• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kıslar günaydınnn. nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıll.. soytarı mavice mavili begüm gonca monpetit mirrorwomen dream lover adını saymaayı unuttumm herkesss günaydınnnnnnnnnnnn. gerçi kızlar öğlen oldu kalkmadınız mi daha

Hoşgeldin danam...
Zeynom sana son dk golü atmiş... :) neyseki dediğin gibi yakin okul size
nasil emir heyecanlaniyormu okula giderken..?

Slm drydenisss nasilsin

Benim oruç gitti kizlar... :( başimda inanilmaz ağrimaya başladi...

geçmiş olsun cnım yaaaa baş ağrısı hiç çekilmiyor yaaa ilk gün ilaç alabiliyor musun:uhm:
zehracığım kolay gelsin yoğun geçicek bu yıl desenesositososito
ebrar uyumuşken jet hızıyla bir evi silip süpürdüm kaydirigubbakcemile4
akşama ne pişirsemki bulamadım cokacimcoook
siz ne planlıyonuz
eşimin ablasına gidicektik eşim belinden doktora gitmişti fizik tedavi uygulanacak:a015:gidemicez ne pişirsem acaba yaaaaaa

begümm nettin bacım.. inşallah düzensizliktendir valla.. geçen bi arkadaşımın eltisi hamileymiş ilk çocuğu 1.5 yaşında hatun 4 aylık hamile. 5. aya girmişler. bi de sezeryan olmuş. bende önlü arkalı büyüsünler istiyoum da o kadar da değil yane.. 2 yaşına geldimi kardeş yapı çalışmalarına start aldırırız. kociş in gönlünü edersek tabe...:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bi de ikiz olsaa kaydirigubbakcemile5 :lepi:

iyidir soytarıcım nolsun ya. görüşemedik kaç gündür adam akıllı. monpetit geçmiş olsun canım eşine düzelir inşallah en kısa zamanda...

iyidir soytarıcım nolsun ya. görüşemedik kaç gündür adam akıllı. monpetit geçmiş olsun canım eşine düzelir inşallah en kısa zamanda...
ee yokmu havadissss :kahve:

Benim oruç gitti kizlar... :( başimda inanilmaz ağrimaya başladi...

geçmiş olsun cnım yaaaa baş ağrısı hiç çekilmiyor yaaa ilk gün ilaç alabiliyor musun:uhm:
zehracığım kolay gelsin yoğun geçicek bu yıl desenesositososito
ebrar uyumuşken jet hızıyla bir evi silip süpürdüm kaydirigubbakcemile4
akşama ne pişirsemki bulamadım cokacimcoook
siz ne planlıyonuz
eşimin ablasına gidicektik eşim belinden doktora gitmişti fizik tedavi uygulanacak:a015:gidemicez ne pişirsem acaba yaaaaaa

Almammi monpetit aliyorum elbette yoksa dayanilmaz bu aciya...
Valla drydenis bende pek bir havadis yok...
Annem ayin 26 sinda bi operasyon geçircek kist var 5 cm. Onu alicaklar...
Onlarla uğraşiyoruz...

kızlar oğlum okulda, kızda uyuyoken bende monpetitcim gibi jet hızıyla, evi sildim süpürdüm
şimdi kızım uyandı, birazdan yemeğini yedircem kızlar
siz nasılsınız, kimler burda

yelizcim annenin operasyonu çok iyi geçer inşallah , şimdiden geçmiş olsun cnm anneciğine

Çağanın doğumgünümüydüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ya ben neden bazı takvimleri görüp diğerlerini göremiyorum????

benden de herkese günaydın
okullar açıldığı için çocuklarını yerleştirlersin diye müdür izin vermiş bende hemen eve döndümkaydirigubbakcemile4
yarın buranın yunan işgalinden kurtuluşu yarında tatil bana kaydirigubbakcemile5
herkesin bünyesine göre düzene girmesi zaman alıyor canım yaaaa için rahat etsin diye yap istersen dünürcüğüm
canım sıkıldı kızlar yaaaa halılarımı yıkatıcaktım 7.5 lira demesinler mi metrekaresine kalcak bu gidişle benim evde çoğunlukla el dokuması milas halılar vardı
sildireyim bari 150 lirayı geçcek çünkü

kıss ne diyon sen delüüü durben benim halı yıkamaya bi sorayım bakem ama senin kile el dokuması olduğu için yıkaması farklı oluyor yine de uçmuşlar yani anacın delimi bunlar be:bbo:

Çağanın doğumgünümüydüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ya ben neden bazı takvimleri görüp diğerlerini göremiyorum????

panik yok yewrüm 3 gün var daha amerikadaki ikiz kulelerin yıkılından gelsin aklına ....11 eylül... ama paniğin bile hoşuma gitti danammmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

evet kızlar nasılsınız bakalım sabahtan beri internette bi sorun vardı tam düzeldi elektrikler gitti.... neyse şükür kavuşturana sanırım herkes ii şöyle bir baktım çok kaynatmamışsınız ... bende gece itiberiyle bir hafta orucu askıya aldım malum nedenden.:utangac:.. soytarı annene geçmiş olsun acil şifalar... begümcüm canım yorumların için çok teşekkür ederim emek vermişsin saol canıma.s. drydennis senide öpüyorum tatlımŞeniz monpetit senide çirkin kızınıda öpüyorum.... eveeettt sana gelince mücümŞenizŞenizŞeniz

eline sağlık zehra
müüü yorumlar için teşekkürler
mavice çağanın doğum gününe az kalmış hazırlıklara başladın mı

selam kızlarrrrrrrrrrr
bugün inanılmaz yoğundumm ezgiyi okula götürdümm
şimdi nazla beraberizz alışmışım canımız sıkıldı nazda aba aba diye çağırıp duruyor
ezgiyi.benimde inanılmaz drecede başım ağırıyor naz hanımda bi uyumadıki bende uzanayımm

mavice canım çağanın doğum günü 3 gün sonramıı datlummm

dream mavili soytarı mirorrr nabıyınızz
soytarımm orucu yedin hee bende regl olunca oruç tutulmaz diye biliyorum
zati tutmuyorumda daha sonradan tutuyorumm

ya yazıyorum ama yine erooro verir bir ebrarın resimlerina bakamdım .soytarınınannesimi hasta ya çok geçmiş olsun.ben bugğün tamamen fransız kaldım topiğeeeekafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Back