Bebeklerimiz ve Biz

benim kociş hasta fizik tedaviye başladı
meyve hazırlıyayım
gidip kızıma bakayım bir size iyi kaynatmalar

ii akşamlar kızlar elveda rumeliyi izliyordum reklam arası bakim dedim
monpetitim çok geçmiş olsun yavrum kocana acil şifalar tatlım:teselli:
çokocum dilerim ardanın tüm günleri böyle güzel olurda ne sen nede arda üzülmez:1hug:
zehracım maşallah kız ne güzel olmuş zeynep küpelerde çok yakışmış allah bağışlasın canım benim

gittim sabah kimse yoktu zaten müdür bey izin vermiş diğer öğretmenlere okulun ilk günü çocuklarıyla ilgilensinler diye(çocuklarda ya lisede yada ünv.)
yarında izmirin kurtuluşu dolayısıyla çarşamba başlıcam yaniii
biz zaten ücret almıyoruz bu dönemde kurslar açılıncaya kadaar
burda hugo boss var duymuşsundurr belki ordaki kursu yürütücem çalışma saatleri sabah7den 2:30 kadar biraz yoğun olcak ama bana da deneyim olur
ebrarda yaşına yaklaştı nasıl olsa

günaydınlar herkese mutlu ve güzel birgün diliyorummmmm

dün gece feci bir diş ağrısı çektim bugün doktora gideceğim eğer çekerse çektireceğim:çok üzgünüm:

neşeli günlerrrrrrhihoyyyt

Geçmiş olsun şekerim... 20 lik dişmi seninde..?

Çağanın doğum günümüydü cnm :):):):) bu durum seni biraz kasmıştı bende gıcık edeyim dedim sabah sabah :):):):):) Aynı benim kız kardeşimin düğün olayına döndü...ben halen var dedikçe kızlara
aaa kardeşinmi evlendi allah mesut etsin dediler...Çok şeker bizim topiğin hatunları yaa
sizleri... :)

günaydın kızlar...................mutlu bir gün diliyorum herkese..bol sabırlı inşallah....
biz iyiyiz çok şükür...
ama pmuk şekerişm 2. dişi çıkartacak sanırım...
çok ishal ve ateşli..hiç iştahı da yok...
en sevdiği şeyleri bile yemiyor kuzum...geçecek inşallah...

esmacım ardamıza çok geçmiş olsun canım...
hem kafasını vurdum diye üzülme lütfen...
isteyrek yapmadınki...siz demiyor musunuz düşe kalka büyüecekler diye...

mavicecim sana da geçmiş olsun canım....
20 dişse çektir ama başka dişse gittiğyle kalır canım...
tedavi oluyorsa onu dene bence canım...

ya biri daha hastaydı ama kim..kafa kalmadı ki..sersem gibiyim zaten...
arıca çağanın doğumgününe 2 gün var daha..yazıyor takvimde...
yanlış mıyım...

hah hatırladım soytarıcım annene çok geçmiş olsun canım...inşallah bi da hastalkık yüzü göstermez rabbim...
resimde ne kadar genç görünüyor annen ayrıca maşallah canım...

bide zeyno çok tatlı olmuş ya...
maşallah ne güzel bronzlaşmış..benim kuzu bem beyaz sadece yüzü biraz karadı...
acaba bizde mi deldirsek kulkalrını

Günaydın mavilim geçmiş olsun ruzeme...iki gün ateş yapıyor cnm diş fitil çok iyi geliyor tavsiye ederim
Biliyorum cnm çağanın doğum gününe 2 gün olduğunu esprik yaptım mavice yi kızdırmak için :)
galiba gerçekten kızdı baksana tık yok ...!

