Bebeklerimiz ve Biz

merhaba anneler
epey zaman oldu bende uğramayalı
bir bakayım dedim
nasılsınız
2.ler 3.ler gelmiş sanırım Allah bağışlasın yavrularımızı
bende 2. ye hamileyim ilk oğlum 4 yaşını bitirecek
2.de oğlumda nisan başında doğacak inşallah

ama kıskançlık başladı diyelim şimdiden sizde nasıl durumlar
dün kıyafetleri geldi kargoyla bebeğin bizimkinin surat asık bakmadı bile

bol sohbetli günler dilerim

canım hayırlı olsun bebegın bende mart basında alıcam ınsallah ıkıncı oglumu kucagıma :)) ama bızde sımdılık kıskanclık yok

Oğlum 26 aylık kızım 2 aylık ve kıskançlık oluyor ..Hiç bir zaman zarar vermiyor ama hallerinden belli.

Öle bir kenara geçip derin derin bakıyor.

Arkadaslar 3 yasinda bir kizim var ve onunla tum yasadiklarimi blogumda paylasiyorum. Okursaniz sevinirim. xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar arkadaşlar.
nerelerdesiniz yahu.. kimselerden uğramaz olmuş.
kuzularımızın çoğu bu yıl okullu oldu.
haydi toplanalım yine. bu seferde akademik hayatlarında birbirimize yardımcı olalım..

evetcanım arda 2 sene anaokuluna gıttı sıkıldı mecburen 1. sınıfa baslattık ama ozel okul sınıfta 9 kısıler

meraba kızlar, mert geçen sene gittiği anaokuluna devam ediyor, tam gün gidiyor. kardeşi de 22 aylık oldu, biraz daha rahatız artık.

selam kızlar yaa bişey sorcam aranızda bebeğine perebron kullanan var mı? 2 yaşın altında ki bebeklerde kullanılmamalıdır yazıyo???? geçmeyen öksürük ve balgam için verdi doktor ama ben kullanmalımıyım bilemedim? benim kızım 11 aylık... kullanan varsa lütfen biri yazsınnn =(

4,5 yaşında kızımla yeni bir yer keşfettik.Bize iyi geldi.Çocuk gelişim bölümü mezunu ablalar ile çocuklar eğleniyor.Salı ve perşembe İngilizce öğretmen geliyor(12-13 saatleri arasında).Doğum günü partileride yapılıyor haftasonu ve hafta içi 17 den sonra.

ilgilenenlere Yasemin Hanım var ,tel 0505 476 96 90 .

oyun grubu her gün 2 saat 200tl .

Abone olmazsanız yarım saati 5tl

a.selam canım ben bu ilacı kullanmadım.amabebekiniz çok rahatsız ise dr.verdiyse bence kullanmalısınız.bebeğiniz baya küçük ama çok az dozlarda verilebilir tabi nacizane düşüncem bu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…