırmadım tetonoz asısını hap verdiği iyi olmus ama iyiym diye içmemezlık yapma ben öyle yapıyorum çünkü öpüldün sekerr sapır diye

doğumgününden geldim..çok eğlendim ama çok yoruldum...hepinize akşamlar......
dünürm canım nasılsın pastaları hüpletmisinizdir ohhh iyi olmussss gelinime yan gözle bakan oldu mu söyle bakim iyi geceler ttalım gelinimi öp

canrım hayırlısıyla bisey olmaz evine döner dualarını esinin ve tüm askerlerin üzerinden eksik etme nasıl alısabildinmi ortam nasıl merkez mi ilçedemisin demek efe bey efeleniyo artık yaramazlastı yürüyo diyosun hiç durmaz simdi öpüyorum canım kendine iyi bak

soytarı canım cicileriniz hayırlı olsun ne güzel yakısır prensese güle güle giysin canım:teytey::teytey:

günaydın kızlar....
mutlu bir gün olur inşallah herkes için...
dün öğleden sonra ömrümün en kötü baş ağrısını çektim.midem bulandı başım döndü...
eve nasıl gittiğimi bilmiyorum...
orucu açtım ilacı içtim ama gelin bana sorun...
bugün tutmadım...yarın inşallah...
sabah kadar da baş ağrısı çektim...

hastalara şimdiden geçmiş olsun diyorum..geçmişi okumadım henüz...
ekinnazımın sonuçları iyi çıkış şükür..
rabbim vermesin başka hastalık canım benim.bununla geçmiş olsun...

kızım iyi teyzeleri...akşam allahtan ben gittiğimde uyuyordu...
biraz ağrım geçene kadar rahattım...
umarım herkes iyidir..
müniş de hastaymış...
nasıl oldu acaba...

herkese günaydın,
güzel bir gün diliyoruma.s.
ben oruç tutmuyorum artık bol su içmem lazım
dün akşam oğluşum beni üzmedi hadi yatalım dedim geldi hemen yattık kuzumla uyudu yanımda hiç sallanmak istemeden:hooray:

cnm maşallah ne güzel bak uyumuş keşke benim cadımda uyusa öyle yok sahtlerce salıngaçta slıyorum kı uyusun hanım inşallah bide görürüz o günü-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar

ekinnazım sevindim tahliller temiz çıkmış haplarınıda düzenli içersen bişeyciğin kalmaz

Günaydın kızlar hepimiz için iyi bir gün olur umarım..
inanılmaz uykusuzum deniz herzamanki saatte yattı bende 11 de yattım rahatsızım diye
saat 12 de ağlayarak uyandı ne yaptıysam uyutamadım..yanımıza aldım ama yine uyumadı..
gecemiz inanılmaz zor geçti...ağladı kalktı ateş i de yoktu ama sanırım onunda benim gibi
boğazları acıyordur süt mü ısıtmadım sumu vermedim ama uyumadı...sabahda sanki 10 saattir uyumuş gibi enerji doluydu..

elifim sağol orucu bıraktım artık iyileşemeyince doktorumda bırakmamısöyledi hemen.şimid bol su içiyourm mecburen.
sanada geçmişolsun canım ya bai ağrısı çok fena oluyor ilk gün yaşadım bende Allah afetsin ne yapalım yarın tutarsın sende iyi olursan.

herkese selam, pazar gününden beri ailecek hastayız, dün doktora gittik, bir büyük poşet ilaçla döndük, hepmize konula teşhis aynı faranjit olmuşuz:çok üzgünüm:

doktor bana iki gün istirahat verdi, şuan evdeyim, berkanla arda da var, iki çocukla nasıl istirahat edilecekse:1closedeyes:, okula gitseydim daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ev revir gibi, heryerde ilaçlar, selpaklar...

sizler iyisinizdir umarım, sağlıktan önemli hiçbişey yokmuş

Ekinnazım geçmiş olsun cnm bende çok sevindim temiz çıkmasına...
Nazı ne yaptın cnm tırnak için götürdünmü tekrar dr a..?

bendende hepinize günaydınlar kızlar hepimiz için sağlıklı bir gün olur diyorum.

mirrorum aferim egeme seni üzmemiş
canım önce sağlık gelir daha sonra tutarsın orucunu

soytarım denom neden öyle huysuzluk yaptıki
kıyamam kesinlikle biryeri ağırıyordur
yoksam enomuz usludur dimi annesi gece uykusuzlığu yoktu

mavilim canımm oruç zamanı baş ağrısı çok kötü oluyor bugün iyi tutmamışsın canım
semihacım saol canım iyi çıktı tahliller ilaçlarımada başladım

