Bebeklerimiz ve Biz

eline sağlık zehra
müüü yorumlar için teşekkürler
mavice çağanın doğum gününe az kalmış hazırlıklara başladın mı

evet canım az kaldı darısı başına evet pastasını sipariş ettim malum ramazan fazla kalabalık olmayacağız benim ailem ve çok sevdiğimiz aile dostlarımız var leyle veşi ve çocukları onlar olacak önce iftar yemeği ardından pasta kesice canımhihoyyythihoyyyt

selam ekin biz isteyince hiç uyumazlar zaten kolay gelsin sana
oruç iyi yaa alıştım dün sahursuz oruç tutmuştum başımın ağrısından duramıyordum artık
ama bugün iyi şimdilik emzirince zorlanırım diye düşünüordum pek etkisi olmadı gibi
mavice hem yemek hem pasta zor olcak sanada
senin halı yıkamanın ismi ne baya araştırdım int iyiler genelde 6-7.5 arası fiyat vermiş 4 diyen yerde varda nasıl yıkanır bilmiyomki geçen yıl vermiştim mesela bişeye benzememişti

Almammi monpetit aliyorum elbette yoksa dayanilmaz bu aciya...
Valla drydenis bende pek bir havadis yok...
Annem ayin 26 sinda bi operasyon geçircek kist var 5 cm. Onu alicaklar...
Onlarla uğraşiyoruz...

öylemi bilmiyordum. geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. cağan ın doğum günümü benmi yanlışokudum. bugün de hep error veriyor ya anlayamadım. bi de uyumuş kalmışım işyerinde.. gözlerim falan kısarıkk

Monpetit dream saol un kizlar...
Yedim valla zeynecim bugün orucu ama bende açim malum birtek cigara ve su içebiliyorum gizli gizli erkeklerde olduğu için..mutfağa kaçiyoruz ( bir arkadaşda reglde burda :)

kızlar mrb naıslısınz ben hiç iyi değilim arda hastalandı gece sabaha kadar neredeyse ağladı boğzları anjin olmus yavrumun burnu akıyo bide üstüne kolumdan diğerine alırken birden ağırlığını yere verdi tutamadım düstü kafasını ayakkabılığa vurdu morardı sisti kendimi cok kötü hissediyorum nasıl tutamadım da düstü içim içimi yiyooo

oo kaynatmışsınız kızlar.kayınvaldem bende pek giremyorum. soytarıcım, annene çok geçiş olsun.aynı şekilde dünürümün eşinede geçmiş olsun. mavicem canım ne demek resimler çok güzeldi. sen hele fıstık gibi çıkmışsın bacuuum. dreamcim anam nirelerdesin be yaw. yoksun heç gelmiyon artık topiğee..özledik valla... mirrorwoman niyeküne error veriyor acaba.?bazen girmek zor oluyor siteye sorun oluyo yoğunluktan heralde. drydeniss cim bende istemiyorum daha çocuk hatta 2. yi düşünmüorum bile ama korkuyorum. ben normal doğum yaptığım için 2 sene olayı olmuyor galiba. inşallah regl olurum en kısa zamanda..anneyimben, canım üzülme inşallah ardamız en kısa zamanda iyileşir. bu aralar çocuklar çok hastalanıyor. tam mevsimi çünkü. ardamızada çok geçmiş olsun..

oo kaynatmışsınız kızlar.kayınvaldem bende pek giremyorum. soytarıcım, annene çok geçiş olsun.aynı şekilde dünürümün eşinede geçmiş olsun. mavicem canım ne demek ,resimler çok güzeldi. sen hele fıstık gibi çıkmışsın bacuuum. dreamcim anam nirelerdesin be yaw. yoksun heç gelmiyon artık topiğee..özledik valla... mirrorwoman niyeküne error veriyor acaba.?bazen girmek zor oluyor siteye sorun oluyo yoğunluktan heralde. drydeniss cim bende istemiyorum daha çocuk hatta 2. yi düşünmüorum bile ama korkuyorum. ben normal doğum yaptığım için 2 sene olayı olmuyor galiba. inşallah regl olurum en kısa zamanda..anneyimben, canım üzülme inşallah ardamız en kısa zamanda iyileşir. bu aralar çocuklar çok hastalanıyor. tam mevsimi çünkü. ardamızada çok geçmiş olsun..

canım benim tessekkür ederim insallah en yakın zamanda iğlesir yavrum
zeyni canım hosgelidin tatlım

cnm benim çok geçmiş olsun ardamıza, inşallah en kısa sürede düzelir yakışılı oğluşun

begüm, esma, zeymi , mavicem,soytarım, nasılsınız kızlar
site bugün sorunluydu, hiç bişey yazamadım
yazdım yazdım error verdi, bi türlü gönderemedim msj larımı

Son düzenleme:
canım iyyiz gibi ardaya çok üzüldüm bide benim yüzümden düsünce mahvaldum nasıl anneyimde dikkatsiz davranıp oğlumu düsürdüm aklımdan çıkaramıyorum yavrum okadr benim yüzümden ağladı

BU GECE FISTIGIM HIC UYUTMADI YINE SABAH TAM TERELELLIYDIM SONRAA ACILDIM SABAH SINIRDEN AGLADIM RESMEN ALLAHIM KIZIMA IYI HUYLAR VERSIN YEDI BENI VALLA:uhm:cokacimcoook:1shok:

iyi akşamlar kızlar..ne var ne yok bakalım..bizde pazardan geldik..çok yoruld uk...
çağan beyin doğumgünümüydü bugün..kutlarım çağan bey..nice nice yaşlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…