Bebeklerimiz ve Biz

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
bebeği olan anneler her türlü paylaşımımız için bu topiğimizi kullanabilirleropuyorumnanaktan
bebeklerimizi bu topikte büyüttük ve burdan çok güzel dostluklar kurduk
lütfen bize katılmak için çekinmeyin, çok sıcakkanlı arkadaşlarım var ve her türlü sorunuz bilgilerimiz ve tecrübelerimiz dahilinde cevapsız kalmaz emin olunyerimsenibenzemuszemus

Son düzenleme:

malesef benim kızımda başladı canım özellikle mama yedirdiğim zaman çok yapıyor bende çorba istiyorum nazın yediğinden diyorr.ufaklıklarda dillendiler sevimli olmaya başladılar bizimde hoşumuza gidiyor büyüklerde kıskanıyorr napcazz bilmemmeee

nilgüncüm geçmiş olsun canım bir anönce sağlığına kavuşur kayınpederin inşallahhh

aloo kızlarr nerdesinızz hayuu.nedense benim işim olmayınca pc başında olunca kimse olmuyor ne zaman işim olursa o zaman doluyor burasııı canımm sıkılıyor yaaa bırakın işi gücüüüüü kime diyorummmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

OOOOOOf OOOOOOF sinir olmamak elden değil valla deniz bikaç akşamdır
harşuruyordu burnu felanda akıyordu sabahda göğsünde hırıltısı vardı az önce
dedesiyle babanesi hastaneye götürdüler..bronşiti nüksetmiş tekrardan 10
tane iğne 2 tanede şurup vermiş okadar canım sıkıldıki anlatamam ne kadar
dikkat etsende ne kadar özen göstersende yine hasta oluyor yine hasta oluyor...

kızlar slm
tatarcım geçen akşam emirde tutuldu bu kıskançlık krizine, hep onu seviyosunuz
tamam onu sevin ama beni de unutmayın diyerek ağladı, ortamızda yatırdık geceleyin, nazladık, şımarttık, bu seferde çok şımarttık herhalde söz dinlemiyo
bi ortasını bulamadık biz galiba(((

herkez samanyolunu seyrediyor sanırım pastacı kız cıkacakmış kk dan

bak sen yaaaa
cnm Allah acil şifalar versin denizimize, inşallah hemen toparlanır
çok geçmiş olsun

canım günaydın,
hayırlı cumalar.canım büyük ihtimalle damakları kaşınıyor diş olabilir salyasıda varmı?

günaydın
salyası yok ,ama sanırım cok kasınıyor dun elıne salatalık verdım 1 saat damaklarını kasıdı onla cok hosuna gıttı kuzumun ,damagını kontrol ettım kabarmamıs daha
ege nasıl ? fotolarını eklememıssın yakısıklının

canım kabarıyordur o zaman hemende çıkmayabilir dişiyerimsenibensalatalıkta şimdi süper olmuştur hem kaşır hem kemirir:lepi:
egenin fotoları yok yani en son deniz var ondada her karede ben varım yada bir yerlerimsengözlerimebaksanab:icecream:
ama haftasonu buluuşursak çekiliriz mutlaka kızlarla onlardan koyarız:lepi:

Canım o aylarda Mert de öyleydi, dişten diyoduk. Diş kaşıyıcısı almıştım ama onu istemedi. Dişi çıkmadı o zaman, sonra da geçti. Diştense inşallah kolay çıkarır.

kızlar ne zman ek gıdaya basladınız ?
kızım gecelerı cok uyanıyordu,3 gunden berı aptamil nite devam sutu verıyorum yatırmadan once 90 milim cok guzel uyuyor ,onun dısında bısey vermıyorum
cok mu erken basladım acaba?:uhm:

iş te bu nun kolunu yuttu ya

Kız bunun kolunu mu yuttu! Gelinimi aç mı bıraktın bakiim! klava: Mert de yerde ne bulursa hamle yapıyo, geçen kakasında küçük sert taş gibi bişey buldum, babasıyla şaşkın şaşkın baktık, ne olduğunu, hangi arada yuttuğunu da anlamadım !

yevrüm günaydın:lepi:
yedüm kahvaltımı işlerimi halledecem biraz buralardayım emme.bir derdim va topiklerine daldım bu aralar:bbo:
hayırdır datlum derdim varsa paylaş bizimle
ne işin var bakayım o topiklrede.
şaka biryana bende bazen bakıyorum ne çok derdi var insanların halimize şükredelim

Günaydın kızlar, oğlum uyanmadan kalktım bugün. Kahvaltımı da kocişle yaptım.
günaydın canım romantik takıldınız yani.afiyet olsun
oğluşunada aferin bu sate kadar uyuyor maşallahhhh
günaydın arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar
kızım bı kac gundur mızmız uyanık oldugu her an gezmek ıstıyor
sureklı elı agzında dunden berıde diş olabilir belkı ,beklıyoruz bakalım

günaydın canım.diş olabilir canım.
belkide gezmek istiyor yavrucakkk

kız delü nerde ne zaman buluşuyorsunuz niye haberim yok benim bakiyim:dilcikar:

canım kızın 4 aylıkdı değilmi.
emziriyormusun.eğer emziriyorsan sütün az geliyorsa verebilirsin
bende 3 aydan sonra devam sütü vermeye başlamıştım sütüm azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…