Bebeklerimiz ve Biz

ii sohbetler kızlar çağatayı aldım okuldan... yorgunum susadımmm

çağan uyudu bende azıcık yanına uzanayım çenem hala ağrıyor yutkunurken....

size ii sohbetler şimdilik...

bu arada zehra yok ortalıklarda okul işi onu bayağı oyalıyor sanırım

ayyy söylemeden geçemicem bizim evde bildiğiniz kalsik yemekler yapılır... aaaahhh ben yiyemem öyle çiğ kabak felan... ama tabiki zevk meselesi... dimek entel dantel yemekleri sevende varmış:jeyyar:

semiha valla denemek lazım ben hiç görmedim daha önce.
mavice danası yat uyuda dinlen hadi canımyerimseniben
dünürüm bu arada resmini yapıştırmışsın albüme delüüü bende en kısa zamanda bir resim koysammı kendimin dana boy olanlardan:1rolleyes:lülülülülülü

ayyy söylemeden geçemicem bizim evde bildiğiniz kalsik yemekler yapılır... aaaahhh ben yiyemem öyle çiğ kabak felan... ama tabiki zevk meselesi... dimek entel dantel yemekleri sevende varmış:jeyyar:

mavice tabikide zevk meselesi.:ecrin_bebek:biz değişik tatlara açığız.daha doğrusu eşim hep değişik şeyler ister.sırnaşık şey

koy tabi danam heyranların seni çok merak ediyor.:1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gızz delüü kafamı bıraktı bunlar bende 3 çocuk adamımıda sayıyorum o hepsinden
beter ilgi istiyor sabah erkenden kalkarlar hepsi başımdasenağlama
bi keyif yapamadım sonunda benü delü ettiler ezgiye naz diyom naz hanımda uyandı zati bişi yapamadım
delü naz şimdiden iş yaptırıyom alışsın sana yardım eder başka ne istiyon
hamarat gelinin olacakkk:lepi:
kaydirigubbakcemile

koy tabi danamm endamını görelim .özel yaparsın canım sadece arkadaşların görür
yani biz sonrada kaldırırsın fotoyuu çabıkkkkkkkkkkkkk bekliyom ona görekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

münewercim cnm ben kabagı yağsız az tuzla tencerede suyunu cekene kadar pişiriyorum sonra içine dereotu kıyıyorum we az sarımsaklı yogurtla karıştırıyorum ,suslemek icin maydonoz we kırmızı toz biber....
hawucun içine az nane,kırmızı acı biber we karabiber koyuyorum...

semihacim allah yardımcın olsun c.tesi gunu...

koy tabi danam heyranların seni çok merak ediyor.:1hug:

sırnaşık şeysırnaşık şey kız utandırdın danamda
pek öyle görmeye değecek biri değülüm birde benim eşim hiç resmimi çekmiyorki hep en onları çekiyorum hatta geçen işyerinde kendimiçektim bidene çok komik olmuş:a015:

:mymeka: delüü yapacan tabi erkekler zaten hep ilgici çocuktan beterler:icecream:alıştır tabi iş yapmaya emme çok ta yorma kızımıa.s.

koy tabi danamm endamını görelim .özel yaparsın canım sadece arkadaşların görür
yani biz sonrada kaldırırsın fotoyuu çabıkkkkkkkkkkkkk bekliyom ona görekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

delllüüüü koyacam ama bir adam gibi fotom olsunda o zaman:jeyyar:

canım sağol valla güzelmiş ben hiç yapmadım ne havucu nede kabağı daha çok böyle soğuk aparatifler için kırmızı biber kırmızı lahana pancar falan kullanıyorum yada kereviz.

eweet aşkitom sıralıyor..
koltuklara , dolaplara duvarlara vs. tutunarak yürüyor..
yaa çok korkuyor bende ürkütmek istemiyorum..
Allah ne zaman izin verirse yürür inş..

Tenzile yoğurtlu havuçta;baharatları havuçu kızartırken içinemi atıyorsun yoksa
yağda baharatları kızdırıp üzerine mi döküyorsun..

canım o zaman yürümesine çok az kalmıştır onu desteklemeye bak sende ürkütme zorlama nasılsa yürüyecek değilmia.s

ewet cnm bende öle düşünüyorum..
inş. cnm inş..yakınzamanda yürür ..
bugün taytayları sıklaştırdı. o kalktıkça bende alkışlıyorum filan çok hoşuna gitmeye başladı..
bu arada saçını ve kulağını da öğrendi nerde dediğim zaman alıyor elimi saçına burnuna, kulağına, gözüne götürüyor....

oy oyy bizde baya bi yere gitik iftara şimdi çağırma sırası bizde...
yarın akşama veya öbür akşam başlıyacam davetlere .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…