Saol cnm benim annem 66 lı küçük evlendiği için daha doğrusu kaçtığı için ( dedem vermemiş meshep
farklılığı yüzünmden) genç anaanne oldu çok sanşlı aslında...Bende çok şanslıyım bizi hep abla kardeş sanıyorlar..:)

saol canım...işin garibi ne biliyor musun..ya fitil atacakken ya şurup verecekken ateşi düşüyor..sonra yine çıkıyor...
ama kuzumu hiç böyle ishal görmemiştim...

kızmaz kız o...sver bizi.üstelik espri anlayışı süper onun...
gelir şimdi merak etme

maşallah kız ne güzel size....
genç anneanne olmak da güzel valla.doya doya sever torununu....artık bi de kardeşin yaaptı mı torun..değmeyin annenin keyfiekaydirigubbakcemile5

Sen gineden at cnm ruzenin ateşi çıkana kadar anca gösteriri etkisini...! sürekli baksın k.waliden
ruzenin altına hiç anlamaz kaka yaptığını bide asiti yapmasın kuzuyu..ve bol bol yıkasın gerekirse bezlemesin...
Biliyorum cnm çok iyidir kendileri..(mavice)

Saol cnm benim İnş. cnm Kardeşimin eşide istiyor bilmiyorum bakalım..ayy içim gıcıklandı yaaa
teyze olayını düşününce... :)

atayım canım fitili haklısın...ama kaynanam yıkayamaz ki ruzeyi.hiç yıkatmadım bugüne kadar beceremeez herhalde...

aaa o zaman yakındır senindir senin teyze olmannnnnnnnnnnnnnn

-olurmu kiz hiç öyle şey sadece poposunu yikayacak onu kim yapamaz...!!

- kiz kardeşim daha 21 yaşinda bence biraz tadini çikardin evliliğin çocuk oldukdan sonra pek bir sosyalliğin kalmiyor..ama kendileri bilir tabi :) eşi büyük
olduğu için israr edebilir ( sanirim 29-30 yaşlarinda eşi)

haaa poposunu....onu yıkar..ama ruzeyi yıkayamaz canım komple...tutamaz yani mümkün değil.benimki suyu görünce kaçıyo çünkü....

hiç yıkatmadım zaten bu zamna a kadar hep kendim yıkadım...

bencede canım..çocuk için erken tabi kendileri bilirler ama...
evli olup da gezmenin tozmanın tadı başka oluyor...
ben gece 3 lerde sinemadan çıkmaya bayılırdım mesela...
hesap yok sorgu yok..kocan yanında...
keyifli tatiller..rahat gezmeler..
tatillerde öğlene kadar uyumalar...
çocuk nasılsa oluyor değil mi?

Aynen dediğin gibi canimcim ...
Allahim onlarada istediğinde bir bebe versin bende teyze oliyim teyze teyzeeeee diye seslendin bana...
Kardeşimi şimdi daha iyi anliyorum...
Ya abla benim çocuğum olsa denizden daha fazla sevemem diyor şimdi...
Aşik ölüyor bitiyor deniz için...

tekrar merhaba kızlar bu gün pek bir tenha ortalık

mavlim canım çok geçmiş olsun ruze ye inşallah diştir canım yaa azıcık toparlıyorlar diyoruz ya bir rahatsızlık yada dişler rahat bırakmıyorki kuzuları
en kısa zamanda düzelir inşallah

soytarı niye kızayım canım üç gün önceden kutlamaya başlamışlar prensimin doğum gününü fenamı:jeyyar:

kuzuşumun uyksu gelmişti:ecrin_bebek: onu yatırayım dedim çağatay işgal kuvvetleri gibi zaptetti pc yinaniknanik

neysem sanırsam 20 lik alt çenemin en arkasındaki azı yine hafif haifif yoklamaya başladı öğleden sonra gidicem ve sanırım işini bitiricemÇok üzgünüm çoooken arka olduğuğu için pekte sorun olmaz

hadi size kolay gelsin

heee hep öyle sanılır çünkü evlat sevgisini henüz tatmamış

allah nasip etsin inşallah evlat nasıl tatlıymış görsün

denonunda bir gün tersine gelsin bir tane patlatsın bak bakem içinin yağları nasıl eriyor....

denomuz kafa dişleme konusundamı uzmandıkaydirigubbakcemile3

heee saol canım bak beni ne güzel anlamış öpüyorum seni danammmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…