- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
- #4.241
canım tahlilerinin temiz cıkmasına sevindim bende iğnedin cok korkarım hamileliğimde bile yaptırmadım tetonoz asısını hap verdiği iyi olmus ama iyiym diye içmemezlık yapma ben öyle yapıyorum çünkü öpüldün sekerr sapır diyekızlar hepinize iyi akşamlar
valla bugün sinirden delüü oldumm birtürlü giremedimm
tahlil sonuçlarım iyi çıktı böbreklerimde bir sorun yokk
idrar yollarımda iltap varmış iğne veriyordu ben çok korkarım dedim ilaç yazdı sağolsun
antibiyotik
hepinize ilginizden dolayı teşekkürler canlarımm
öpüyorum hepiniziii
dünürm canım nasılsın pastaları hüpletmisinizdir ohhh iyi olmussss gelinime yan gözle bakan oldu mu söyle bakim iyi geceler ttalım gelinimi öpdoğumgününden geldim..çok eğlendim ama çok yoruldum...hepinize akşamlar......
canlarım mrb nasılsınız uzun bı sure gıremedım esım gecenlerde semdıllıdekı operasyona katıldı moralımız çok bozuktu hatta bılırsenız bır ast tegmen sehıt ve bırsuru asker sehıt oldu şimdide safak sayıyorum 4 gunluk daha semdıllıye operasyona gıtcek ondan sonra allah nasıp ederse gelce
efeyı sorarsanız çok fena sırf cene kesınlıkle oturmuyor sureklı yuruyor koşuyor
durduranmıyoz hıç
daha bırsuru yaramazlık işte sızlerden naber
degışık gelışmeler varmı
bılıyormusunuz hala dışlerımız cıkmadı
çıkmadan yurudu dışsız dedem
canrım hayırlısıyla bisey olmaz evine döner dualarını esinin ve tüm askerlerin üzerinden eksik etme nasıl alısabildinmi ortam nasıl merkez mi ilçedemisin demek efe bey efeleniyo artık yaramazlastı yürüyo diyosun hiç durmaz simdi öpüyorum canım kendine iyi bak
soytarı canım cicileriniz hayırlı olsun ne güzel yakısır prensese güle güle giysin canım:teytey::teytey: