Bebeklerimiz ve Biz

BU GECE FISTIGIM HIC UYUTMADI YINE SABAH TAM TERELELLIYDIM SONRAA ACILDIM SABAH SINIRDEN AGLADIM RESMEN ALLAHIM KIZIMA IYI HUYLAR VERSIN YEDI BENI VALLA:uhm:cokacimcoook:1shok:

cnm üzme kendini hemen prensesin daha çok küçük annesi, düzelir inşallah zamanla:teselli:

mevcanım hoş geldin, nbr gülümŞeniz
berfe hn nasıllar, bugünde sildiniz mi yerleri ana kızkaydirigubbakcemile2

[COLOR]yok bacım..bugün o süpürdü ben sildimm..sonrada pazara gittik..tabii her tezgahta ne varsa eline aldı..pazarım bedavaya geldi nerdeysa:)))[/COLOR]

tezgahları hiç sorma yevruuumsırnaşık şey
aynı durum bizde de var
sen nerden aldınsositososito
ne zaman aldınsengözlerimebaksanab
hiç görmüyorum bilekafamçokkarıştı
bakıyorum elinde bi hıyar, yiyoo öylececokacimcoook

Almammi monpetit aliyorum elbette yoksa dayanilmaz bu aciya...
Valla drydenis bende pek bir havadis yok...
Annem ayin 26 sinda bi operasyon geçircek kist var 5 cm. Onu alicaklar...
Onlarla uğraşiyoruz...
canım annene çok geçmiş olsun acil şifalarrr
birtürlü siteye giremiyorumki sürekli error veriyor
bişidende haberim olmuyorr sinir oldumm

canım ardaya çok geçmiş olsunn acil şifalar üzme kendini canım düzelir
kısa zamanda inşallah
bide düşmüş ardam olsun be canım kaza iştee :1hug:

baksen zeynoya demek hıyarları yürütüyor
yaramazz
çok tatlı çıkmışş canım ya gızz kulaklarını ne zman deldirdin bakemm
hiç farketmedim diğer fotolardaa

maşallah zeynoya nasılda güzel çıkmış bebesiyle esmer çıkmış bacım dışarılarda geze geze
bronzlaştırmışsın zeynoyu :) saçlarda uzamış çok tatlı allah nazarlardan saklasın

[LIST]
[/LIST]sen ne yapıyon soytarım, ben yemeği yedim bi uyku bastırdı ki sormaaa
ölüyom uyku deyiiii
ama eşim annemi getirecek bize birazdan, çay yapıyom bende şimdiikafamçokkarıştı
nasıl içeceksem
artık uyuya uyuya içerim çayıımirmirmirmir

Ne yapıyım bacım yaaa orucu yedim bugün ama devamı gelmedi
akşama kalsammı..kalkıpta niyetlenince yine belirti olursa ve yine bozulursa diye korkuyorum

zeyno uyutmuyormu cnm geceleri..?Keşke söyleseydin uyucam diye sonuçda senin annen darılmazdı...

oooyyyy maşallah zeynebe nasılda bronzlaşmış öyle
kulağını deldirince sorun oldumu zehra bizim pek problem olmadıda çekiştirir diyorlardı öyle bişey olmadı
anneyim ben üzme tatlım kendini olucağı varmış hatalar bizim için geçmiş olsun ardamıza
soytarı deno nasıl
benimki az önce çay tabağı kırdı bu ara vukuatı çok
gündüzde evlilik resmimizin olduğu çerçeveyi kırmıştı
hafta içindede tlf bozdu
bayaa masraflı olmaya başladı

ayyy zehra aynı bunların hepsi sebze pazarında hangi tezgahın önündeysek yaaa döküyoruz yada hemen ağza
zaten sebze pazarında kızıp duruyorlar bebek arabasıyla gidiyoruz diye
bana bişey söyleyene lafı yapıştırıyorum artık nereye bırakayım küçücük çocuğu marketten alcakmışız hanımın biri öyle söylüyor
giysi pazarındada çekiştiriyor

cnm nasıl yani:uhm:
belirti geldi, devamı yok öylemiii:bbo:
peki yarın da gelirse biraz belirti
bence sen tutma her ihtimale karşı
sonuçta belirti varsa devamıda gelir cnm bencesengözlerimebaksanab

cnm hiç sorun olmadı kuğını deldirmek
bak sen şuu ebrarın yaptıklarınaayerimseniben
cadım ya nede masum duruyo oysaki resimlerdekaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar..ne var ne yok bakalım..bizde pazardan geldik..çok yoruld uk...
çağan beyin doğumgünümüydü bugün..kutlarım çağan bey..nice nice yaşlara...

kız nereden çıkardınız yahu oğlumun doğum gününe vaaaaaarrrrrr daha perşembe günü ha ama diyor sanız biz kutlamalara üç gün önceden başlayalım olur oda kabul:jeyyar:

herkese selammm, yaoğun bir günün ardından sonunda burdayımmm
bugun ardamla ilk ayrılığımızı yaşadık, sabah ondan ayrılırken yüreğim ezikti, bütün gün dua ettim, ağlamasın diye, çok şükür ki kuzum ben gittikten sonra bir uyumuş, öğlen bir e kadar
sonra da ablası karnını doyurup dışarı çıkarmış, günleri çok güzel geçmiş, hergünümüz böyle olur inş

okulda oruçlu olmak çok zor, dilim damağıma yapışıyor çocuklarla konuşurkenn

ardamıza çook geçmiş olsun, gelinimin güzelliğini anlatacak söz bulamıyorum, anasına bak kızını al diye boşuna söylememişler, küpeleri de çok yakışmış meleğime, küçük hanımefendi olmuş fıstıkımm

canım ya böyle düşünme olacağı varmış olmuş sen istermisin yavrunu canım yansın çok geçmiş olsun allah beterinden korusun yavrularımızı:teselli:

cnm hiç sorun olmadı kuğını deldirmek
bak sen şuu ebrarın yaptıklarınaayerimseniben
cadım ya nede masum duruyo oysaki resimlerdekaydirigubbakcemile5
yaramazlık yaparken yakalayıncaki suçlu yüz ifadesi gülmekten öldürüyor beni yaaa sonra gelde kızzzzz
elini ağzına götürüyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…