Bebeklerimiz ve Biz

zaten foto yüklediğin bölümün altında 100kb ve 600 piksels yazıyor foto bölümü olduğunu anlarsın canıma.s

günaydınnnnnnn ...... ilk gelen kimse kocaman bir GÜNAYDINNNNN:sm_cool:Şeniz
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİİLİYORUMa.s.

Yeni öğrenim yili bütün öğrenci , öğretmen ve velilere hayirli uğurlu olsun..
Allah bütün öğrencilere zihin açikliği versin.

günaydın herkese. mutlu bir hafta diliyorum.
ben hala regl olmadım. arada regl olacakmışım gibi ağrıyo. üzerinden 10 gün geçti. korkuyorumda. gerçi emziriyorum o yüzden düzenli değildi ama bu sefer çok uzadı. acaba test yapsammı sizce.??

benden de herkese günaydın
okullar açıldığı için çocuklarını yerleştirlersin diye müdür izin vermiş bende hemen eve döndüm
yarın buranın yunan işgalinden kurtuluşu yarında tatil bana kaydirigubbakcemile5
herkesin bünyesine göre düzene girmesi zaman alıyor canım yaaaa için rahat etsin diye yap istersen dünürcüğüm
canım sıkıldı kızlar yaaaa halılarımı yıkatıcaktım 7.5 lira demesinler mi metrekaresine kalcak bu gidişle benim evde çoğunlukla el dokuması milas halılar vardı
sildireyim bari 150 lirayı geçcek çünkü

günaydın kızlar....
mutlu bir hafta hepimizin olsun inaşllah....
ayrıca yeniş öğrenim yılımzda hayırlı olsun...
biz iyiyiz kuzumla....
misafirimzi vardı hafta sonu sersem gibiyim valla....
bugün tutmadım oruççç...
çok zor geçiyor çokkkkkkkkkkkkkkkk

Monpetit günaydin cnm..
Rakami görünce gözün açilci ben geçen sene 2,5 liraya yikattim
geçen hafta sordum m2 sini 3,5 lira dediler...inanilmaz pahali..
Biraz pisaya araştirsan düşmezmi fiyat..?

ısparta el dokumalar 4 lira milas için makina ayarı yapıyoruz dediler bakıcam eşimi zor ikna etmiştim yıkamaya vermek için bu fiyatı duyunca yıkatmaz zaten
ablasının bahçeli evi var eşim ben orda yıkarım diyip duruyordu zaten kuyu suyu suya para vermiyor

sağol dünürüm.. valla çok korkuyorum test yapmaya. biraz daha bekleyeceğim bakalım inşallah regl olurum. çok istemişler halılar için. benim burda el dokuma halıya m3 fiyatına 4.5 YTL alıyorlar. 7.5 ytl çok...

eşim yıkarsa ben hiç tereddüt etme cnm...insanın kendisinin yıkaması gibi olmuyor...benim anneminde
evi müstakil ama hamileyken zor yıkatmıştım eşime..elinde fırsat varsa böyle bence kaçırma
Begüm cüm geçikme olmuş olabilir bekle o zaman ama ben dayanamazdım..

kızlar hepinize slma.s.
yeni geldim, emiri okula bıraktık zeynomla

beslenmeydi, çanta hazırlamaydı, koşturdum durdumkafamçokkarıştı
tam evden çıkcaz zeynep bezini doldurdumu:1shok:
hoppalaaaaaaaa:1rolleyes:
hemen değiştirdim çıktık
neyseki okula en yakın ev benim ki
son dk da çıksak sorun olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…