- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.241
canım tahlilerinin temiz cıkmasına sevindim bende iğnedin cok korkarım hamileliğimde bile yaptırmadım tetonoz asısını hap verdiği iyi olmus ama iyiym diye içmemezlık yapma ben öyle yapıyorum çünkü öpüldün sekerr sapır diyekızlar hepinize iyi akşamlar
valla bugün sinirden delüü oldumm birtürlü giremedimm
tahlil sonuçlarım iyi çıktı böbreklerimde bir sorun yokk
idrar yollarımda iltap varmış iğne veriyordu ben çok korkarım dedim ilaç yazdı sağolsun
antibiyotik
hepinize ilginizden dolayı teşekkürler canlarımm
öpüyorum hepiniziii
dünürm canım nasılsın pastaları hüpletmisinizdir ohhh iyi olmussss gelinime yan gözle bakan oldu mu söyle bakim iyi geceler ttalım gelinimi öpdoğumgününden geldim..çok eğlendim ama çok yoruldum...hepinize akşamlar......
canlarım mrb nasılsınız uzun bı sure gıremedım esım gecenlerde semdıllıdekı operasyona katıldı moralımız çok bozuktu hatta bılırsenız bır ast tegmen sehıt ve bırsuru asker sehıt oldu şimdide safak sayıyorum 4 gunluk daha semdıllıye operasyona gıtcek ondan sonra allah nasıp ederse gelce
efeyı sorarsanız çok fena sırf cene kesınlıkle oturmuyor sureklı yuruyor koşuyor
durduranmıyoz hıç
daha bırsuru yaramazlık işte sızlerden naber
degışık gelışmeler varmı
bılıyormusunuz hala dışlerımız cıkmadı
çıkmadan yurudu dışsız dedem
herkese günaydın,
güzel bir gün diliyoruma.s.
ben oruç tutmuyorum artık bol su içmem lazım
dün akşam oğluşum beni üzmedi hadi yatalım dedim geldi hemen yattık kuzumla uyudu yanımda hiç sallanmak istemeden:hooray:
cnm maşallah ne güzel bak uyumuş keşke benim cadımda uyusa öyle yok sahtlerce salıngaçta slıyorum kı uyusun hanım inşallah bide görürüz o günü-tatlicadiarzu-
günaydın canım dün cicişler lmışsın kızına sanırım güle güle kullanına.s.günaydın kızlar
ekinnazım sevindim tahliller temiz çıkmış haplarınıda düzenli içersen bişeyciğin kalmaz
Günaydın kızlar hepimiz için iyi bir gün olur umarım..
inanılmaz uykusuzum deniz herzamanki saatte yattı bende 11 de yattım rahatsızım diye
saat 12 de ağlayarak uyandı ne yaptıysam uyutamadım..yanımıza aldım ama yine uyumadı..
gecemiz inanılmaz zor geçti...ağladı kalktı ateş i de yoktu ama sanırım onunda benim gibi
boğazları acıyordur süt mü ısıtmadım sumu vermedim ama uyumadı...sabahda sanki 10 saattir uyumuş gibi enerji doluydu..
herkese selam, pazar gününden beri ailecek hastayız, dün doktora gittik, bir büyük poşet ilaçla döndük, hepmize konula teşhis aynı faranjit olmuşuz:çok üzgünüm:
doktor bana iki gün istirahat verdi, şuan evdeyim, berkanla arda da var, iki çocukla nasıl istirahat edilecekse:1closedeyes:, okula gitseydim daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ev revir gibi, heryerde ilaçlar, selpaklar...
sizler iyisinizdir umarım, sağlıktan önemli hiçbişey yokmuş
bendende hepinize günaydınlar kızlar hepimiz için sağlıklı bir gün olur diyorum.
mirrorum aferim egeme seni üzmemiş
canım önce sağlık gelir daha sonra tutarsın orucunu
soytarım denom neden öyle huysuzluk yaptıki
kıyamam kesinlikle biryeri ağırıyordur
yoksam enomuz usludur dimi annesi gece uykusuzlığu yoktu
mavilim canımm oruç zamanı baş ağrısı çok kötü oluyor bugün iyi tutmamışsın canım
semihacım saol canım iyi çıktı tahliller ilaçlarımada başladım
herkese selam, pazar gününden beri ailecek hastayız, dün doktora gittik, bir büyük poşet ilaçla döndük, hepmize konula teşhis aynı faranjit olmuşuz:çok üzgünüm:
doktor bana iki gün istirahat verdi, şuan evdeyim, berkanla arda da var, iki çocukla nasıl istirahat edilecekse:1closedeyes:, okula gitseydim daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum, ev revir gibi, heryerde ilaçlar, selpaklar...
sizler iyisinizdir umarım, sağlıktan önemli hiçbişey yokmuş
Saol mücüm benden denize değil denizden bana geçti...
Dr a götürmek istemiyorum hemen antibiyotik veriyorlar..bugünde iyileşmezse başka çarem kalmayacak ama..
2 gündür baya terledi geceleri , sanırım atmaya başladı mikrobu gündüzleri hiç bir şeyi yok
arada bir öksürüyor ama gece çok fena uyumuyor... bide saat 2 gibi yatakdan indi elimi tutup mutfağa
götürdü beni buu buu diye diye süt ısıttım daha gözlerini açamadın hüpletti sonrada kedi gitti yatak odasına.. bende tylolhot ve aspirin c plus içiyorum bugün daha iyiyim..
Anladım şekerim iyi yapmışsın sürmekle...Nasıl bugün daha iyisin dimi...varmı bir şikayetin..?
Semihacım denom biraz nezle gibi onun verdiği huysuzlukda var dişlerde gelmeye çalışıyor..
ağzı diş doldu ama helan çıkartıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?