- Konu Sahibi DreamLover
-
mrb kızlarrr nasılsınız cocuklarımla ben iyiyiz mutlu gunler diliyorum
gece gizem bir türlü uyuyamadı hala dişimiz yok nerdeyse yurucek
berkayda kıskanma belirtileri hisediyorum hiç yapmazdı ilk dogdugunda yaptı neden bilmem akşam annem corba verdi gizem için bana yokmu diyor bende sende içersin oglum dedim gece tutturdu corba içicem diye anlayamadım niye böyle yaptıki
kızlar herkese günaydın bugün hiç keyfım yok moralım çok bozuk
aloo kızlarr nerdesinızz hayuu.nedense benim işim olmayınca pc başında olunca kimse olmuyor ne zaman işim olursa o zaman doluyor burasııı canımm sıkılıyor yaaa bırakın işi gücüüüüü kime diyorummmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
OOOOOOf OOOOOOF sinir olmamak elden değil valla deniz bikaç akşamdır
harşuruyordu burnu felanda akıyordu sabahda göğsünde hırıltısı vardı az önce
dedesiyle babanesi hastaneye götürdüler..bronşiti nüksetmiş tekrardan 10
tane iğne 2 tanede şurup vermiş okadar canım sıkıldıki anlatamam ne kadar
dikkat etsende ne kadar özen göstersende yine hasta oluyor yine hasta oluyor...
canım günaydın,
hayırlı cumalar.canım büyük ihtimalle damakları kaşınıyor diş olabilir salyasıda varmı?
özüm ben göremiyorum mert in resimlerini arkadaş listende olmadığım için mi acepCADIARZU
günaydın
salyası yok ,ama sanırım cok kasınıyor dun elıne salatalık verdım 1 saat damaklarını kasıdı onla cok hosuna gıttı kuzumun ,damagını kontrol ettım kabarmamıs daha
ege nasıl ? fotolarını eklememıssın yakısıklının
günaydın
salyası yok ,ama sanırım cok kasınıyor dun elıne salatalık verdım 1 saat damaklarını kasıdı onla cok hosuna gıttı kuzumun ,damagını kontrol ettım kabarmamıs daha
ege nasıl ? fotolarını eklememıssın yakısıklının
Evet canım, ekleyim seni ben, görebilirsin o zaman.
iş te bu nun kolunu yuttu ya
hayırdır datlum derdim varsa paylaş bizimleyevrüm günaydın:lepi:
yedüm kahvaltımı işlerimi halledecem biraz buralardayım emme.bir derdim va topiklerine daldım bu aralar:bbo:
günaydın canım romantik takıldınız yani.afiyet olsunGünaydın kızlar, oğlum uyanmadan kalktım bugün. Kahvaltımı da kocişle yaptım.
günaydın arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar
kızım bı kac gundur mızmız uyanık oldugu her an gezmek ıstıyor
sureklı elı agzında dunden berıde diş olabilir belkı ,beklıyoruz bakalım
canım kabarıyordur o zaman hemende çıkmayabilir dişiyerimsenibensalatalıkta şimdi süper olmuştur hem kaşır hem kemirir:lepi:
egenin fotoları yok yani en son deniz var ondada her karede ben varım yada bir yerlerimsengözlerimebaksanab:icecream:
ama haftasonu buluuşursak çekiliriz mutlaka kızlarla onlardan koyarız:lepi:
kızlar ne zman ek gıdaya basladınız ?
kızım gecelerı cok uyanıyordu,3 gunden berı aptamil nite devam sutu verıyorum yatırmadan once 90 milim cok guzel uyuyor ,onun dısında bısey vermıyorum
cok mu erken basladım acaba?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?