- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.301
semiha çiğ kabağın üzerinemi hadi ya ben sadece ciğ kereviz rendesini yoğurtluyorum.çiğ kabağı hiç deneemdim:uhm:
ayyy söylemeden geçemicem bizim evde bildiğiniz kalsik yemekler yapılır... aaaahhh ben yiyemem öyle çiğ kabak felan... ama tabiki zevk meselesi... dimek entel dantel yemekleri sevende varmış:jeyyar:
semiha valla denemek lazım ben hiç görmedim daha önce.
mavice danası yat uyuda dinlen hadi canımyerimseniben
dünürüm bu arada resmini yapıştırmışsın albüme delüüü bende en kısa zamanda bir resim koysammı kendimin dana boy olanlardan:1rolleyes:lülülülülülü
delüüüüüüüüüüüüüüüüü oruç başına vurdu demi sonunda:mymeka: nazı okulamı yolladın uyuttunmu karar vir çabıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:jeyyar:
kızları buldıun yaptırıyon dimi temizlikleri sende oh yat devir ancaksırnaşık şey
anahtarımı atmış ben uzun zamandır çöpü kontrol etmeden vermiyorumm kapıcıya:lepi:
gelinime çok iş yaptırma nan:roflol:
semiha valla denemek lazım ben hiç görmedim daha önce.
mavice danası yat uyuda dinlen hadi canımyerimseniben
dünürüm bu arada resmini yapıştırmışsın albüme delüüü bende en kısa zamanda bir resim koysammı kendimin dana boy olanlardan:1rolleyes:lülülülülülü
koy tabi danam heyranların seni çok merak ediyor.:1hug:
gızz delüü kafamı bıraktı bunlar bende 3 çocuk adamımıda sayıyorum o hepsinden
beter ilgi istiyor sabah erkenden kalkarlar hepsi başımdasenağlama
bi keyif yapamadım sonunda benü delü ettiler ezgiye naz diyom naz hanımda uyandı zati bişi yapamadım
delü naz şimdiden iş yaptırıyom alışsın sana yardım eder başka ne istiyon
hamarat gelinin olacakkk
kaydirigubbakcemile
koy tabi danamm endamını görelim .özel yaparsın canım sadece arkadaşların görür
yani biz sonrada kaldırırsın fotoyuu çabıkkkkkkkkkkkkk bekliyom ona görekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
münewercim cnm ben kabagı yağsız az tuzla tencerede suyunu cekene kadar pişiriyorum sonra içine dereotu kıyıyorum we az sarımsaklı yogurtla karıştırıyorum ,suslemek icin maydonoz we kırmızı toz biber....
hawucun içine az nane,kırmızı acı biber we karabiber koyuyorum...
semihacim allah yardımcın olsun c.tesi gunu...
canım merhba,
hoşgeldin maşallah albinaya sıralamıyormu peki tutunarak çünkü artık tay tay yapıyorsa yürümesiçok yakındır
oyuncu berra demekki bak sen zilliyekaydirigubbakcemile2 biizmkininde bisikleti var babanesi almıştı doğumgününde ama pedallere yetişmiyorki ayaklarısositososito
eweet aşkitom sıralıyor..
koltuklara , dolaplara duvarlara vs. tutunarak yürüyor..
yaa çok korkuyor bende ürkütmek istemiyorum..
Allah ne zaman izin verirse yürür inş..
arkadaşımda görmüştüm hatta şaşırmıştım bende ama şimdi sık sık yapıyorumcokacimcoook
canım o zaman yürümesine çok az kalmıştır onu desteklemeye bak sende ürkütme zorlama nasılsa yürüyecek değilmia.s
yok bahartaları kızartmıyorsun hawucun içine koyuyor we sonra kawurmaya baslıyorsun.Tenzile yoğurtlu havuçta;baharatları havuçu kızartırken içinemi atıyorsun yoksa
yağda baharatları kızdırıp üzerine mi döküyorsun..
Tenzile yoğurtlu havuçta;baharatları havuçu kızartırken içinemi atıyorsun yoksa
yağda baharatları kızdırıp üzerine mi döküyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?