Bebeklerimiz ve Biz

münücüm canım geçmis olsun hayatım

kızlar bi bakıp çıkıcam yemek hazırlıcam iftara öpüldünzzzzzzzzzz

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız okudumda çok yorgunsunuz
ya bide oraçlu çalişmak dahada zor allah yardımcınız olsun kendinize iyi bakın iyi akşamlar ve heyırlı iftarlar dilyorum

ii akşamlar kızlar kıss müü danası sen ne diretiyon hala neysem bugün geçti artık....

evet cnım çektirdimde kurtuldum... uyuşukluğu geçti şimdide yeri acıyor hemde çooookkksenağlama

accık işim var yapamda gelemmm

aaa unutuyordum kısss mü izmiremi gelion kıss hoş geliyon sefa geliyon balımmma.s.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız okudumda çok yorgunsunuz
ya bide oraçlu çalişmak dahada zor allah yardımcınız olsun kendinize iyi bakın iyi akşamlar ve heyırlı iftarlar dilyorum

saolasın nadiyecimmm sanada hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlarrrr...

canım ya site hata verip duruyor kusura bakma cevabıöm gelmeyedebilir:a015:
canım benim aklıma hiç bozmak gelmediki bugünü yarında itibaren tutmam dedim kendimce ne bilemmirmirmirmir
yani niyetliytim dedim yarın dan itibaren başlarımtutmamaya diye:sm_confused:
evet 2 saat kaldı canım bozmayayım sende beni affeta.s.
annem yapıyor arada ben yapıyorum canım.
ben nasıl öne alacam bilmiyorum ya 12 den önce tık yok inat edip ağlıyor resmen şaşırdım:bbo:
canım haa serp bırda başlka topiklere yazıyorda ondan dedim ben kaçtıtmmmmmmmmmmmmmm

Çarşambadan sonra yağışlı hava etkili olucakmış...hava sıcaklığı 10-15 derece düşecekmiş..
son sıcak günlerimiz tadını çıkartalım

Estafurullah mücüm affetmek allah a mahsus.
Başka topiklere girdiğini bilmiyorum cnm giriyorsada kendi tercihi... bu topiğin dışında başka bir yer
takip edemiyorum yavaş olduğu için şirketteki pc..
iyi akşamlar cnm bol bol dinlen...

mavice acımazmız cnm ya en köklü diş..umarım hemen iyileşir..

Esma merhaba cnm nasılsın arda nasıl düzeldimi..?

kızlar naptınız bakalım
berra yla çarşıya çıktık yağmura yakalandık
kızıma ayakkabı kıyafet aldım doğum günü için ev süsü aldım
epilasyon aletim bozulmuştu birde ondan aldım

canım güle güle kullanın aldıklarınızı kuzuna aldığın cicileri pembe&mavi patiklere eklede bizde bakalımhihoyyytkaydirigubbakcemile2

saol canım ya yeni ayakkabılarımı giymiştim bu gün onlarda ayaklarımın arkasına fena vurmuş ağzım bir taraftan ayağım bir taraftan canıma okuyorlar valla:bbo:

hadi bendende ii akşamlar sizlere

gece ilerliyen saatlerde görüşürük kociş gelecek akşam yemeğini dışarıda yiyeceğiz

hadin görüşürükkkk

dogru canim benim gerginligimde yansiyor olabilir, ama bazen gercektende elimde olmadan asiri derecede sinirleniyorum, en güzeli o an hemen ordan uzaklasmaya calisiyorum mutfaga gidiyorum ki daha fazla üzerine gitmiyim diye...

cok tatlilar cok seklerler cok sevimlilier insanin icine sokasi geliyor ama bazende offf offf diyorum sana....kötükedihüso

Sevgiyle canima.s.

kızlar hepinize iyi akşamlar
valla bugün sinirden delüü oldumm birtürlü giremedimm
tahlil sonuçlarım iyi çıktı böbreklerimde bir sorun yokk
idrar yollarımda iltap varmış iğne veriyordu ben çok korkarım dedim ilaç yazdı sağolsun
antibiyotik
hepinize ilginizden dolayı teşekkürler canlarımm
öpüyorum hepiniziii

canlarım mrb nasılsınız uzun bı sure gıremedım esım gecenlerde semdıllıdekı operasyona katıldı moralımız çok bozuktu hatta bılırsenız bır ast tegmen sehıt ve bırsuru asker sehıt oldu şimdide safak sayıyorum 4 gunluk daha semdıllıye operasyona gıtcek ondan sonra allah nasıp ederse gelce

efeyı sorarsanız çok fena sırf cene kesınlıkle oturmuyor sureklı yuruyor koşuyor
durduranmıyoz hıç

daha bırsuru yaramazlık işte sızlerden naber

degışık gelışmeler varmı

bılıyormusunuz hala dışlerımız cıkmadı
çıkmadan yurudu dışsız dedem

canım güle güle kullanın aldıklarınızı kuzuna aldığın cicileri pembe&mavi patiklere eklede bizde bakalımhihoyyytkaydirigubbakcemile2

fırsatını bulabilirsem eklerim canım

sibel maşallah efe ye yürüyor demek eşinle birlikte tüm askerlerimiz allaha emanet.içini ferah tut sen

zeynebim yewrümm çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına madem iğne almadın ilaçlarını dikkatli kullanda faydası olsun bir an evvel iyileş tatlım... nazın kültür tesitni yaptırmadın sanırım öpüyorum seni ve kuzularını tatlım ii geceler...:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…