çokomm bebeğümm geçmiş olsun allah beter hastalıklardan korusun hepimizi
dinlen evde çocuklarda var gerçi ama olsun yi
nede beraberce yatar kalkarsınız canım

soytarım nazı götürmedim eşimle götürmem gerek
yanlız bursaya gidemem bakalım en kısa zamanda gidiriz dedi eşimm

Çokom sana ve oğullarınada çok geçmiş olsun cnm
topik ce nazara geldin yaaa
allah bütüüüün herkese acil şifa versin
Nasıl yapıcaksın çocuklar hasta sen hasta bakacak biri yok dimi hepinize..?
bir çorba bile nasıl iyi gelir hepinize

cnm maşallah ne güzel bak uyumuş keşke benim cadımda uyusa öyle yok sahtlerce salıngaçta slıyorum kı uyusun hanım inşallah bide görürüz o günü-tatlicadiarzu-

canım o günlerde gelir inan bende çok zorlanıyorum herkes biliyor benim dana 12 den önce uyumaz bizi çok özlüyor.ama uyuduğu zamanda sabaha kadar uyuyor artık sadece ben kalkıp üstünü falan örtğyoum işte annelik o uyuyor bu seferde ben kalkıyorum gece bir kaç sefer açar üzerini diye.uykuda bana anne anni anne diyip poposunu çeviriyor rahatsız edicemsanıyor dana.

günaydın kızlar

ekinnazım sevindim tahliller temiz çıkmış haplarınıda düzenli içersen bişeyciğin kalmaz
günaydın canım dün cicişler lmışsın kızına sanırım güle güle kullanına.s.

çokgeçmişolsun yelizim.canım ya denizin herhalde boğazları kötü.doktora götürsenizde baştan alsanız ya önlem ilerlemeden.bak sen sabah enerji topu halindeler dimi okadar uykusuzluğa rağmen biz olsak nasıl oluruz.
sende ilaca başla canım bak denizede geçer iyice bence hemen önlemini alın ana-kızkaydirigubbakcemile5

canıç çokom çok geçmiş olsun hepinize ailecek evet ya valla en önemli şey sağlık gerisi boş.oğluşlarda yanında hepiniz hastasınız dinlen dişyecem ama bu şartlarda zro.ilaçları düzenli almayı unutmayınyerimseniben

canım sağol bebem haklısın orucu artık başka zaman tutacam.
götürmemişsin kültür için nazı neden bebemÇok üzgünüm çoook

çoko aile boyu geçmiş olsun size

yelizcim deno niye öyle yaptı ki bir yeri ağrıyor olabilir mi

yelizdün ocemmi sormuşsıun kendimi iyi hissetmek için hastalık psikolojisinden kurtulmak için sürdüm sadece canım eve gidecektim yoksa başka yere değilsırnaşık şey

Saol mücüm benden denize değil denizden bana geçti...
Dr a götürmek istemiyorum hemen antibiyotik veriyorlar..bugünde iyileşmezse başka çarem kalmayacak ama..
2 gündür baya terledi geceleri , sanırım atmaya başladı mikrobu gündüzleri hiç bir şeyi yok
arada bir öksürüyor ama gece çok fena uyumuyor... bide saat 2 gibi yatakdan indi elimi tutup mutfağa
götürdü beni buu buu diye diye süt ısıttım daha gözlerini açamadın hüpletti sonrada kedi gitti yatak odasına.. bende tylolhot ve aspirin c plus içiyorum bugün daha iyiyim..

Anladım şekerim iyi yapmışsın sürmekle...Nasıl bugün daha iyisin dimi...varmı bir şikayetin..?

Semihacım denom biraz nezle gibi onun verdiği huysuzlukda var dişlerde gelmeye çalışıyor..
ağzı diş doldu ama helan çıkartıyor :)

canım aqman terlemesi iyi tabş atıyor demekki mikrobu.kediye bak sen sütünü içip doğru odasına ha:ecrin_bebek: sen önlemlerini almışsın zaten canım inşallah antibiyotiklik bir duurm olmaz:Saruboceq:
bugün iyiyim valla su içiyorum bol bol ilaçlarımı aldım carşamba bir daha muayene olurum yada perşembe haftasonuna kadar geçmesse doktora haliylemirmirmirmir
canım bu arada denizin dişlerini saydınmı kaç dene olduCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…