- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.221
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız okudumda çok yorgunsunuz
ya bide oraçlu çalişmak dahada zor allah yardımcınız olsun kendinize iyi bakın iyi akşamlar ve heyırlı iftarlar dilyorum
canım eşinde haksız sayılmaz dr sana ne diyor sen halen diretiyorsun
sağlığın hiçbirşeyden önce gelmez bunu unutma...artık ne kadar söylesemde boş zaten
sen öylen dr a göründün o zaman bozmadıysan şimdi kalmış 2 saat hiç bozmazsın...
Kim yapıyor yemekleri annenmi siz yoksam :) benim kuzumda gece uyumadı sabahda
kalkmadı... artık gece uykusunu yavaş yavaş öne alsan sende rahat edersin cnm..
Evet cnm serap dı..Mısır a gidicekti yanlış hatırlamıyorsam annesinde kalıyorsu istanbulda
sanırım döndü evine...
Çarşambadan sonra yağışlı hava etkili olucakmış...hava sıcaklığı 10-15 derece düşecekmiş..
son sıcak günlerimiz tadını çıkartalım
kızlar naptınız bakalım
berra yla çarşıya çıktık yağmura yakalandık
kızıma ayakkabı kıyafet aldım doğum günü için ev süsü aldım
epilasyon aletim bozulmuştu birde ondan aldım
Estafurullah mücüm affetmek allah a mahsus.
Başka topiklere girdiğini bilmiyorum cnm giriyorsada kendi tercihi... bu topiğin dışında başka bir yer
takip edemiyorum yavaş olduğu için şirketteki pc..
iyi akşamlar cnm bol bol dinlen...
mavice acımazmız cnm ya en köklü diş..umarım hemen iyileşir..
Esma merhaba cnm nasılsın arda nasıl düzeldimi..?
gülsüm sultan merhaba,
kızını yoracak aktiviteler yapsanız belki biraz daha yorulup daha sakin bir bebek haline gelebilir.ama tabi her bebeğin karakteri var dolayısı ile onları çok değiştiremiyoruz sadece iyi şeylere yönlendirebilirizyerimseniben
sende bence daha pozitif olmaya çalış senin gerildiğini gördükçe kızında gerliebilir.inan bazen değil artık çoğu zaman bizi bebeklerimiz yönetir hale geliyoruz bu yüzden bazı isteklerini yapaeken yapabilitemiz olan şeylere bile hayır demek lazım yok sa hakketen huysuz istediğini ağlayarak alan ukala bilediyebiliriz bebeklere sahip olabilriz:ecrin_bebek:
canım güle güle kullanın aldıklarınızı kuzuna aldığın cicileri pembe&mavi patiklere eklede bizde bakalımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
canlarım mrb nasılsınız uzun bı sure gıremedım esım gecenlerde semdıllıdekı operasyona katıldı moralımız çok bozuktu hatta bılırsenız bır ast tegmen sehıt ve bırsuru asker sehıt oldu şimdide safak sayıyorum 4 gunluk daha semdıllıye operasyona gıtcek ondan sonra allah nasıp ederse gelce
efeyı sorarsanız çok fena sırf cene kesınlıkle oturmuyor sureklı yuruyor koşuyor
durduranmıyoz hıç
daha bırsuru yaramazlık işte sızlerden naber
degışık gelışmeler varmı
bılıyormusunuz hala dışlerımız cıkmadı
çıkmadan yurudu dışsız dedem
kızlar hepinize iyi akşamlar
valla bugün sinirden delüü oldumm birtürlü giremedimm
tahlil sonuçlarım iyi çıktı böbreklerimde bir sorun yokk
idrar yollarımda iltap varmış iğne veriyordu ben çok korkarım dedim ilaç yazdı sağolsun
antibiyotik
hepinize ilginizden dolayı teşekkürler canlarımm
öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?