- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.321
selam cnm
nasılsın ?
kıslar herkese merhaba..
umarım keyifler yerindedir. bende bozuk... dün iftara davetliydik. o zaman evimize hırsız girmiş.. kıpıyı kırmış.hem karşı komşuya hem bize girmiş. benim ziynet eşyalarımdan eşimin takımlarına kadar hepsini toplamış.. kırgınım, yorgunum, uykusuzum.. ihmalkarlıkla ithaf olunuyorum... gece uyuyamadım. çok şükür biz evde falan değildik. cana geleceğine mala gelsin ama manevi olarak üzüldüm. değerleri vardı ya...
Mücüm yazıya çok güldüm..
Ekin naz sana daha çok güldüm nazı uyuttum nazı yolladım naza çorba yapıcam...
ezgi duymasın valla nazla yatıp nazla kalkıyon :):):):))))
Albinayada maşallah az kalmış yürümeye...
mücüm geçen k.walidem yapmıştı kırmızı biberi kızarttı üstüne sarmısak sirke ve z.yağından sos döktü..
aynı hazılar gibi oldu..bu arada kereviz salatasını bende çok severim..
ewet cnm bende öle düşünüyorum..
inş. cnm inş..yakınzamanda yürür ..
bugün taytayları sıklaştırdı. o kalktıkça bende alkışlıyorum filan çok hoşuna gitmeye başladı..
bu arada saçını ve kulağını da öğrendi nerde dediğim zaman alıyor elimi saçına burnuna, kulağına, gözüne götürüyor....
kıslar herkese merhaba..
umarım keyifler yerindedir. bende bozuk... dün iftara davetliydik. o zaman evimize hırsız girmiş.. kıpıyı kırmış.hem karşı komşuya hem bize girmiş. benim ziynet eşyalarımdan eşimin takımlarına kadar hepsini toplamış.. kırgınım, yorgunum, uykusuzum.. ihmalkarlıkla ithaf olunuyorum... gece uyuyamadım. çok şükür biz evde falan değildik. cana geleceğine mala gelsin ama manevi olarak üzüldüm. değerleri vardı ya...
çok geçmiş olsun canım cana gelmemiş en önemlisi bukıslar herkese merhaba..
Mücüm yazıya çok güldüm..
Ekin naz sana daha çok güldüm nazı uyuttum nazı yolladım naza çorba yapıcam...
ezgi duymasın valla nazla yatıp nazla kalkıyon :):):):))))
Albinayada maşallah az kalmış yürümeye...
mücüm geçen k.walidem yapmıştı kırmızı biberi kızarttı üstüne sarmısak sirke ve z.yağından sos döktü..
aynı hazılar gibi oldu..bu arada kereviz salatasını bende çok severim..
hihoyyytiyiki doğdun iyiki doğdun nil melekhihoyyytselam kızlarr uzun zamandır giremiyorum malummm işler yoğun bugün benim kızımın doğum günüüüü
onu veren allahıma binlerce şükürkler olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?